Kvasko Objavljeno Marec 21, 2007 Deli Objavljeno Marec 21, 2007 uzel bom navadnega (brez akrapota)kr un pride 200.000sit drazj.Dnarja je pa 719.ooosit(3036EUR) aja pa pri TC-MOTOSHOP Pol k ga dobiš enkt mi povej kakšni so kej občutki, zmogljivosti, vožnja tega navadnga sm-a k sam mislm tut tazga enkt nabavt :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tabo Objavljeno Marec 21, 2007 Deli Objavljeno Marec 21, 2007 bom povedu valda .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Marec 21, 2007 Deli Objavljeno Marec 21, 2007 Tada pr tc-motoshopu? Kaj a zdaj tudi tomose prodajajo? Aja pa un tomos k je 200 k dražji ni dražji samo zaradi akrapoviča... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Marec 21, 2007 Deli Objavljeno Marec 21, 2007 kupsi unga rdečga na avto.netu...un je pa božanski :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Marec 21, 2007 Deli Objavljeno Marec 21, 2007 Ampak res ej. Z unim NIČ ne boš falil!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Marec 21, 2007 Deli Objavljeno Marec 21, 2007 a to iz izušenj.? jap, iz izkušn :headbang: :blush: drgač je pa un z avto neta res lep :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kvasko Objavljeno Marec 21, 2007 Deli Objavljeno Marec 21, 2007 Ja pa kilometrov sploh nima velik pa se prodaja za ful mn dnarja kt nov pa še ful dodatkov ma gor... fajn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tabo Objavljeno Marec 21, 2007 Deli Objavljeno Marec 21, 2007 sam problem je k nemormo vsi kr dnarja iz žepa potegnt.zato ga grem v trgovino kupt na poloznce... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Marec 21, 2007 Deli Objavljeno Marec 21, 2007 Sej prov, pa maš garancijo pa vse :OK: Upam da ti bo dobro služil, pa da takoj poročaš kako pa kaj in poslikaš zadevo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tabo Objavljeno Marec 24, 2007 Deli Objavljeno Marec 24, 2007 a ma kdo kaksno sliko ali pa link od amaturne (števci pa to)za tomosa 125 sm lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Marec 24, 2007 Deli Objavljeno Marec 24, 2007 Če pa je še vedno enako pa nevem, ker je tole staro eno leto.. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Marec 24, 2007 Deli Objavljeno Marec 24, 2007 to je tomos cup, k ma tud drgačno sprednjo masko pa luči :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tabo Objavljeno Marec 24, 2007 Deli Objavljeno Marec 24, 2007 ja valda se bom potrudu :OK: sam upam da ga tut u torek dobim (ce ga v torek kupim nevem pol kako...mogoce ne bo isti dan) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sava Objavljeno Marec 24, 2007 Deli Objavljeno Marec 24, 2007 (popravljeno) Ampak res ej. Z unim NIČ ne boš falil!!! se ne stinjam glih s tem! Dons ga je šov frend gledat, ker si ga je hotu nabavt, pa prav da ma gišt kriv, pa da ga nebi kupu za nobeno ceno. Nism ga preveč spraševov po podrobnostih, sam z tem nakupom bi znov kr dost FALIT. LP se ne stinjam glih s tem! Dons ga je šov frend gledat, ker si ga je hotu nabavt, pa prav da ma gišt kriv, pa da ga nebi kupu za nobeno ceno. Nism ga preveč spraševov po podrobnostih, sam z tem nakupom bi znov kr dost FALIT. LP aja btw gre za tale motor http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1343820 , če se slučajn kdo zanima zanga. TADA14 na tem oglasu maš sliko armature, sam men je noče odpret http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1083579# LP se opravičujem, linki neki zajebavajo :( :( Popravljeno Marec 24, 2007. Popravil sava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Marec 24, 2007 Deli Objavljeno Marec 24, 2007 Linkanje je prepovedano je.. Ampak skoraj ne morem verjet da bi bil tist slab.. k izgleda pa extra lepo :doze: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Butnglavc Objavljeno Marec 24, 2007 Deli Objavljeno Marec 24, 2007 se ne stinjam glih s tem! Dons ga je šov frend gledat, ker si ga je hotu nabavt, pa prav da ma gišt kriv, pa da ga nebi kupu za nobeno ceno. Nism ga preveč spraševov po podrobnostih, sam z tem nakupom bi znov kr dost FALIT. LP aja btw gre za tale motor <a href="http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1343820" target="_blank">http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1343820</a> , če se slučajn kdo zanima zanga. Če