reesko Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Dans sm ga tero do konca, po vsem možnem, najbolš je še v hrib(travnik), kjer nima ništa oprijema in pleše ko baletka :DSkače tut fajn, amortizerji so vredo, ... :D ti pa si upaš :worship:
Noiser69 Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 ti pa si upaš :worship: ti že veš ja
NejcZ Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 (popravljeno) Ja men je prednji pretrd, zadnji pa premehek. Ker mam raje trdega, sem že zadnjega mal našponal in je zdej kul. O amortizerjih govorim. :whistle: Jutr grem pogledat motor da vidim eč se dela kej.. Popravljeno September 9, 2007. Popravil NejcZ
Noiser69 Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Ja men je prednji pretrd, zadnji pa premehek. Ker mam raje trdega, sem že zadnjega mal našponal in je zdej kul. O amortizerjih govorim. :whistle: Jutr grem pogledat motor da vidim eč se dela kej.. sm že mislo da maš 2 :lol1:
reesko Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 ti že veš ja več k ti mislš :)
FlamE#7 Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 ta skrivnostni :) pove vse :whistle:
reesko Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 ta skrivnostni :) pove vse :whistle: :worship:
C4V4L13R Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Dans sm ga tero do konca, po vsem možnem, najbolš je še v hrib(travnik), kjer nima ništa oprijema in pleše ko baletka :DSkače tut fajn, amortizerji so vredo, ... :D pa kolk cajta maš ti tomosa? kolk prevoženih, da šele zdej pogruntaš kako se motor obnaša :unsure: PIES dej si mal zmanšej podpis, najbl da si celozaslonsko sliko not fukneš, da pou ure vrtiš čez tvoj post :headbang:
Noiser69 Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 pač nikol prej ga še nism furo ko ''krosovca'' okolo, dans je blo prvič ... zdej v 1 tedno sm naredo neka čez 1000 km ... PIES Nem si zmanšo podpisa, ker kača ni slon
reesko Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 PIES dobr bi blo res če zmanšaš ta jajca :)
Čamac Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 (popravljeno) težko boš s tomosom plačal odvetnika :) no šalo na stran... punker zaj pa res dovolj zajebancije s tem podpisom, ker zavzame preveč placa :) saj če pa ne boš nas poslušal pa bo slej ko prej pado kaki warning od kakšnega moderatorja Popravljeno September 9, 2007. Popravil Čamac
reesko Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 dej rexy res ukin to no :headbang:
Noiser69 Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 A vas slučajno moti vsebina al velikost podpisa?
Čamac Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 predvsem velikost ker moreš tak dolgo vrtet miško da sploh prideš mimo par tvojih postov, kaj imaš napisano pa mi je vseeno ker tak ne čitam tega
Stroj Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 A vas slučajno moti vsebina al velikost podpisa? Mene barve motjo.....k da bi strupene žuželke gledu :rolleyes:
Noiser69 Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 (popravljeno) že vem o čem je problem, js mam vlko resulucijo in se mi zdi vse malo, vi slepci pa mate vse tk vlko ... bi mogli prej povedet, bom spremenu ... pa ne pizdite se tejk Popravljeno September 9, 2007. Popravil AbNormaln
Fabo Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Kdo je bil dons na ridah s tomosom?
NejcZ Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 že vem o čem je problem, js mam vlko resulucijo in se mi zdi vse malo, vi slepci pa mate vse tk vlko ... bi mogli prej povedet, bom spremenu ... pa ne pizdite se tejk Ne, zato to ker je res prevlko. Js sm mel pol manjšega, pa me je en mod kontaktiral da naj spremenim oz pomanjšam sliko...
s1m0n Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Kdo je bil dons na ridah s tomosom? jst sm bil.....zakaj? use dela kot mora tako da .... :worship:
s1m0n Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 a od vas ma še kdo kake probleme s tomosom?????????????????????????? :naughty:
Fabo Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Ma sm mislu mal pogledat motor pa si lih sou k sm jst prsu... :rolleyes:
tomazin Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 danes pa sm krstiu motor s prvim padcem.. prjatu se je pred mano pelu, pa nism vidu da bo zaviu desno, ko sm ga pa zagledu sm pa zabrenzo pa mi je spodnesl spredno gumo pa sm zletu čez balanco po trebuhu naprej pa rokih naprej.. na motorju so plastike mal porajsane, zviu sm čist balanco, pa bencin mi spušča po cevki uspodi vn. zj pa grem u bolnco slikat roko ker me svinjsko boli v zapestju.. upam da ni kej hujšga. :ninja: :blink: :( :slap: :unsure:
NejcZ Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Jebemti, upam da ni kej :unsure: Tist k bencin vn teče pa samo zadej dviguj motor pa ga en cajt v tla zabijej (čist resno), ker se ti je plovček zataknu. Isto je blo pr men! Balanco pa tudi poravnaš, ni tak problem :unsure: Uglavnem da si ti kul, pa da nebojo v bolnci kej slabga povedal.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se