Skoči na vsebino

Tomos SM (SuperMoto) 125

Priporočene objave

Objavljeno

Mene neki zanima, dans sm hotu dobit dov dzšilc na akrapoto pa mi nekot ni uspelo ker ne vem s kero ključom morm odšravfat pa kak... pomoč :D

Objavljeno

Ni blo časa montirat. Razdrl sem pa že. Nekaj modifikacijbo potrebnih, ker zajla za gas ne paše. Ma drugačen sistem na pokrovčku uplinjača.

Poznalo se po moje bo, ker je lukna precej večja, pa še za štelat ma igle, ko original nima.

JUtri bo verjetno zmontiran, upam, ker dopoldne grem v louisa.

Objavljeno (popravljeno)

js ga grem ju3 v trgoavto naročit :rolleyes: mislite da bi lohk dobiu takšne gume pa zavore kot so pri replici? pa da bi mi kr tam zamenjal. uzeu bom še zaščito za ročke pa mogoč še tommaselli balanco. :D

Popravljeno . Popravil tomazin
Objavljeno
js ga grem ju3 v trgoavto naročit :rolleyes: mislite da bi lohk dobiu takšne gume pa zavore kot so pri replici? pa da bi mi kr tam zamenjal. uzeu bom še zaščito za ročke pa mogoč še tommaselli balanco. :D

Zakaj pa pol replike ne kupis ce bi rad tako opremo?

Objavljeno

zto ker jih nimajo več drugač jo bi takoj uzeu :(

Objavljeno
zto ker jih nimajo več drugač jo bi takoj uzeu :(

Kva pa pr velotu si vprasal? mislm da jih tud oni prodajajo..

Objavljeno

kupu bom pr trgoavto ko mam tam 15% popusta :whistle:

Objavljeno
Mene neki zanima, dans sm hotu dobit dov dzšilc na akrapoto pa mi nekot ni uspelo ker ne vem s kero ključom morm odšravfat pa kak... pomoč :D

Objavljeno

Včeraj sem pripeljal motor in še cel kup opreme. Zataknilo se mi je pri montaži zaščitnih ročk Polisport. Balanca je premera fi 22, objemka za okoli balance pa fi 26. Kako sedaj to namestit gor, brez da bi moral kaj podlagat? :headbang:

Ali obstaja več vrst objemk?

Sem dobil napačne zaščitne ročke?

Ste imeli tudi ostali podobne težave?

Prosim za pomoč, ker drugač jih vrnem.

post-15971-1183706083_thumb.jpg

Objavljeno
Včeraj sem pripeljal motor in še cel kup opreme. Zataknilo se mi je pri montaži zaščitnih ročk Polisport. Balanca je premera fi 22, objemka za okoli balance pa fi 26. Kako sedaj to namestit gor, brez da bi moral kaj podlagat? :headbang:

Mam isto zaščito. Pod objemke daj eno gumo, stara zračnica, tesnilo za vrata...

Objavljeno

Žal ni pomoči.Tvoji ščitniki so za balance fatbar.Probaj zamenjati v trgovini. :rolleyes: Naslednji problem boš imel z desnim ščitnikom.Namreč ti bo zadevala radialna pumpa v nosilec.

Objavljeno

Sploh ni problem z montažo. Pod objemke, daš kakšno gumo oz. tesnilo. Ročke od zavore in sklopke pa enostavno prestaviš za kakšen centimeter.

Objavljeno

Ravnokar sem prišel iz TrgoAvto. Trgovec se je pogovarjal z nekom iz Kopra in ta je povedal, da brez podlage ne bo šlo. Zanima me kakšen je notranji premer cevi balance. Ta sistem je malo drugačen, kot tisi priložen iz skice. Bom sploh lahko stegnil, da se vse skup "zakajla"?

post-15971-1183716917_thumb.jpg

Objavljeno
Ravnokar sem prišel iz TrgoAvto. Trgovec se je pogovarjal z nekom iz Kopra in ta je povedal, da brez podlage ne bo šlo. Zanima me kakšen je notranji premer cevi balance. Ta sistem je malo drugačen, kot tisi priložen iz skice. Bom sploh lahko stegnil, da se vse skup "zakajla"?

a se ne da zmert?

Objavljeno

Dokler gumerano ročo (grip) ne odrežem ne morem zmert. Dol ga pa ne morem scukat.

Objavljeno

Ei a kdo ve ke bi se dal dobit kkšnga tomosa...pomožnosti ta rdečga??? Al pa a ga kdo slučajn prodaja? Dj !!!PROSM!!! sporočte k ga že 2 mesca išem pa ga nikjer ne najdem... :(

Objavljeno
Ei a kdo ve ke bi se dal dobit kkšnga tomosa...pomožnosti ta rdečga??? Al pa a ga kdo slučajn prodaja? Dj !!!PROSM!!! sporočte k ga že 2 mesca išem pa ga nikjer ne najdem... :(

Pokliči na 031293692 :rolleyes:

Objavljeno
pol pa ti slabo iščeš...

http://www. avto. net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1381862

Ja že...sam tega bo moj frend kupu...

Objavljeno
ti ga prej kupi :lol1:

ja, pa je zadeva rešena, pojd pa ga pred njemo kupi ... sej že star pregovor pravi: kdor drugemo jamo koplje, ne pade daleč od drevesa :photo:

Objavljeno

Ne sm res...

... kdor drugemo jamo koplje, ne pade daleč od drevesa :photo:
:lol1:

Objavljeno (popravljeno)
Ja že...sam tega bo moj frend kupu...

a se je on že use zmenu, al je to sam tko nabiju?

just askin´ :winkiss:

Popravljeno . Popravil GrCaR

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!