Skoči na vsebino

Tomos SM (SuperMoto) 125

Priporočene objave

Objavljeno

Mau heca more bit oblak12 :OK: . Drgač pa večji frgazer, športna odmična, tanke gume, kile dol pa bi že mogl mejčkn bolš it.... maš pa tud že veeelik strani napisanih o power kitu itd.

Objavljeno

..če kdo potrebuje:

-uplinjač whst26 dellorto-nov

-krmilo 22 tomaselli alu novo

-kolesa did 3,5 x 17 tubeless brez zračnice rezkana pesta disk 320 plavajoč rabljeno

-tekmovalne zavorne ploščice prednje nove

-rabljene starejši letnik dunlop slick 10-15 kos

-ročke tomaselli nov-...več info na zs

Objavljeno

Ej pobčki...za tegale Tomosa garantiram. Sem bil zraven, ko se je rihtal.

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7204845  (pa ena skrivnost za forumaše: cena ni zadnja ) Sam rečte, da sm jst poslau pa bo še kak € spustu!
Aja pa sporočte preden ga mislte kupit, da grem še poslovilni krog, ker ga nism pelu od kar ga je uštimal :D

Objavljeno

Pa zakaj je nardil to pikapolonco iz take lepe originalne grafike :P

Objavljeno

Pa zakaj je nardil to pikapolonco iz take lepe originalne grafike :P

Stvar okusa in o tem se nikoli ne debatira.... :)

Objavljeno

Živjo.

mene pa neki zanima.. a kdo ve kje bi se dal naročit nalepke za plastike za tomos 125???

lepo bi prosu če kdo ve naj pove :D

Objavljeno

Ej pobčki...za tegale Tomosa garantiram. Sem bil zraven, ko se je rihtal.

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7204845  (pa ena skrivnost za forumaše: cena ni zadnja ) Sam rečte, da sm jst poslau pa bo še kak € spustu!

Aja pa sporočte preden ga mislte kupit, da grem še poslovilni krog, ker ga nism pelu od kar ga je uštimal :D

IUUUUUU  :SS

Upam, da ima boljši okus za babe :D

Šalo na stran...dečki, če Budacki reče, da je dober motor TO JE dober motor  :OK:

Objavljeno

Živjo.

mene pa neki zanima.. a kdo ve kje bi se dal naročit nalepke za plastike za tomos 125???

lepo bi prosu če kdo ve naj pove :D

Včasih si jih še dobil na TOMOS koper, drugače jih daj pa narediti po naročilu.

Objavljeno

Včasih si jih še dobil na TOMOS koper, drugače jih daj pa narediti po naročilu.

kdo pa dela najbolše po naročilu?

Objavljeno

Kupim original sprednjo feltno za tomos sm 125f

Objavljeno

ugodno prodam nalepke za tomosa 125 repliko cup. števec z 0 kilometri zadnji del gaštela in še nekaj drobnarij.

Objavljeno

Živjo.

mene zanima kje bi se dal dobiti zadnji zobnik pa verigo za tomosa? kera  trgovina

Objavljeno

Imam en problem. Včeraj sem imel namen zamenjati olje iz zadnje zavore (že pred menjavo mi je bol slabo prijela), najprej sem starega spravil ven z prezračevanjem (ainkliftanjem)  nato pa nalil novega in ga kakšne 0,5 dcl spravil skozi sistem vendar ves čas med ainkliftanjem je bila stopalka čisto mehka kljub temu da v sistemu ni bilo zraka... in seveda mi zavora ne prime čisto nič.. a ma kdo kakšno idejo kaj bi lahk to blo?  

Objavljeno

Ne bremzat na zadno pa bo

To je tk ko ona..ko sem vprašal na ITA forumih kaj je s to EFI lučko na aprilii..pa so napisali naj dam žarnico ven, pa ne bo več svetla.  :OK:  MA NEMOJ... :D

Verjetno nisi vredu einliftu, tomos125sm. 

Objavljeno

kdo pa dela najbolše po naročilu?

Odvisno kaj misliš najboljše, ali to pomeni custom design ali original, je pa tudi nekaj na tem da če je nekatera firma bolj poznana se to tudi na računu bolj pozna xD sem pa videl da jih uporabnik kern prodaja originalne cup replika xD

Objavljeno

Kupim Tomosa SM, replica ali F model, brez agregata, izpuha, uplinjaca, elektronike za vzig...lahko je tudi v malo slabsem stanju, le da so okvir, vilice in platisca OK:

Ponudbe na ZS :OK:

Objavljeno

Mene pa zanima ce kdo ve ali se da namestiti na ta motor kazalec goriva,pa da kaže tko k je treba,pa ce ima kdo izkusnje s xenon lučmi pa kako bi jih lahko to zamenu (katero rabim pa kje se to dobi). A ce se na te maski ne bi dal dati xenon bi lahko od ktm-a masko gor dal,tko kot jo je že nekdo na tem forumu in objavil tudi slike motorja.

Objavljeno

Zdravo mene zanima kje na motorju so skriti releji za smerne utripalke :)

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

a ta motor fajn vleče v hrib če sta dva gor pač če gre uredu če sta dva gor

Objavljeno

Ta 125cc 4t jajca nikam ne grejo ko jih jaz z 50c prehitim

• Všeč mi je 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!