Unknown Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 moj pa izvira iz moje neizvirnosti ce gres na ksn chat pa ne napises svoja nicka ti tam izpise Unknown in tako sem zdej tud navajen na ta nick :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Ja ja, Obala je Bala!:lol: Moj skromni nick "J" je začetnica od "Jesus loves you, I don't!" :lol: ne ne, zajebavam! J je inicial imena. Lp Ran! Italijani rečejo "Ma che bale?" primorci tudi! Kao "kakšen shit!" in podobno, potem naprej so pa izpeljanke iz teh "Bal!, pal, in kaj jaz vem kaj......!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 bil sem basist v glasbeni skupini Špilferderberji, ki je nažalost (na srečo?) ni več.. :roll: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Jest sm pa kr Tomaž :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pat Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Že od malega so me klicali Pati, pa Patka, pa Pata (če nisem bila plidna). 8) In ko sem se tu prijavljala.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Men pa prau paše nick --- bauca :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Men je pa en film ful dobr :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 Če bi vidl mojo ramo, bi vam blo prec jasn... Sem pa tudi ful velik fan Ford Mustangov (posebno od '65-'69). Mustangi so pa sploh ene fine živalce: cele dneve se neobremenjeno podijo okrog in nikomur nič nočejo. Dokler se jim kdo ne spravi na hrbet-potem pa brcnejo z vso silo :wink: Pa še veliko konjskih moči imajo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urbi Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Urbi - mislim, da pride od Urban :lol: :D :D :D Za ziher pa bo treba frende vprasat! :oops: urbi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 :D enka, je čist na zažetku tipkovnice pa sem se odločil zanjo.. samo dregnem jo pa je.. praktično.. nič drugega :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superca Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Ko si je bilo treba prvič izmisliti nick, je moja mala ravno začela vsako nedeljo gledat ŽIV-ŽAV, kjer je bila ena izmed risank Želodko Superca s pesmico, ki je šla nekako takole: če v težavah si Želodko Superca pomaga ti ali na pomoč prihiti... In ker mi je bilo všeč ime superca, pa še zasedeno ni bilo nikjer, sem to sedaj povsod kjer pač sem 8) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Hja, jaz sem pa Teya po našem čolnu (ki pa je dobil ime po meni - sam je moj ata reko naj bo z y ker je tak bol fensi ;)). Tak sem zdaj Teja z y, ker sem slišala da je to bol fensi 8) :wink: . LP, Teya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Treker Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 nick... Trek so kvalitetna ameriska kolesa... in jaz sem se vcasih ogromno vozil po hosti... Trekking je druga zadeva ki mi zelo sede Trek... Star Trek... pa so eni mojih naj serij in filmov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 tejka za to ker je bil MATEJA ze zaseden ko sem se vpisovala na chat...pol je pa tud kar na forumu ostalo tejka....klinc,....lahko bi bla "sister of mercy"...al pa "the black widow"....al pa ....."zofka s kleka"....al pa ...."speedbitch" da bi zadostila svojemu egu...pa sem na koncu pogruntala da je tejka cist fajn pa ne bo me sram ce me bo v javnosti kak motoristicni kolega klical po mojem nicku :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anA Objavljeno April 1, 2003 Deli Objavljeno April 1, 2003 Hmmm ... verjetno ni še nihče pogruntal, da mi je tko recimo ime :shock: .... sam narobe... :roll: ... moj nick je pravzaprav narobe Ana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McLaren Objavljeno Junij 21, 2003 Deli Objavljeno Junij 21, 2003 McLaren sm zato, ker mi je moštvo McLaren zakon in za njega navijam odkar se spomnem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Junij 21, 2003 Deli Objavljeno Junij 21, 2003 demons_eye - komad od moje omiljene rock skupine...pogruntajte sami od katere... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninochka Objavljeno Junij 21, 2003 Deli Objavljeno Junij 21, 2003 Jah, kaj nej rečem, čist simpl.... :D ninochka kot ninočka, kot nina. Premišljujem, da bi spremenila, v kej krajšega... pa se ne morem spomnit kaj... (ma kdo kako idejo :D ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 sm se na hitro hotla prjavt na motosvet.. pa nism mela ideje.... sm pa mela majčko na sebi, na kateri piše devilish... ja ben, pa devilish! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Zok alias Zoran. Zok, Zoc, whateva', tak me best frendi klicejo... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 GREENNINJA, heh, zeleno ninjo vozim... Sicer zdaj slišim že tudi na grenka al pa želva (to mi ni blo čist jasno zakaj pa so mi razložil. ninja -> želve... )... Upam, pa da bom kmalu "mogla" menjat nick... Hmmm... V YELLO´YAMA.. B) Sam mi GREENNINJA KAR NEKAK PAŠE.. :) E, al pa v SKRBIMZAPLAČEPOLICAJEVZATOVEČNIMAMMOTORJA... :P (malo predolg,kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 smeško - ker sem bil vedno nasmejan, so me nekateri začeli klicat smeško drugače pa je to izpeljano tud iz mojega priimka ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lederman Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Zato, ker je že tist taprav že zaseden. :( :( :( Ampak, sj ni toliko pomemben, da bi v jok pa na drevo... :) Zdejšni nick zato, ker mam (še imam) čoperja, pa še prjatli so enkrat neki zabaval. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Pri nas doma se je pa po domače reklo pri Tigru :D Pol pa vsak ki je spraševal za mene je rekel˝a s kej tigra vidu˝ :lol: Potem so me klicali kar tiger, pa sem rekel bom pa še na forumu tiger :D L.P. :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 vidm, da vas je kar nekaj izpeljeval iz svojih priimkov :) jest sm pa mojga (priimek) mal prevedu u angleščino :) in to je to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se