NejcZ Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 Ja pizda pol bo pa serviser reku da nej grem nekam drugam (me bo poslov v kurac) pa mi garancija ne bo velala vec pa tko sej jest ga bom za vn fuknu ce bom hotu tko da Ja sej, naredi kakor hočeš ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 Ja sej, naredi kakor hočeš ;) Ja no kaj se dej obremenjujete stem kaj bom naredu pa kaj ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 Ja no kaj se dej obremenjujete stem kaj bom naredu pa kaj ne Ja, sej pravim da je odločitev tvoja..tud če ga maš skos notr ni nč slabga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 (popravljeno) Ja, sej pravim da je odločitev tvoja..tud če ga maš skos notr ni nč slabga. Ja po 500 km gre vn tko sm se odlocu in tko bo! :alien1: Pa kaj ce bi mal spremenik temo :? ne vec o avspuhi ampak kej druzga recimo to kako bom jest ponoru enga lepga dne k mi bremza skripljejo k pr norcih ej :SS Popravljeno Avgust 5, 2007. Popravil Stafuc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 (popravljeno) še ena moja slikca ko je še nism dau... več se mi še ni dal slikat :rolleyes: @stafuc: men pa nč ne škripajo bremze :P Popravljeno Avgust 5, 2007. Popravil tomazin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 (popravljeno) Pa kaj ce bi mal spremenik temo :? ne vec o avspuhi ampak kej druzga recimo to kako bom jest ponoru enga lepga dne k mi bremza skripljejo k pr norcih ej :SS Nisi edini ko ti škriplejo, sam men sam tko malo, kdaj pa kdaj, sej se navadiš :D To sm se pa mogu nasmejat, k pr norcih ej :D :lol1: Popravljeno Avgust 5, 2007. Popravil AbNormaln Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 tomazin, kolk kilometrov maš? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 neki čez 300km :( ni še izpita pa se sam tu mal okol furam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 To piše pod nalepko :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 (popravljeno) še ena moja slikca ko je še nism dau... več se mi še ni dal slikat :rolleyes:@stafuc: men pa nč ne škripajo bremze :P Ej ne ti primerjat tvoj disk al pa mojga neki čez 300km :( ni še izpita pa se sam tu mal okol furam a sm 300 kok cajta ga pa ms jest ga mam od srede pa jih mam 350 pa se to sm mev sm pa 2 uri na dan cajt se vost Popravljeno Avgust 5, 2007. Popravil Stafuc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 To piše pod nalepko :whistle: kdo tega ni vedu? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 To piše pod nalepko :whistle: Sm opazu bom sm jest nebom dol potegnu k negresti dve ferni skup :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 (popravljeno) kdo tega ni vedu? :whistle: Nevem, Stafuc zihr ne :P popravljam: ve :D @Stafuc: piši slovnično :D Popravljeno Avgust 5, 2007. Popravil AbNormaln Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 Ej ne ti primerjat tvoj disk al pa mojgaa sm 300 kok cajta ga pa ms jest ga mam od srede pa jih mam 350 pa se to sm mev sm pa 2 uri na dan cajt se vost se splača dat mal več € pa ti sej disk ne cvili :rolleyes: hm mam ga od 18.7 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 Nevem, Stafuc zihr ne :P Ze v trgovin sm vidu :whistle: tko da ne ti men Stafuc zihr ne @Stafuc: piši slovnično :D sm pac zajebu :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 Nevem, Stafuc zihr ne :P popravljam: ve :D @Stafuc: piši slovnično :D sam ne bo dau dol predn bo meu 500km :lol1: mu lahk kej na servisu težijo :P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 (popravljeno) sam ne bo dau dol predn bo meu 500km :lol1: mu lahk kej na servisu težijo :P :lol1: Pa pizda kaj vam je a je kej narobe ce je gor zase se btigejte :evilgrin: Pa dva tedna ga ms vec cajta k jest pa ga bos kasnej pelu na servis tk da nebom delec za tabo k ga bom dav vn (db killer) Mogoce en tedn :P Popravljeno Avgust 5, 2007. Popravil Stafuc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 (popravljeno) sam ne bo dau dol predn bo meu 500km :lol1: mu lahk kej na servisu težijo :P :lol1: hihi @Stafuc ... pa potisni dušilc pred servisom not, pa ti ne bo kdo teživ, pa te naganju kam :D O:-) Popravljeno Avgust 5, 2007. Popravil AbNormaln Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 (popravljeno) hihi @Stafuc ... pa potisni dušilc pred servisom not, pa ti ne bo kdo teživ, pa te naganju kam :D O:-) kaj mate vsi z mano tok za opravt? Grem jest jutr mam siht se slismo ju3 Popravljeno Avgust 5, 2007. Popravil Stafuc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 neki čez 300km :( ni še izpita pa se sam tu mal okol furam Zto pa še ne cvili.. čakeš še mal hehe :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 (popravljeno) Zto pa še ne cvili.. čakeš še mal hehe :whistle: Sej kurba tut cvili ko jo tišiš :whistle: @Stafuc: Gute Nacht Popravljeno Avgust 5, 2007. Popravil AbNormaln Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 Sej kurba tut cvili ko jo tišiš :whistle: @Stafuc: Gute Nacht Ja men na začetku tud ni cvillo nč, do 500 km, zdej pa na polno :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 bom vidu kak bo pol.. :whistle: skor nebi smel cvilit pr teh diskih :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 bom vidu kak bo pol.. :whistle: skor nebi smel cvilit pr teh diskih :) Zandji svonjsko cvili.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Avgust 5, 2007 Deli Objavljeno Avgust 5, 2007 Zandji svonjsko cvili.. sam na replici je tut zadn disk drug..upam da nebo nč cvilu ne :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se