je govora o rdečem, ki je slikan v garaži, so tvoje besede LAŽ( če je kateri drugi pa ne vem, drugega rdečega nisem našel) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sava Objavljeno Marec 24, 2007 Deli Objavljeno Marec 24, 2007 (popravljeno) hmmm :hmm: js temu nebi glih reku laž.....prej sm še hotu napisat: " podatki niso iz prve roke, tako da je možno da je motor čist v redu" sam sem pol sklepu da bi to znal že sami ugotovit, da sm le posredovov informacije, ki sem jih dobu, kok so pa toočne pa ne vem. no v tem primeru je lagov ta moj "frend" če pravš da je "kriv gišt" laž. zato še ni treba mene kuj napadat da lažem, to bi lahko povedu po mal bol kulturni poti, recimo: podatki so napačni, motor je čist uredu, od kje ti te podatki npr. ne pa kuj da lažem pa to :zzz: mal si narobe pristopu k tej zadevi, ampak vseen se ne bom sikiru zarad tega, je blo pa je že šlo....no če pravš da te moji podatki niso pravi, nam pa ti mal razlož, od kje poznaš motor? si morda lastnik? v kakšnem stanju je motor? uglavnem popravi me saj imaš kakor vidim zanesljive podatke .) LP Popravljeno Marec 24, 2007. Popravil sava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Marec 25, 2007 Deli Objavljeno Marec 25, 2007 Osebno mi je velik bol všeč fanticmoto. Še lepši k tomos (čeprov so tile SM itak skor isti), ma pa zadi še 2 rora. Ampak ne vem če je za na cesto... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sky_21 Objavljeno Marec 25, 2007 Deli Objavljeno Marec 25, 2007 Osebno mi je velik bol všeč fanticmoto. Še lepši k tomos (čeprov so tile SM itak skor isti), ma pa zadi še 2 rora. Ampak ne vem če je za na cesto... Ja Fantic je homologiran z dvemi avspuhi in je homologiran enduro & motard. Prilozim vam dve slike motorja. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Marec 25, 2007 Deli Objavljeno Marec 25, 2007 vaaa kok je hud tale 125ka... Homologiran pomen da se ga lahko uporablja na javnih cestah...homologacija vključuje vse...od luči, žmigovcev, izpuha itd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Butnglavc Objavljeno Marec 25, 2007 Deli Objavljeno Marec 25, 2007 hmmm :hmm: js temu nebi glih reku laž.....prej sm še hotu napisat: " podatki niso iz prve roke, tako da je možno da je motor čist v redu" sam sem pol sklepu da bi to znal že sami ugotovit, da sm le posredovov informacije, ki sem jih dobu, kok so pa toočne pa ne vem. no v tem primeru je lagov ta moj "frend" če pravš da je "kriv gišt" laž. zato še ni treba mene kuj napadat da lažem, to bi lahko povedu po mal bol kulturni poti, recimo: podatki so napačni, motor je čist uredu, od kje ti te podatki npr. ne pa kuj da lažem pa to :zzz: mal si narobe pristopu k tej zadevi, ampak vseen se ne bom sikiru zarad tega, je blo pa je že šlo....no če pravš da te moji podatki niso pravi, nam pa ti mal razlož, od kje poznaš motor? si morda lastnik? v kakšnem stanju je motor? uglavnem popravi me saj imaš kakor vidim zanesljive podatke .) LP Motor je v moji garaži, lastnica je moja punca. Motor je v odličnem stanju, zato tudi ni več naprodaj. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno Marec 25, 2007 Deli Objavljeno Marec 25, 2007 Ja Fantic je homologiran z dvemi avspuhi in je homologiran enduro & motard. Prilozim vam dve slike motorja. :D Lep je. Men osebno najlepsi od 125 klase.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jest Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Lep je. Men osebno najlepsi od 125 klase.... :) Lep je. Men osebno najlepsi od 125 klase.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tabo Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 ZDEJLE sm slisu da sploh ni mozno namestit kovcka na tomosa 125 Sm.a je to res??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 (popravljeno) čist možno pr nekaterih motorjih, ne rabš sploh kupovat nosilca, če maš že kakšen prtlažnik gor (recimo ybr), pr večini je treba pa kupt nosilc za kufr oz. za tisto ploščo na katero daš kufr...mal si poglej kašne slike motorjev, da vidš kko zgledajo ti nosilci oz. kko so fiksirani, pa si poglej tomosa tlele recimo maš nosilce za različne motorje, pa lahko vidš kko je fiksirano pa tukej se tud mal vid, sicer na skuterju Popravljeno Marec 26, 2007. Popravil C4V4L13R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se