Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Zdravo Varadero riderji,

lani sem prodal tole lepotico na sliki toda kupec je motor baje že prodal naprej,v kolikor kdo prepozna motor na sliki in pozna kupca prosim za kontakt.Imam namreč še en komplet klučev za kovčke in vžig motorja zanj.

Letos se vračam nazaj v sedlo in iščem Varo od letnika 2009 naprej,če kdo od prisotnih prodaja ali ve za koga sporočite.

Vsem želim veliko srečnih kilometrov v letu 2015 :-)..

1902016_699921593393995_437722209_n.jpg?  1619080_699417606777727_1054765523_n.jpg

Popravljeno . Popravil HRC
Objavljeno

Ja, to tipalo oziroma senzor, ki ti nagaja pr vžigu je res cca 70EUR, je pa potrebno zamenjati tesnilo pokrova, posledično oa tudi olje in filter....no, mene je to v kompletu z delom pri Čarmanu v Medvodah stalo 259 EUR z DDV- jem. Je pa se mi zdi še edini mehanik, ki se spozna na svoje delo. LP

Pri Habjaniču na Ptuju 208,1 € z DDV. Takrat ko sem napisal še nisem imel računa, tako da ti nisem mogel napisati bolj natančno. LP

Objavljeno

Če koga zanima, imam nove originalne ploščice za Varadero 1000, letnik 03, če koga zanima. 90€ za vse tri patre oz po dogovoru.

031 642 745

LP

Objavljeno

Aja, pa še vedno podarjam zadnje Goldfren.

LP

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=9271554&show=1

A je možno, da je tole letnik 2004? Sem kontaktiral lastnika in pravi, da po papirjih je. Ima pa še fergazerje. Kolk je meni znano je od 2003 naprej drug model s el. vbrizgom.

Vprašaj ga za številko šasije.10-ti znak je letnik.Sicer pa ,že letnik 2003 je imel vbrizg goriva.

Lp

Objavljeno (popravljeno)

Vprašaj ga za številko šasije.10-ti znak je letnik.Sicer pa ,že letnik 2003 je imel vbrizg goriva.

Lp

sj vem, da je od letnika 2003 naprej el. vbrizg. Tudi model je modificiran. Sam imam 2007 letnik in tako piše tudi na šasiji

Popravljeno . Popravil lukabogo
Objavljeno

To je star model in ne more biti 2004 

Star model je, samo je bil nov prodan leta 2004, zato pa v prometni piše da je ta letnik, tko je blo takrat

Objavljeno

Star model je, samo je bil nov prodan leta 2004, zato pa v prometni piše da je ta letnik, tko je blo takrat

Lahko  gre tudi za birokratsko napako.

Objavljeno

v zdajšnji prometni piše datum prve registracije v SLO :klicaj: in datum prve registracije v tujini, če je bilo uvoženo in NE LETO IZDELAVE. Leto izdelave je bilo napisano v starih prometnih dovoljenjih :grim  Relevantno je samo po št. šasije in nič drugega :smoke:  

Objavljeno

Iz številke šasije (VIN) lahko med drugim razbereš tudi leto izdelave.

Tule je en univerzalni VIN decoder

http://www.analogx.com/contents/vinview.htm

Tule pa npr. za Honde:

https://www.motorcyclespareparts.eu/honda-parts/honda-model-prefix.aspx

Lahko je navedeno tudi 2010 dejstvo je, da je to modelno leto 99/2002 vse ostalo je odkrivanje tople vode.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Lahko je navedeno tudi 2010 dejstvo je, da je to modelno leto 99/2002 vse ostalo je odkrivanje tople vode.

do 2002 so mel zlate mašine in samo 5 marč?

Objavljeno

Ali mi lahko prosim kdo pojasni kje se nahaja rele - za smernike na Vari 03-06 (menjam zadnje za led).

Najlepsa hvala za pomoc :)!

Objavljeno

Ali mi lahko prosim kdo pojasni kje se nahaja rele - za smernike na Vari 03-06 (menjam zadnje za led).

Najlepsa hvala za pomoc :)!

Pred balanco- pod armaturno ploščo

Objavljeno

Hvala za odgovore :). Me pa zanima se, ce je morda kdo od vas dal v motor halogenske zarnice iz Kitajske, saj dobis tam 2 za manj kot ceno ene pri nas (obe 4-6$).

Objavljeno

Pozdrav vsem in vprašanje. Če kdo od lastnikov Varader peljal, preiskusil Versysa 650 novejši letnik 2010 naprej, bi bil hvaležen za kratko mnenje.

Objavljeno

Sicer ni cisto v skladu s tvojimi zahtevami pac vseeno, je v osnovi motor zelo podoben. Pred Varo sem imel 2 leti Versysa 650, l.2007. Izjemno zadovoljen, igracka, zelo okreten in predvsem kar pogresam je poraba 4.5-5L.. Se ko sem ga prodal mi je novi lastnik pisal maile in posiljal slike kako je zadovoljen. Slabih izkusenj pa prakticno nimam, razen to, da mi je malo vibrirala desna prednja maska na mestu. Za novejse letnike pa bos vec izvedel od koga drugega.

Lp

Objavljeno

Hvala za odgovore :). Me pa zanima se, ce je morda kdo od vas dal v motor halogenske zarnice iz Kitajske, saj dobis tam 2 za manj kot ceno ene pri nas (obe 4-6$).

Hvala za odgovore :). Me pa zanima se, ce je morda kdo od vas dal v motor halogenske zarnice iz Kitajske, saj dobis tam 2 za manj kot ceno ene pri nas (obe 4M

Montiral xenon,meglenke in ostalo led kitajsko sranje.......zmetal ven....po parih urah uporabe !!!!

Od mene ne dobijo več evrov..... :evilgrin:

LP

Objavljeno

Zakaj pa bi montiral kitajske halogenke, saj H4 dobiš pri nas priznane znamke za isto ceno, mislim da si mislil xenon ali led, kot ti je že napisal kamerad tega ne delaj, ker je re klump  :BUA:

Objavljeno

Spet imam problem :glare: :

Iz Luisa sem preko spleta (z izbrio My bike!) naročil ustrezen rele za Varo (po mnenju Luisa oz. izbire My bike - vsi vneseni parametri so 100% pravilni) + povsod kjer sem našel rele, je bil taisti s 4-imi pini opisan kot za Hondo Varadero (03-11). Danes sem dobil 4-pinski rele. Glej ga zlomka! Pa sem ugotovil da ima originalen rele in pa kontektor na katerega se priključi po 2 pina, ne 4. Torej, kaj sedaj, se da to vseeno kaj skombinirati, ker priklopit se ne da, ali je najbolje, da se zmenim s prodajalcem in jim vrnem neuporabljen rele?

Rele iz Louisa:

20150204102351.jpg

https://www.louis.de/en/artikel/flasher-relay-12-v-for-various-honda-fuer-honda-xl-1000-v-varadero/10032272?filter_bike_id=1866&list=38219119

Originalen rele in konektor:

20150204113023.jpg

20150204113000.jpg

20150204112942.jpg

http://shrani.najdi.si/?T/rq/2IDHi8OS/20150202160628.jpg

....................................................................................................................................

Sedaj ko sem se pa še malo zakopal v iskanje 2 - pinskega releja, pa najdem sledeče:

http://www.ebay.com/itm/LED-Signal-Light-Flasher-Relay-FIX-Fast-Flash-Blinker-12V-Honda-Kawasaki-Yamaha-/311280444404?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item4879c2a3f4&vxp=mtr

Kar bi glede na konektor ustrezalo. NE ustreza pa s seznamom, ni Vare..

V skrajnem primeru vidim rešitev samo še v takem releju oz. 2 - pinskem in jih potem zvežem skupaj

Hvala vsakemu, ki se mu še da ukvarjati z mojimi problemi :OK::klicaj:  (Če ne drugega bo morda tole matranje prišlo komu še kdaj prav, ko bo montiral led =D!)

Objavljeno

CE SE DA IZBRISATI ZG. POST, POTEM NAJ ADMIN TO PROSIM UREDI. SICER LAHKO IGNORIRATE, SAJ SEM ZE UREDIL!!! HVALA

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!