AndiGS Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 :eek: O fant-to pa je reklama!! Tile pa res vedo kaj je turizem in kako se ga je treba it!! Kot bi za vsak skok zopet bral navodila za olagumi. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 No, no-zdej pa vseeno malo pretiravaš ampak prispodoba je pa enkratna :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndiGS Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 Ma smo se mal hecal.Najboljše karte sem dobil na prelazih,cene od 6 do 8 eur.Se pa kmalu začnejo trgat,če jih veliko prelagaš.Sicer se pa držim navodil svojega direktorja,ki pravi:ti kar teraj,nekam boma že prišla in prespala.Do zdaj nama je še vedno uspelo.$$$$$$$$$.Jebi ga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusti Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 Tudi jaz naročil ... sam mi pošivlja že 5 min. V novem oknu Please wait in uno kuverto kaže. A bo kaj al bo treba še enkrat izpolnit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusti Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 Tudi jaz naročil ... sam mi pošivlja že 5 min. V novem oknu Please wait in uno kuverto kaže. A bo kaj al bo treba še enkrat izpolnit? Sem že zrihtal. Prvič sem poganjal stran preko google translate, ker ne znam italijansko. Zej ko sem pa izpolnil obrazec v orig. strani je pa šlo takoj. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 hell YEAH! nek je pršlo, ampak nemorm do kuverte heheeh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 Sm tud jest dobu eno debelo kuverto iz Italje B) Za domače branje :book: Poleti pa kak vikend šc preko ovinka :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 a zato jest še nisem dobu, k se nas je tolk prjavl :naughty: :rolleyes: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 Ostali dobite ko pridejo ponatisi iz tiskarne :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 Tudi mene je danes čakala kuverta iz Italije. :kva2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 Katero brošuro se pa splača naročit....kot vidim jih je na voljo kar nekaj...vendar ne vem, katera bi bila najbolj uporabna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest maliP Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 Jest sem dons dubu, v soboto grem pa z avtom na izvidnico(smučat) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quomme Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 tudi jaz naročil včeraj :naughty: ; zdaj pa čakam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cipot Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 sem naročil----zdaj pa čakam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 Naročil ---> Čakam poštarja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 Dobil v 5 dneh polek motokarte, motohotelov tudi Trentinsko karto smučišč in prenošišč. Lepo. Seos izpod vinogradov! Rocky B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jozee Objavljeno Januar 23, 2009 Deli Objavljeno Januar 23, 2009 Tudi jaz sem danes dobil vse karte... kar zajetna kuverta... sem bil presenečen da sem tako hitro dobil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 23, 2009 Deli Objavljeno Januar 23, 2009 ...ampak, karta Evrope na zadnji strani moto karte Trentina je pa svetovna. Sloveniji pripada kompletna Istra.. :worship: :naughty: :whistle: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quomme Objavljeno Januar 23, 2009 Deli Objavljeno Januar 23, 2009 ...ampak, karta Evrope na zadnji strani moto karte Trentina je pa svetovna. Sloveniji pripada kompletna Istra.. :worship: :naughty: :whistle: :worship: končno ena pametna karta :naughty: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Januar 23, 2009 Deli Objavljeno Januar 23, 2009 dobil tud jaz :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 23, 2009 Deli Objavljeno Januar 23, 2009 ...ampak, karta Evrope na zadnji strani moto karte Trentina je pa svetovna. Sloveniji pripada kompletna Istra.. :worship: :naughty: :whistle: :worship: Skeniraj in objavi jo na hrvaškem motoforumu :krneki: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 23, 2009 Deli Objavljeno Januar 23, 2009 Kaj pa če so vizionarji, ti možje iz Trentina...? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndiGS Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 Skeniraj in objavi jo na hrvaškem motoforumu :krneki: . Takoj jo je treba poslati v naš parlament in v Bruselj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 po 11. dneh, še vedno nič, možno, da jim je zmankal robe zaradi navala slovencev :headbang: :naughty: :krneki: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 ha ha jaz jo pa imam, dobil danes, :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se