Fire Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 :OK: Husqvarna, si me pa nasmejala..... hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
divja zver Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 jah,če je pa res :blush: lp.Sarah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 Simpatično si tole skup spravla :OK: ,...sklepam, da si še zlo mlada in se te teta frustracija še ni lotila :grrr . Glej da tako tudi ostane :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 Simpatično si tole skup spravla :OK: ,...sklepam, da si še zlo mlada in se te teta frustracija še ni lotila :grrr . Glej da tako tudi ostane :yea2: ← jap jap :OK: :lol1: :grim poglej profil - k njej boma pa vozla mofo štraufat čez kako let ne? :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 jap jap :OK: :lol1: :grim poglej profil - k njej boma pa vozla mofo štraufat čez kako let ne? :grim ← Bi ti hodo kaj druga šraufat! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 Fantje pa telefon je objavila. Navali narode. :grrr Tole je precej samomorilsko početje :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 Nagaya, jaz bi se na tvojem mestu vprašal, "Zakaj sem taka, kaj sploh hočem." Dejstvo pa je, da je punca, ki ima svoj motor in hoče biti "samostojna", v očeh moških bistveno manj "ženska, čustvena, romantična,...", kot pa tista, ki se samo zadaj pelje, ali pa še to ne. Pa ni treba takoj znoret, ker je to pač res ! :nono: ← :lol1: :lol1: :grrr :grrr :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 tista ki avtomobila ne zna parkirat bočno pa tudi ni uredu :doze: ← Baje so dobri šoferji tudi dobri jahači :hmm: :naughty: Uf..mate pa težke debate...jest bi sam rekla da so z ženskam res same težave,da bi jz mela eno tako kot sem sama,jo sunem nekam ta pru dan ane..ne stinjam pa se da so ženske samo za v kuhinjo,sploh pa ne,da niso za na motor.okej,za ene vem da so nesposobne,ene so pleh,smo pa tud kšne k živimo za motorje in poznamo motorje,aja pa povrh delamo še strojno šolo :grim ← Možača :grrr :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 Možača :grrr :slap: ← ...ufff to so pa težke besede.... :grim .... P.S. poglej v galerijo,...miss motosveta :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 ......miss motosveta.... ← Čak mal, a ni to Pupa ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 Čak mal, a ni to Pupa ? ← Haha pupa :lol1: :lol1: :lol1: LP;Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 (popravljeno) a se sočno preklinjanje med montažo ali demontažo akumulatorja motocikla tud šteje pod "čustvenost" ? :hmm: če bo moški bodo rekli da je "temperamenten" in "ognjevit" če bo deklica bodo rekli da je " možača", "groba" in "prostaška" meni se zdi v obeh primerih neokusno, a nujno potrebno..... .) Popravljeno Junij 9, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 (popravljeno) a se sočno preklinjanje med montažo ali demontažo akumulatorja motocikla tud šteje pod "čustvenost" ? :hmm: če bo moški bodo rekli da je "temperamenten" in "ognjevit" če bo deklica bodo rekli da je " možača", "groba" in "prostaška" meni se zdi v obeh primerih neokusno, a nujno potrebno..... .) ← Neukusno in nujno potrebno že :yes: , a če je prava :wub: in to počne s stilom, ne moti pretirano :grrr , daleč od tega, da bi zaradi tega dajala vtis možače :winkiss: . Popravljeno Junij 9, 2005. Popravil Sam dePihlja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 emancipiranke mi gredo na kurac samo zaradi tega ker toliko komplicirajo okoli fuka :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 emancipiranke mi gredo na kurac samo zaradi tega ker toliko komplicirajo okoli fuka :whistle: ← :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 emancipiranke mi gredo na kurac samo zaradi tega ker toliko komplicirajo okoli fuka :whistle: ← ne ne stari to se emancipiranke-frustriranke. :grim prava emancipiranka te tak pofuka, da ti nič ni jasno (= da ga moraš v kamilicah pol namakat). :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 In kdo je zdej tle samski/a? :slap: :eek: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 vsi tile: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 Jer za ljubav treba imat dušo :whistle: Sam rolam Atomsko Sklonište :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 P.S. poglej v galerijo,...miss motosveta :grim :grim ← Sem pogledal ja :afro1: Bila je šala :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 (popravljeno) Ravnokar sem prišla iz treninga v malem nogometu ... zdaj pa ne vem a sem možača, al sem emancipirana, al sem konzervirana ... :hmm: :devil: :alien1: ... aja, pa z motorjem sem se na trening in nazaj odpeljala ... sama .... hmm: :devil: :alien1: ... prav bojim, se da bom ostala samska (da ne bo rekel, kdo da sem :topic: ) O:-) Popravljeno Junij 9, 2005. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 prav bojim, se da bom ostala samska (da ne bo rekel, kdo da sem :topic: ) O:-) ... verjamem da ne boš .. ali če slučajno ... veš kje sem :devil: :K :K :004 :whistle: du jest ? :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 ... verjamem da ne boš .. ali če slučajno ... veš kje sem :devil: :K :K :004 :whistle: du jest ? :grim ← lahk se tud pr men javiš... :blush: se te ne bi branila :grim rabim eno tako, ki zna vse :K ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Junij 10, 2005 Deli Objavljeno Junij 10, 2005 tema je postala nova ženitna posredovalnica.... :fredy: :lol: kdaj bo ohcet? :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave