Skoči na vsebino

Samski motosvetovci(ke)

Priporočene objave

Objavljeno

:OK: Husqvarna, si me pa nasmejala..... hvala

Objavljeno

Simpatično si tole skup spravla :OK: ,...sklepam, da si še zlo mlada in se te teta frustracija še ni lotila :grrr . Glej da tako tudi ostane :yea2:

Objavljeno
Simpatično si tole skup spravla :OK: ,...sklepam, da si še zlo mlada in se te teta frustracija še ni lotila :grrr . Glej da tako tudi ostane :yea2:

jap jap :OK: :lol1: :grim poglej profil - k njej boma pa vozla mofo štraufat čez kako let ne? :grim

Objavljeno
jap jap  :OK:  :lol1:  :grim  poglej profil - k njej boma pa vozla mofo štraufat čez kako let ne?  :grim

Bi ti hodo kaj druga šraufat! :naughty:

Objavljeno

Fantje pa telefon je objavila. Navali narode. :grrr

Tole je precej samomorilsko početje :)

Objavljeno
Nagaya, jaz bi se na tvojem mestu vprašal, "Zakaj sem taka, kaj sploh hočem." Dejstvo pa je, da je punca, ki ima svoj motor in hoče biti "samostojna", v očeh moških bistveno manj "ženska, čustvena, romantična,...", kot pa tista, ki se samo zadaj pelje, ali pa še to ne.

Pa ni treba takoj znoret, ker je to pač res ! :nono:

:lol1: :lol1: :grrr :grrr :lol1: :lol1:

Objavljeno

tista ki avtomobila ne zna parkirat bočno pa tudi ni uredu :doze:

Baje so dobri šoferji tudi dobri jahači :hmm: :naughty:

Uf..mate pa težke debate...jest bi sam rekla da so z ženskam res same težave,da bi jz mela eno tako kot sem sama,jo sunem nekam ta pru dan ane..ne stinjam pa se da so ženske samo za v kuhinjo,sploh pa ne,da niso za na motor.okej,za ene vem da so nesposobne,ene so pleh,smo pa tud kšne k živimo za motorje in poznamo motorje,aja pa povrh delamo še strojno šolo :grim

Možača :grrr :slap:

Objavljeno

Možača :grrr  :slap:

...ufff to so pa težke besede.... :grim ....

P.S. poglej v galerijo,...miss motosveta :grim :grim

Objavljeno
......miss motosveta....

Čak mal, a ni to Pupa ?

Objavljeno
Čak mal, a ni to Pupa ?

Haha pupa :lol1: :lol1: :lol1:

LP;Rock

Objavljeno (popravljeno)

a se sočno preklinjanje med montažo ali demontažo akumulatorja motocikla tud šteje pod "čustvenost" ? :hmm:

če bo moški bodo rekli da je "temperamenten" in "ognjevit"

če bo deklica bodo rekli da je " možača", "groba" in "prostaška"

meni se zdi v obeh primerih neokusno, a nujno potrebno..... .)

Popravljeno . Popravil Nagaya
Objavljeno (popravljeno)
a se sočno preklinjanje med montažo ali demontažo akumulatorja motocikla tud šteje pod "čustvenost" ? :hmm:

če bo moški bodo rekli da je "temperamenten" in "ognjevit"

če bo deklica bodo rekli da je " možača", "groba" in "prostaška"

meni se zdi v obeh primerih neokusno, a nujno potrebno..... .)

Neukusno in nujno potrebno že :yes: , a če je prava :wub: in to počne s stilom, ne moti pretirano :grrr , daleč od tega, da bi zaradi tega dajala vtis možače :winkiss: .

Popravljeno . Popravil Sam dePihlja
Objavljeno

emancipiranke mi gredo na kurac samo zaradi tega ker toliko komplicirajo okoli fuka :whistle:

Objavljeno
emancipiranke mi gredo na kurac samo zaradi tega ker toliko komplicirajo okoli fuka  :whistle:

:lol1:

Objavljeno
emancipiranke mi gredo na kurac samo zaradi tega ker toliko komplicirajo okoli fuka  :whistle:

ne ne stari to se emancipiranke-frustriranke. :grim

prava emancipiranka te tak pofuka, da ti nič ni jasno (= da ga moraš v kamilicah pol namakat). :whistle:

Objavljeno

:yes:

Objavljeno

Jer za ljubav treba imat dušo :whistle:

Sam rolam Atomsko Sklonište :yea2:

Objavljeno
P.S.  poglej v galerijo,...miss motosveta :grim  :grim

Sem pogledal ja :afro1:

Bila je šala :blush:

Objavljeno (popravljeno)

Ravnokar sem prišla iz treninga v malem nogometu ... zdaj pa ne vem a sem možača, al sem emancipirana, al sem konzervirana ... :hmm: :devil: :alien1: ... aja, pa z motorjem sem se na trening in nazaj odpeljala ... sama .... hmm: :devil: :alien1: ... prav bojim, se da bom ostala samska (da ne bo rekel, kdo da sem :topic: ) O:-)

Popravljeno . Popravil Vale
Objavljeno
prav bojim, se da bom ostala samska (da ne bo rekel, kdo da sem  :topic: )  O:-)

... verjamem da ne boš .. ali če slučajno ... veš kje sem :devil: :K :K

:004

:whistle: du jest ? :grim

Objavljeno
... verjamem da ne boš .. ali če slučajno ... veš kje sem  :devil:  :K  :K

:004

:whistle:  du jest ?  :grim

lahk se tud pr men javiš... :blush: se te ne bi branila :grim rabim eno tako, ki zna vse :K

;)

Objavljeno

tema je postala nova ženitna posredovalnica.... :fredy:

:lol:

kdaj bo ohcet? :afro1:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!