Donki Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 kdaj boste kej tomose prodajal ta let?? patazga z power kitom verjetno že kmalu... gremo na malo več
LoloMen Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 verjetno že kmalu... gremo na malo več verjetno že kmalu... gremo na malo več no super jst ga bom tam aprila-maja kupu tako da upam da bom z motorjem zadovoljen
rzek07 Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 mene zanima če ma kdo izkušnje z telim dunlop gumam ker jih mislem kupiti pa še razmišlam mere sprednja :130/70-17, zadna 100/80-17 evo se link http://www.dunlop.eu/dunlop_sisl/mc/tyres/on_road/Arrowmax_GT501.jsp
fika1991 Objavljeno Februar 27, 2013 Opozori Objavljeno Februar 27, 2013 Zanima me ce ve gdo mogoce kje bi dobil nosilec za akrapovic lonec?
marcelinho Objavljeno Februar 27, 2013 Opozori Objavljeno Februar 27, 2013 decki, zadnic sn probo malo zakurblat mašinco. In v hladnem vžigu, motor kresne v prvo dobi malo pospešene obrate nato namesto da bi držal v teh obratih da se ogreje, nenkrat pade in zgubi obrate in ugasne. To sem mogo ponovit par krat dokler ni v tistih zelo nizkih obratih malce ostal in potem je normalno delal. Ima kaj veze tu fergazer(uplinjač) ?
rzek07 Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 to men isto dela zdei pozim pomoje se more sam mal preguncat...nazačetk je čist zamorjen no če dam gas mi ugasne sm ke se pa mal ugreje dela normalno
blazku Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Pr men je isto. Problem je ker stoji dalj časa in rata star bencin. Natočiš novga not pa pustiš laufat motor par minut tko da se res segreje mašina. Uglavnem mašina se more preluftat LP Blaž
budacki Objavljeno Marec 1, 2013 Opozori Objavljeno Marec 1, 2013 Pr men je isto. Problem je ker stoji dalj časa in rata star bencin. Natočiš novga not pa pustiš laufat motor par minut tko da se res segreje mašina. Uglavnem mašina se more preluftat LP Blaž Zdej sta in suha cesta in sonček, kaj ga boš na mestu grel
tunned Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 motor mi sploh noče vžgat. tisti električni vžig prov počasi dela, kaj bi blo narobe? sm nafilu akumulator, pa ni to.
tunned Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 motor mi sploh noče vžgat. tisti električni vžig prov počasi dela, kaj bi blo narobe? sm nafilu akumulator, pa ni to. da mi ni alternator crknu :mellow:
tomos125sm Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 Dons sm pa tut jz otvoril sezono motor kresnu iz prve na cesti pa zaradi peska priporočam previdno vožjo..
gizmy17 Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 motor mi sploh noče vžgat. tisti električni vžig prov počasi dela, kaj bi blo narobe? sm nafilu akumulator, pa ni to. Pa si zmeril napetos akumulatorja? meni je lani blo isto, sm nafilou akumulator pa mi je potem komaj užgal, ko sm pa zmeril napetost ko sm ga filou 12 ur je bla pa pod napetostjo katero ima akumulatro v "stand by" tko da sm ga zamenjal in potem use normalno delovalo
tunned Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 Pa si zmeril napetos akumulatorja? meni je lani blo isto, sm nafilou akumulator pa mi je potem komaj užgal, ko sm pa zmeril napetost ko sm ga filou 12 ur je bla pa pod napetostjo katero ima akumulatro v "stand by" tko da sm ga zamenjal in potem use normalno delovalo bom zmeru če bom najdu voltmetr. drugač pa, kateri akumulator pa paše na tomosa oz je najbolši za tomosa 125. zdej mam enga od Landport?
