Noiser69 Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Mene neki zanima, dans sm hotu dobit dov dzšilc na akrapoto pa mi nekot ni uspelo ker ne vem s kero ključom morm odšravfat pa kak... pomoč :D
Tomyboy Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Ni blo časa montirat. Razdrl sem pa že. Nekaj modifikacijbo potrebnih, ker zajla za gas ne paše. Ma drugačen sistem na pokrovčku uplinjača. Poznalo se po moje bo, ker je lukna precej večja, pa še za štelat ma igle, ko original nima. JUtri bo verjetno zmontiran, upam, ker dopoldne grem v louisa.
tomazin Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) js ga grem ju3 v trgoavto naročit :rolleyes: mislite da bi lohk dobiu takšne gume pa zavore kot so pri replici? pa da bi mi kr tam zamenjal. uzeu bom še zaščito za ročke pa mogoč še tommaselli balanco. :D Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil tomazin
Fabo Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 js ga grem ju3 v trgoavto naročit :rolleyes: mislite da bi lohk dobiu takšne gume pa zavore kot so pri replici? pa da bi mi kr tam zamenjal. uzeu bom še zaščito za ročke pa mogoč še tommaselli balanco. :D Zakaj pa pol replike ne kupis ce bi rad tako opremo?
tomazin Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 zto ker jih nimajo več drugač jo bi takoj uzeu :(
Fabo Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 zto ker jih nimajo več drugač jo bi takoj uzeu :( Kva pa pr velotu si vprasal? mislm da jih tud oni prodajajo..
tomazin Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 kupu bom pr trgoavto ko mam tam 15% popusta :whistle:
Noiser69 Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Mene neki zanima, dans sm hotu dobit dov dzšilc na akrapoto pa mi nekot ni uspelo ker ne vem s kero ključom morm odšravfat pa kak... pomoč :D
kurjac Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Včeraj sem pripeljal motor in še cel kup opreme. Zataknilo se mi je pri montaži zaščitnih ročk Polisport. Balanca je premera fi 22, objemka za okoli balance pa fi 26. Kako sedaj to namestit gor, brez da bi moral kaj podlagat? :headbang: Ali obstaja več vrst objemk? Sem dobil napačne zaščitne ročke? Ste imeli tudi ostali podobne težave? Prosim za pomoč, ker drugač jih vrnem.
Tomyboy Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Včeraj sem pripeljal motor in še cel kup opreme. Zataknilo se mi je pri montaži zaščitnih ročk Polisport. Balanca je premera fi 22, objemka za okoli balance pa fi 26. Kako sedaj to namestit gor, brez da bi moral kaj podlagat? :headbang: Ali obstaja več vrst objemk? Sem dobil napačne zaščitne ročke? Ste imeli tudi ostali podobne težave? Prosim za pomoč, ker drugač jih vrnem. Mam isto zaščito. Pod objemke daj eno gumo, stara zračnica, tesnilo za vrata...
abn Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Včeraj sem pripeljal motor in še cel kup opreme. Zataknilo se mi je pri montaži zaščitnih ročk Polisport. Balanca je premera fi 22, objemka za okoli balance pa fi 26. Kako sedaj to namestit gor, brez da bi moral kaj podlagat? :headbang: Ali obstaja več vrst objemk? Sem dobil napačne zaščitne ročke? Ste imeli tudi ostali podobne težave? Prosim za pomoč, ker drugač jih vrnem. Žal ni pomoči.Tvoji ščitniki so za balance fatbar.Probaj zamenjati v trgovini. :rolleyes: Naslednji problem boš imel z desnim ščitnikom.Namreč ti bo zadevala radialna pumpa v nosilec.
Tomyboy Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Sploh ni problem z montažo. Pod objemke, daš kakšno gumo oz. tesnilo. Ročke od zavore in sklopke pa enostavno prestaviš za kakšen centimeter.
kurjac Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ravnokar sem prišel iz TrgoAvto. Trgovec se je pogovarjal z nekom iz Kopra in ta je povedal, da brez podlage ne bo šlo. Zanima me kakšen je notranji premer cevi balance. Ta sistem je malo drugačen, kot tisi priložen iz skice. Bom sploh lahko stegnil, da se vse skup "zakajla"?
Stafuc Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ravnokar sem prišel iz TrgoAvto. Trgovec se je pogovarjal z nekom iz Kopra in ta je povedal, da brez podlage ne bo šlo. Zanima me kakšen je notranji premer cevi balance. Ta sistem je malo drugačen, kot tisi priložen iz skice. Bom sploh lahko stegnil, da se vse skup "zakajla"? a se ne da zmert?
kurjac Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Dokler gumerano ročo (grip) ne odrežem ne morem zmert. Dol ga pa ne morem scukat.
GagaSM125 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ei a kdo ve ke bi se dal dobit kkšnga tomosa...pomožnosti ta rdečga??? Al pa a ga kdo slučajn prodaja? Dj !!!PROSM!!! sporočte k ga že 2 mesca išem pa ga nikjer ne najdem... :(
Čamac Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 pol pa ti slabo iščeš... http://www. avto. net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1381862
abn Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ei a kdo ve ke bi se dal dobit kkšnga tomosa...pomožnosti ta rdečga??? Al pa a ga kdo slučajn prodaja? Dj !!!PROSM!!! sporočte k ga že 2 mesca išem pa ga nikjer ne najdem... :( Pokliči na 031293692 :rolleyes:
GagaSM125 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 pol pa ti slabo iščeš... http://www. avto. net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1381862 Ja že...sam tega bo moj frend kupu...
Noiser69 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 ti ga prej kupi :lol1: ja, pa je zadeva rešena, pojd pa ga pred njemo kupi ... sej že star pregovor pravi: kdor drugemo jamo koplje, ne pade daleč od drevesa :photo:
Stafuc Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ne sm res... ... kdor drugemo jamo koplje, ne pade daleč od drevesa :photo: :lol1:
Čamac Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Mislim da je tukaj nekdo iskal takšno sprednjo masko... KLIK
GrCaR Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 (popravljeno) Ja že...sam tega bo moj frend kupu... a se je on že use zmenu, al je to sam tko nabiju? just askin´ :winkiss: Popravljeno Julij 6, 2007. Popravil GrCaR
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se