raza Objavljeno Avgust 16, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2017 Na eni strani je Livigno, na drugi strani je Samnaum vmes pa Stelvijo in potem zaključiš, da si Štifljoh pocen prevozil. Scarabeo 500, Schultz, ALEŠ M in 6 others 9
Vito23 Objavljeno Avgust 16, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2017 pred 2 urami, RSTDRIVER pravi: po pa tko že v defoltu napiš, de mi ne dviguješ piskra ker tale livigno pa cena bencina je kr popularen.... tle sicer nism tankov, k sm imu skorej polno še iz st.moritza je pa prbližen glih kokr, k sm šu po španij pa portugalskem in tankal v andori.... matr kwa sm pršparov Brez nervoze pa bo fazerčk, basbas, Tex in 1 other 2 2
GO_Tomi Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 Lepo. Takšno "na šverc spanje v naravi" te lahko v teh državah krepko po žepu udari. Jaz, dasiravno kampist po duši, si tega ne bi upal. Samo opazka, ni me treba zasut ... franc, fazerčk, Slow in 1 other 4
Vito23 Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 pred 15 urami, GO_Tomi pravi: Lepo. Takšno "na šverc spanje v naravi" te lahko v teh državah krepko po žepu udari. Jaz, dasiravno kampist po duši, si tega ne bi upal. Samo opazka, ni me treba zasut ... Sem se zavedal tega. Ampak sva spala na tok odročnih prostorih, da se medvedov ni bilo. Sva imela kar srečo GO_Tomi 1
raza Objavljeno Avgust 19, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2017 Ja, sta mela kar srečo. Opozoril je kar nekaj in še kontejnerje za smeti imajo zaklenjene s posebno ključavnico, da jih medvedje ne morejo odpret.....
Tex Objavljeno Avgust 19, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2017 Bolzano bi bil ok za izhodisce za dnevne fure, drži? Cca3 al 4 nočitve, Stelvio, Tonale, Mendel, Pordoi, Gardena .. nekaj takega ..
fishy Objavljeno Avgust 19, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2017 osebno bi raj spal na dveh koncih, v dolomitih in nekje blizu stelvia, te nic vec ne kosta in manj cajta bi zapravil za transfer iz bolzana do dolomitov, ter bolzano > stelvio usaj jst sm tako ruto ubral, prva noc v arabbi, druga v prato allo stelvio, bi mel se silvretto tam blizu in gavia pass, ko sem bil jst tm so bile se zaprte Tex in Joker 1 1
Tex Objavljeno Avgust 19, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2017 hmm .. načeloma nama bolj diši bivanje na enem mestu, enkrat pakiranje ... sicer na stelviu trenutno sneg, tako da možno da odpade zahodni del ..
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 19, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2017 pred 2 urami, Tex pravi: Bolzano bi bil ok za izhodisce za dnevne fure, drži? Cca3 al 4 nočitve, Stelvio, Tonale, Mendel, Pordoi, Gardena .. nekaj takega .. Jaz sem imel večkrat izhodišče v Meranu. Manjše staro mesto, ko ga zvečer raziskuješ - neverjetno lepo. Ne moreš vsega v mestu videti v enem večeru. Sem moral tja priti 3 krat, da sem odkril večino lepot tega mesta. Spal pa sem v http://merano.jugendherberge.it/cs.asp?st=111 Zelo lepo in urejeno. Priporočam. Scarabeo Igi Pop, Slow, Joker in 1 other 3 1
raza Objavljeno Avgust 19, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2017 (popravljeno) Midva sva letos spala v dolini Schnalstal (val Senales). Nekaj kilometrov iz Merana za vasjo Natumo zaviješ desno. Mirna dolina pot Otztaler Alpami. http://www.oberraindlhof.com/de/ Ne sicer najceneje, vendar na vsesplošno gužvo in zasedenostjo kapacitet v Dolomitih sprejemljivo, sploh, ker sva bila vajena cen iz Švice. Prijaznost, ponudba in postrežba pa vrhunska, kar tudi odtehta. Sicer pa temperature v dolini neprimerno nižje kot v samem Meranu. Spomini, da nam je v Meranu vedno od jajc teklo mi narekujejo iskati prenočišče v vaseh med Meranom in Prado-m. Kot je že @fishy omenil se dobro je in poceni spi v starejšem hotelu na koncu vasi Prato (na levi strani ceste, na desni parkirišče pod drevesi, za motorje pa v hlevu za hotelom). Popravljeno Avgust 19, 2017. Popravil raza Tex, DXR16 in ALEŠ M 2 1
Tex Objavljeno Avgust 20, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2017 odločitev je padla, jutri štart .. zaenkrat celo kaže, da vreme bo, kolko tolko .. DAMI34 1
amateur Objavljeno Avgust 20, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2017 Ob 21. 6. 2017 ob 9:16, Sorty pravi: En filmček narejen med junijskim potepom po dolomitih To pa je bilo vreme. Sreča. Katero kamero pa imaš? Super posnetki
Sorty Objavljeno Avgust 20, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2017 Zaenkrat še nisem imel smole z vremenom v dolomitih Posnetki so pa narejeni z GoPro4.