tunned Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 (popravljeno) btw, kje se lahko dobi komplet replica cup nalepke? Popravljeno Marec 2, 2013. Popravil tunned
gizmy17 Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 bom zmeru če bom najdu voltmetr. drugač pa, kateri akumulator pa paše na tomosa oz je najbolši za tomosa 125. zdej mam enga od Landport? Ja to je originaln če se nemotm.. pač k ga je tomos dajou, jst ko sm pa menou sm dau pa drucga.. sm pač karakteristike so iste Pa glede na to da je vrjetno še prvi akumulator je nekaj star.. in ni nič čudnega če je že počas hin...
tunned Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Pa si zmeril napetos akumulatorja? meni je lani blo isto, sm nafilou akumulator pa mi je potem komaj užgal, ko sm pa zmeril napetost ko sm ga filou 12 ur je bla pa pod napetostjo katero ima akumulatro v "stand by" tko da sm ga zamenjal in potem use normalno delovalo sm zmeru, 10,40 mi je napisal. aku je bil napolnjen pred 2. tednoma in mi je stal na omari, sem čakal na lep vreme :grim men se zdi kr dost poln, nvem no, a je kej iz aku narobe, al je kej druzga?
tunned Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 ko pa hočem motor zalaufat pa pade napetost na 5v
gizmy17 Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 sm zmeru, 10,40 mi je napisal. aku je bil napolnjen pred 2. tednoma in mi je stal na omari, sem čakal na lep vreme :grim men se zdi kr dost poln, nvem no, a je kej iz aku narobe, al je kej druzga? hm tole je hin.. ponavad ko je nafilan ma ponavad okol 13-14V ko je prazn pa tm 11V tko da ni čudn da ti pol nezalaufa pa počas vergla.. pa še napetost ti pade tko da pomoje boš moral menjat kr pr mojmu je blo isto.. tm okol 9-10 V v "stand by" ko sm pa hotu zalaufat je pa tud tko pala napestos..
rzek07 Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 btw, kje se lahko dobi komplet replica cup nalepke? Jst sm jih kupu na tomosu pač dol sm poklicu pa so mi poslal računal so mi pa 50€ za komplet. Sei zdei ponovno menam nalepke jih bom probu sam skupi zmontirat upam de mi rata do mal lepšiga vremena ko bom pa uštimol nalepke bom seveda ubjavil tudi kašno sliko, da še vi ocente
tunned Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Jst sm jih kupu na tomosu pač dol sm poklicu pa so mi poslal računal so mi pa 50€ za komplet. Sei zdei ponovno menam nalepke jih bom probu sam skupi zmontirat upam de mi rata do mal lepšiga vremena ko bom pa uštimol nalepke bom seveda ubjavil tudi kašno sliko, da še vi ocente 50€
tunned Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 bi tale aku pasal: http://www.moto-akumulator.si/akumulator-yt7b-bs ? Ah ima malo več in zagonska moč je močnejša, drugače po napetosti in merah bi pa pasal.
budacki Objavljeno Marec 6, 2013 Opozori Objavljeno Marec 6, 2013 bi tale aku pasal: http://www.moto-akumulator.si/akumulator-yt7b-bs ? Ah ima malo več in zagonska moč je močnejša, drugače po napetosti in merah bi pa pasal. 50€ za akumulator? Za kamion je cenejši pismo http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=6950461 evo, počekiraj tega. Mogoče bo pravi, pa še skor 20€ prišparaš
Donki Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Bojsi kje ste kej verižne sete kupval?? Mate standard zobnike al je kdo kej druzga dau gor, k je novo ketno kupu??
tunned Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 50€ za akumulator? Za kamion je cenejši pismo http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=6950461 evo, počekiraj tega. Mogoče bo pravi, pa še skor 20€ prišparaš prevelik Ah ma. more bit aku. iz 12V, 6,5Ah, 85A; dimenzije 150x65x93. Model YT7B-4. Vsaj tak je original...
blazku Objavljeno Marec 8, 2013 Opozori Objavljeno Marec 8, 2013 Ah nimajo veze. To je kapaciteta akumulatorja in več k ma bolš je. Važn je sam da je 12V pa da ti bo pasal notr. LP Blaž
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se