moto rider Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 (popravljeno) Zato, ker so me vsi začeli klicat' fičo... :o :hmm: :? Popravljeno April 9, 2009. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 restant :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 restant :krneki: Misliš arestant, hehe Jaz sem pa samo ime obrnil. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 Jaz sem pa samo ime obrnil.LP Robert :lol: Pa še res je! Sploh nisem šou zatem! jst sem bil pa prej medvedek80 (to sem mel še s cajta IRCa, da so ble pupe bolj zainteresirane :naughty: ), ko sem pa ta motor kupu, pa ko sem ga v zivo gledal, mi je prišla spontana asociacija, pa sem jo zapisal ...morda pa tudi zame velja, who knows... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno April 24, 2009 Deli Objavljeno April 24, 2009 po pradediju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 mini kombinacija osebnih podatkov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 pač motor.. moja suzi...en cilinder 400 ccm.. http://en.wikipedia....28motorcycle%29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svarun13 Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 svarun je ime osebe iz romana pod svobodnim soncem.. je oče glavnega junaka, in ker mi je bilo všeč, tako tapravo, kleno slovansko ime, sem ga privzel.. 13 pa je moja srečna številka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
molotov Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 no drgač me kličejo mare sam na forumih nasploh pa uporabljam nadimek molotov. zakaj? dan predn sm se registrirou sm molotovke metou....:lol1: zajbavam se. tko no tip se je nore stvari spomnu pa prvi sem ka uporabljam ta nick tko da... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 FUCK IN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OVEN Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 horoskop Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fr3nky Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 dali so mi fantje na vasi ko sem se preselil...izpeljava po očetu... Franc, Franček, Frenk in pol ker sem pač bil mlajši Frenky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 lenc - do ... dolenc pač izpeljanka iz priimka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se