Stafuc Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 To pa zato, ker sedaj navadnih ne izdlujejo več brez Akrapoviča in se ga z navadnim izpuhom sploh več ne da dobiti! aha
Tabo Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 (popravljeno) odloču sm se da bo mal stunt-u.zato si mislm umislt eno tako stvar kje bi lahko zdej najdu kerga da mi coustom made to nardi za tomosa (v sloveniji seveda)? kako se sploh temu poklicu reče :whistle: (a je to klepar,al mehanik al kva za enga hudiča) Popravljeno Junij 30, 2007. Popravil tada
k0ci Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 šlosar, strojni ključavničar, varilec,...
Tabo Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 šlosar, strojni ključavničar, varilec,... Kje nej kerga najdem ? kamorkoli pogledam samo iščejo za delovna mesta.
Gizmo_ Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 (popravljeno) Kje nej kerga najdem ?kamorkoli pogledam samo iščejo za delovna mesta. pejt k akrapoviču, tm ma velik varilcev....kupi mu aluminij, oz katerikoli material bi rad imeu... plačaš mu in ti nardi...(šala) Popravljeno Junij 30, 2007. Popravil Gizmo_
Tabo Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 A pa je ta ščit(steal cage) privrjen na "ohišje" al je na kakšen drug sistem da se ga da odastrant.
dr_lunatic Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 odloču sm se da bo mal stunt-u.zato si mislm umislt eno tako stvar kje bi lahko zdej najdu kerga da mi coustom made to nardi za tomosa (v sloveniji seveda)? kako se sploh temu poklicu reče :whistle: (a je to klepar,al mehanik al kva za enga hudiča) Sej sprednje stranske plastike nikoli ne najebejo?
C4V4L13R Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 odloču sm se da bo mal stunt-u.zato si mislm umislt eno tako stvar kje bi lahko zdej najdu kerga da mi coustom made to nardi za tomosa (v sloveniji seveda)? kako se sploh temu poklicu reče :whistle: (a je to klepar,al mehanik al kva za enga hudiča) kolkr vem, si ti motor šele kupu, pa se pred stunti najprej vozit nauč...sicer pa zadeva ni tako neumna...lih za učit se...nekakšna zaščita... mater ste vsi tomos fahrerji nadobudni. sam da ste motor dobl v roke bi že neki skakal pa pizdarije delal, pol k ga pa mal podrgneš je pa hudo c-c-c fantje dejte mislt z glavo :doze:
Tabo Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 Sej to je nasplošno zaščita tut k fukneš recimo tko k je Nejcz
sky_21 Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 Sej to je nasplošno zaščita tut k fukneš recimo tko k je Nejcz Kaj boš tam dajal zaščite. Zaščito daš za ročke od bremze in sklopke in to je to.
C4V4L13R Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 to ni bistvo kar sm hotu povedat. pade lahko vsak. zgodi se vsakmu. pač nepravi trenutek. ampak, da že zdej dobesedno izzivaš to, ko niti dobro ne poznaš ne motorja, ne sebe na motorju... :whistle:
Tabo Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 (popravljeno) Kaj boš tam dajal zaščite. Zaščito daš za ročke od bremze in sklopke in to je to. da se ti plastika ne zjebe. :whistle: pa sej nism reku da bom šol po celovški gor pa dol po zadnji pa z nogami u luft. da se bom zaćel se pocas učit. Popravljeno Junij 30, 2007. Popravil tada
sky_21 Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 da se ti plastika ne zjebe. :whistle: pa sej nism reku da bom šol po celovški gor pa dol po zadnji pa z nogami u luft. da se bom zaćel se pocas učit. edina plastika ki se ti lahko zjebe je zadnji rep.
Tabo Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 edina plastika ki se ti lahko zjebe je zadnji rep. kako bi pa tisto zavaroval?
Andro90 Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 no comment več sploh :whistle: hehe..enako :P
sky_21 Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 kako bi pa tisto zavaroval? Ne vozit pozadanji pa ti ne bo treba se hecat z temi stvarmi.
Tabo Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 (popravljeno) ok.sej mal sm bil tut radovedn kako boste ragirali. :naughty: :krneki: Popravljeno Junij 30, 2007. Popravil tada
C4V4L13R Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 se vid, da so ti motor tastari kupli :doze:
Tomyboy Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 Namesto, da kupeješ tako nepotrebno dodatno težo na motorju, raje kupi zaščito ročk. So zlata vredne, odletel sem dvakrat in so samo rahlo spraskane. Dal sem tistih 40€, pa je.
Stafuc Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 Mal se merkas pa ni treba kerih akrobacij delat pa bo
Tabo Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 se vid, da so ti motor tastari kupli :doze: Ni so mi ga tastari kupili 2/3(dve tretini) sm dal jst. Namesto, da kupeješ tako nepotrebno dodatno težo na motorju, raje kupi zaščito ročk. So zlata vredne, odletel sem dvakrat in so samo rahlo spraskane. Dal sem tistih 40€, pa je. kje si jih kupu pa kere?
Čamac Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 hahahaha kere fore :lol1: :lol1: :lol1: že tak motor nikamor ne gre ti pa bi še kletko kovinsko gor švasal hahaha pa še zgledal bi ko klovn. Kaj boš s tem na tomosu za vraga? kupi plastike za zaščito ročk pa je to to.
Čamac Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 aja še to: žal mi je, ampak se nisem mogel zadržat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se