ziga.frelih@gmail.com Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 žiu ej mene pa zanima kje bi se dal dobit batne obročke če kdo ve pa kolk prbližn so...k mi jih je spihal...
peter.skulj@gmail.com Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Mi lahko prosim poveste kje bi lahko dobil za tomosa sm 125 Replica Cup sprednji in zadnji zobnik/verižnik oz. koliko zobnikov ima tako sprednji kot zadnji zobnik,da vem kakšno velikost kupiti. mogoče kdo ve kje bi dobil gume za ta motor,dimenzije teh dveh gum so malo čudne in še nisem zasledil dve gumi takih dimenzij,da sta isti model. Lp
peter.skulj@gmail.com Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 za zobnike sprasujem zato,ker mi ni jasno kateri je pravi,prej ste prlep dva linka samo ma en 14 zob drugi pa 15 in ne vem kjer je pravi,če je sploh kjer.
gizmy17 Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Hvala mpgoce veste kolk olja mora it v vilice? mislm da 3-4dcl Mi lahko prosim poveste kje bi lahko dobil za tomosa sm 125 Replica Cup sprednji in zadnji zobnik/verižnik oz. koliko zobnikov ima tako sprednji kot zadnji zobnik,da vem kakšno velikost kupiti. mogoče kdo ve kje bi dobil gume za ta motor,dimenzije teh dveh gum so malo čudne in še nisem zasledil dve gumi takih dimenzij,da sta isti model. Lp Zobnike dobiš zihr tukaj: http://www.motonet.si/e-trgovina/ samo število zob (orig. 14 prednji) širino, pa še ene dve meri potrebuješ, za zadnjega pa isto lahko najdš tukaj in sicer ima 47 zob. Pnevmatike dubiš takih dimenzij kar nekaj, recimo jaz imam trenutno metzeler sportec M5 ki so takšnih dimenzij, pa tudi kakšne dunlopke so zihr al pa michelin. Kje jih bi dobil? napiši na googla zihr se najde več ponudnikov, pa še cenovno boš videl kateri ti je najugodnejši
tunned Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 (popravljeno) a kdo prodaja original sprednjo feltno? Popravljeno April 22, 2013. Popravil tunned
rok418 Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Na gume direct poglej majo vedno kej znizano Js sm za mojo huso dubu ene 20€ cenejso diablo rosso
Matic Podlogar Objavljeno April 23, 2013 Opozori Objavljeno April 23, 2013 žiu ej mene pa zanima kje bi se dal dobit batne obročke če kdo ve pa kolk prbližn so...k mi jih je spihal... to pa na yamaho poklič pa reč.. jst sm tm naroču pa me je lepo 35€ koštal
peter.skulj@gmail.com Objavljeno April 23, 2013 Opozori Objavljeno April 23, 2013 Sem pogledu za zobnike samo je tok različnih da ne vem kjer gor paše (samo za zadnjega ne vem) in sem šel do dveh mehankarjev pa oba pravta da zadnjega zobnika ni mogoče dobiti ne v Slo ne na hr. prosil bi če kdo ve točno kateri zobnik paše na to zadnjo feltno da mi pošlje link oz. mi pove kdo ki je že menjal te dele kako je to izvedel. Klical sem pa na vse official Tomosove servise in nimajo čisto NIČ! ne vem kaj je fora,da nimajo rezervnih delov za 3leta star motor...
LoloMen Objavljeno April 23, 2013 Opozori Objavljeno April 23, 2013 Sem pogledu za zobnike samo je tok različnih da ne vem kjer gor paše (samo za zadnjega ne vem) in sem šel do dveh mehankarjev pa oba pravta da zadnjega zobnika ni mogoče dobiti ne v Slo ne na hr. prosil bi če kdo ve točno kateri zobnik paše na to zadnjo feltno da mi pošlje link oz. mi pove kdo ki je že menjal te dele kako je to izvedel. Klical sem pa na vse official Tomosove servise in nimajo čisto NIČ! ne vem kaj je fora,da nimajo rezervnih delov za 3leta star motor... a niso tomosi letnik 2007?? se pravi da je to 6-5 let star motor
blazku Objavljeno April 24, 2013 Opozori Objavljeno April 24, 2013 Res je! Zobnik pa najbolš kupt enga k prbližn gor paše pol pa dat enmu majstru da to zmontera gor. Tko bi jst naredu no, ker čist tapravga pomojem ne boš najdi. Mogoče se pa motm LP Blaž
peter.skulj@gmail.com Objavljeno April 24, 2013 Opozori Objavljeno April 24, 2013 aja sam res. se opravicujem. Evo sm vse klicu in spet noben nc ne ve. js bi sam rd nou zobnik dau pa niti ne vem kjer bi saj prblizn gor pasou,ma ni ni frke ce je un vecji k je v "power kitu" k ma 50 al 52 zob. a mogoce kdo ve kaksen bi to biu zobnik da bi pasou gor? lp
ziga.frelih@gmail.com Objavljeno April 25, 2013 Opozori Objavljeno April 25, 2013 to pa na yamaho poklič pa reč.. jst sm tm naroču pa me je lepo 35€ koštal ja sm že šou ke pa nč...
blazku Objavljeno April 25, 2013 Opozori Objavljeno April 25, 2013 Kar se mašine tiče sm jst zmer dobiu v http://www.elisa.si/. Če pa nimajo pa ponavad naroči. Poklič, te nč stane LP Blaž
toshiba Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 Zanima me če bi tale pipica pasala gor na tank: http://www.ebay.de/itm/Benzinhahn-links-Acerbis-KTM-Husqvarna-Husaberg-f-Tank-/130612966725?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item1e6923b545
Matic Podlogar Objavljeno April 29, 2013 Opozori Objavljeno April 29, 2013 a ma ker izkušnje z menjavo semeringov. gruntam kko bi vilco razstavu pa negre. Hvala za pomoč LP Matic
blazku Objavljeno April 29, 2013 Opozori Objavljeno April 29, 2013 Kaj ne gre? Jst sm glih ta vikend menjou. LP Blaž
toshiba Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 Zanima me zakaj mašina pri mojem tomosu tak "tul" pod srednjim obratim...ali je to normalno? LP
budacki Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 Zanima me zakaj mašina pri mojem tomosu tak "tul" pod srednjim obratim...ali je to normalno? LP Sliš se čist normalno
toshiba Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 Zanima me ali bi tale uplinjač pasu na tomosa sm 125 : http://www.pitbike.si/index.php?route=product/product&product_id=128 LP.Anže
tunned Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 prodajam original mikuni vplinjač in odmično gred od tomosa sm 125f, kot novo!
oblak12 Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 Živjo Zanima me kako bi Se dalo nafrizirat tomosa sm 125 replica cup?
Donki Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 Živjo Zanima me kako bi Se dalo nafrizirat tomosa sm 125 replica cup? Pelješ do prvega frizerja in izbereš samo striženje
tintin Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 najbol izi varjanta je da daš športno odmično
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se