Skoči na vsebino

Dolomiti

suzuki

Priporočene objave

:eek: O fant-to pa je reklama!! Tile pa res vedo kaj je turizem in kako se ga je treba it!!

Kot bi za vsak skok zopet bral navodila za olagumi. :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma smo se mal hecal.Najboljše karte sem dobil na prelazih,cene od 6 do 8 eur.Se pa kmalu začnejo trgat,če jih veliko prelagaš.Sicer se pa držim navodil svojega direktorja,ki pravi:ti kar teraj,nekam boma že prišla in prespala.Do zdaj nama je še vedno uspelo.$$$$$$$$$.Jebi ga.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi jaz naročil ... sam mi pošivlja že 5 min. V novem oknu Please wait in uno kuverto kaže. A bo kaj al bo treba še enkrat izpolnit?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi jaz naročil ... sam mi pošivlja že 5 min. V novem oknu Please wait in uno kuverto kaže. A bo kaj al bo treba še enkrat izpolnit?

Sem že zrihtal. Prvič sem poganjal stran preko google translate, ker ne znam italijansko. Zej ko sem pa izpolnil obrazec v orig. strani je pa šlo takoj.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sm tud jest dobu eno debelo kuverto iz Italje B)

Za domače branje :book:

Poleti pa kak vikend šc preko ovinka :010

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Katero brošuro se pa splača naročit....kot vidim jih je na voljo kar nekaj...vendar ne vem, katera bi bila najbolj uporabna.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobil v 5 dneh polek motokarte, motohotelov tudi Trentinsko karto smučišč in prenošišč. Lepo.

Seos izpod vinogradov!

Rocky B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi jaz sem danes dobil vse karte... kar zajetna kuverta... sem bil presenečen da sem tako hitro dobil

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...ampak, karta Evrope na zadnji strani moto karte Trentina je pa svetovna. Sloveniji pripada kompletna Istra.. :worship: :naughty: :whistle: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...ampak, karta Evrope na zadnji strani moto karte Trentina je pa svetovna. Sloveniji pripada kompletna Istra.. :worship: :naughty: :whistle: :worship:

končno ena pametna karta :naughty: :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Skeniraj in objavi jo na hrvaškem motoforumu :krneki: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Skeniraj in objavi jo na hrvaškem motoforumu :krneki: .

Takoj jo je treba poslati v naš parlament in v Bruselj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

po 11. dneh, še vedno nič, možno, da jim je zmankal robe zaradi navala slovencev :headbang: :naughty: :krneki: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!