Dr_Jakob Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 14.9.-17.9. Dolomiti s šotori. Bazni tabor v Canazeiju, pa krogi okrog. Je kdo za?
Kawl Objavljeno September 8, 2017 Opozori Objavljeno September 8, 2017 pred 8 urami, Dr_Jakob pravi: 14.9.-17.9. Dolomiti s šotori. Bazni tabor v Canazeiju, pa krogi okrog. Je kdo za? Jaz bi načeloma bil.... Vreme je malo problem...
Snečer Objavljeno September 8, 2017 Opozori Objavljeno September 8, 2017 pred eno uro, Kawl pravi: Jaz bi načeloma bil.... Vreme je malo problem... Zgleda, da je poanta kampiranje in priprave na kak dogodek v prihodnosti Ker nočne temperature bodo okoli nule v tistih dnevih... https://www.dolomitimeteo.it/en/trentino/canazei/thursday/
Dr_Jakob Objavljeno September 9, 2017 Opozori Objavljeno September 9, 2017 Thja, če bo vreme za en drek, še vedno obstajajo plani B-H, ampak do torka ne bomo vedeli za ziher. Kak dan prej je pisalo, da bo vse dni največ delno oblačno, potem pa spet čez par dni pogledaš, pa urnebes.
izibajker Objavljeno September 26, 2017 Opozori Objavljeno September 26, 2017 Izhodišča za pot: Kranjska gora - Cortina d'Ampezzo (200 km, od tega 70 po avtocesti, 3h10) Gremo čez mejni prehod Rateče do Trbiža (Tarvisio), tam na avtocesto A23 za Tolmezzo, čez prelaz Passo della Mauria (1295 m) v Auronzo di Cadore, čez prelaz Passo Tre Croci (1809 m) v Cortino d'Ampezza. Je odlično izhodišče za raziskovanje po Dolomitih in naprej za južno Tirolsko. Lago di Garda (Riva) - Merano (131 km, od tega 107 po avtocesti, 1h30) Če dopustujete ob Gardskem jezeru, imate priložnost, da v enem samem dnevu prevozite najlepše prelaze južne Tirolske, kot sta na primer Timmelsjoch in bližnji Jaufenpass. ------------------------------------------------------------------------------------------ Celoten članek je objavljen tule http://vsebovredu.triglav.si/na-poti/izlet-z-motorjem-gremo-v-dolomite dano33 in Slow 2
AleksG Objavljeno Julij 19, 2018 Opozori Objavljeno Julij 19, 2018 (popravljeno) Ni ravno v "osrčju dolomitov"... vendar se mi zdi najbolj primerna tema... Torej, je že kdo prevozil tole cesto (Pontebba - Paularo)?https://goo.gl/maps/aJzJih54N882 Popravljeno Julij 19, 2018. Popravil AleksG
3nity Objavljeno Julij 19, 2018 Opozori Objavljeno Julij 19, 2018 pred eno uro, AleksG pravi: Torej, je že kdo prevozil tole cesto (Pontebba - Paularo)? Ja. Je normalno prevozna, zelo ozka, s kar nekaj luknjami, dostikrat tudi vlažna in polna mahu ter iglic
AleksG Objavljeno Julij 20, 2018 Opozori Objavljeno Julij 20, 2018 pred 8 urami, 3nity pravi: Ja. Je normalno prevozna, zelo ozka, s kar nekaj luknjami, dostikrat tudi vlažna in polna mahu ter iglic OK... pa s panoramskega vidika, a je tudi razgledna?
Janezs Objavljeno Julij 20, 2018 Opozori Objavljeno Julij 20, 2018 pred 10 urami, AleksG pravi: Ni ravno v "osrčju dolomitov"... vendar se mi zdi najbolj primerna tema... Torej, je že kdo prevozil tole cesto (Pontebba - Paularo)?https://goo.gl/maps/aJzJih54N882 Jaz sem tudi prevozil. Kakor se spomnim je cesta ok. Malo med macesni, malo se tudi dvigneš za razglede, spodaj se pa voziš po soteski ob reki. lp
3nity Objavljeno Julij 20, 2018 Opozori Objavljeno Julij 20, 2018 pred 5 urami, AleksG pravi: OK... pa s panoramskega vidika, a je tudi razgledna? Bolj švoh Pa dosti časa vzame. 1 2 3
tomash Objavljeno Julij 21, 2018 Opozori Objavljeno Julij 21, 2018 V torek napadem Stelvio. Štartam iz Tolmina (MetalDays) na Stelvio in drug dan nazaj? Kakšen predlog poti?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se