C4V4L13R Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 yamaha ma že narjen prototip 125cc 4T mašine. Vodno hlajena, 4 ventili, dve odmični, 15KM (podobno kot mz). Po mojem bo v roku 1 leta, mogoče 2 pršlo to na trg s kakšnim novim/prenovljenim modelom predstavlena sta bla pa tud 250cc prototipa, na katerih se je videl napredek... sam še na 'police' mora vse skup prit pa bo .) :topic:
NejcZ Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Imajo imajo.. pa vena je tudi prava ane :whistle:
NejcZ Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Tomos :worship: Nevem, kolkrat nej ti še povem, xt je mali, slabše komponente.. :whistle: BTW, babe stare so me danes prijavle.. Zdej grem pa vsem po vrsti od vrat do vrat jebat mater :headbang:
Noiser69 Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Ni druge, tišat ga boš mogo mimo njih :P :D
frk Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Tomos :worship: Nevem, kolkrat nej ti še povem, xt je mali, slabše komponente.. :whistle: BTW, babe stare so me danes prijavle.. Zdej grem pa vsem po vrsti od vrat do vrat jebat mater :headbang: newem ravno če so slabše komponente.. jaz še nisem mel nobenih problemov :rolleyes: :rolleyes:
NejcZ Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 (popravljeno) Si nor? Hahahaha :lol1: Tišal bom samo ko nebo bencina al pa če kaj crkne. Itak mam zdej registracijo, pa mi ga tetka lahka sam potegne, mamo ji :BUA: Slabše vsaj v teoriji :P Popravljeno Maj 31, 2007. Popravil NejcZ
Noiser69 Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Če pa tomos kar nekaj crkuje (luči, bremze, ...), kar naenkrat boš pa v ridi sam še balanco v roki držo :P NVm, se odločam med xtjko pa tomoso :D
sky_21 Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Če pa tomos kar nekaj crkuje (luči, bremze, ...), kar naenkrat boš pa v ridi sam še balanco v roki držo :PNVm, se odločam med xtjko pa tomoso :D Sploh nimaš kej razmišljat :) XT niti ni supermoto je potovalni motor.
dr_lunatic Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 XT je za v trgovino it, polaganje ali kej takega lahko odmislite
Noiser69 Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 A ma replica cup spredaj drugačne luči?
sky_21 Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 A ma replica cup spredaj drugačne luči? Iste luči ima kot normalen 125. Jaz na tvojem mestu bi raje če bi uzel normalno verzijo potem disk zrihtal in imel dobr SUPERMOTO ali pa kupu replica cup, kot pa da bi kupu xt-ja. :)
Noiser69 Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 (popravljeno) Sej ... skor 100 % bom vzel tomosa, vendar ne replice cup, na navadnem bom kupo plavajoči disk za predno bremzo pa bo to to (kolk pa stane prbližn tak disk???) ! Popravljeno Maj 31, 2007. Popravil AbNormaln
sky_21 Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Sej ... skor 100 % bom vzel tomosa, vendar ne replice cup, na navadnem bom kupo plavajoči disk za predno bremzo pa bo to to (kolk pa stane prbližn tak disk???) ! Ko boš kupoval navadnega tomosa rečeš še prodajalcu naj ti ne dajo disk uni navaden ampak plavajoči. (pomoje nebi smelo it čez 100€).
Noiser69 Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Bom zrihto tk da bo prav :D mam še 1 mesec cajta, zdej bom pov izpit delat :D A zdej je akcija da je z akrapovičo 3000€ al je skos taka cena, a brez akrapota je pa 2700 €, tak nekot?
sky_21 Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Bom zrihto tk da bo prav :D mam še 1 mesec cajta, zdej bom pov izpit delat :DA zdej je akcija da je z akrapovičo 3000€ al je skos taka cena, a brez akrapota je pa 2700 €, tak nekot? Ja brez akrapota je 2700€! In akrapovič 'se mi zdi' da dobiš na tomosu za 300€! :whistle: Srečno pri delanju izpita :D
Noiser69 Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 (popravljeno) Aha, torej 3100 z karapovičem in plavajočimi diski :OK: Izpit grem delat čez 14 dni(če bo vse po sreči), prvo pomoč pa grem na predavanja zdej v pondelk pa tork, pol pa nasledn pondelk izpit iz + :D Popravljeno Maj 31, 2007. Popravil AbNormaln
NejcZ Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Prva pomoč je zanimiva ja.. kam naj jo dam na tomosu? BTW, po blatu ful drsi (logično :P ), k bi vsaj prednja guma bla primiru :whistle: Aja, pa registrirn je, jeej :P
sky_21 Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Prva pomoč je zanimiva ja.. kam naj jo dam na tomosu? BTW, po blatu ful drsi (logično :P ), k bi vsaj prednja guma bla primiru :whistle: Aja, pa registrirn je, jeej :P Zdej si občutu kaj je supermoto, vse počez ;)
NejcZ Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Ja sej je zakon, da le nebo treba preveč pobirat :krneki:
C4V4L13R Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 (popravljeno) tomos vs xt :hmm: verjetno že sam test, omenjen na začetku teme nekaj pove, pa tudi same komponente, ki so na tomosu (marzzocci al kaj že, pa brembo tud?...) v glavnem že na videz se vidi, da so boljše...v zmogljivostih torej ni nikakršne primerjave, samo po moje en najstnik, k ma motor mal za furat ne opaz velike razlike...na stezi pa verjamem, da je 200% razlike. ampak na tomosu so potem pa take pizdarije ne...nedodelane malenkosti, nepreizkušeno, nekej "nahitr spacano" pol pa kokr maš srečo. sej ponavad, ko je zrihtan je dobr, sam zrihtat je pa treba ne...kar stane cajt pa dnar še več pa živce. js mislm, da je kar za premislt, kaj boš vzeu za takole mal gurat se okol...odvisno, če je kaka razlika v ceni, je tud za premislt, al bi vzeu xt-jko...konckoncev za nepoznavalce se sliš yamaha bol kt tomos (če že tud na to gledaš :rolleyes: ) v tem primeru bi js iskov alternativo obema (mz ali pa kakšen naked/sport, sploh ne supermoto?)...tomos si pa pri meni nabira - točke po vseh teh izkušnjah, k jih tle gor berem :unsure: Popravljeno Maj 31, 2007. Popravil C4V4L13R
NejcZ Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Sej ni tolk slab no... :unsure: Se bomo dobil enkrat poleti pa boš pol govoril. BTW, tisto tresenje res ni nič drugega kot hupa :worship:
C4V4L13R Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 sej vem kako zgleda tomos, sej pravim, da ko ga enkrat porihtaš, je super...sam sramota, da moraš najprej nov motor zrihtat, pa počakat, da vse crkne, da zamenjaš, da se lahko normalno voziš.... stvar je v tem, da ma čist vsak k ma tomosa vedno neke probleme z njim...to me odvrača od njega precej...kljub temu, da je pol vse super
Noiser69 Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 sej vem kako zgleda tomos, sej pravim, da ko ga enkrat porihtaš, je super...sam sramota, da moraš najprej nov motor zrihtat, pa počakat, da vse crkne, da zamenjaš, da se lahko normalno voziš.... stvar je v tem, da ma čist vsak k ma tomosa vedno neke probleme z njim...to me odvrača od njega precej...kljub temu, da je pol vse super Isto se men zdi....
C4V4L13R Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 js bi šou pogledat kakšno husquvarno ch racing...tisto mi prekleto lepo zgleda, mašina je identična...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se