kađiva Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 Glede na to kolk "pomemben" trg smo za Italijane se ne bi čudil, če bo treba tako kot za HD-je hodit čez mejo, ko bodo enkrat zaprli tole zgodbo na Letališki cesti :closedeyes: Bmflar 1
stebricek Objavljeno September 26, 2014 Opozori Objavljeno September 26, 2014 V oglasu AS Domžale na A.netu piše ˇˇSMO GENERALNI ZASTOPNIK IN SERVISER MOTORNIH KOLES HONDA IN DUCATIˇˇ ?? stvari se spreminjajo zgleda!
motolover Objavljeno September 26, 2014 Opozori Objavljeno September 26, 2014 Ja, enega ta novega Monstra že imajo v salonu, ki ga bodo v ta namen ćez zimo razširili. Končno je en resen prevzel zastopstvo. ciciban, Cartman, DXR16 in 1 other 4
mladench Objavljeno September 26, 2014 Opozori Objavljeno September 26, 2014 (popravljeno) Za to sem slišal že par mesecev nazaj, zdaj pa očitno že uradno. As je res odličen! Popravljeno September 26, 2014. Popravil mladench
T Objavljeno September 28, 2014 Opozori Objavljeno September 28, 2014 Jest sm mel sreco pa sm že probal peljal Monstra Zdi se mi, da fantje imajo voljo in znanje. Pa mislim, da jim je jasno kaj pomeni Ducati in v kaj-zakaj se spuščajo... Bmflar 1
Bmflar Objavljeno September 30, 2014 Opozori Objavljeno September 30, 2014 Jest sm mel sreco pa sm že probal peljal Monstra Zdi se mi, da fantje imajo voljo in znanje. Pa mislim, da jim je jasno kaj pomeni Ducati in v kaj-zakaj se spuščajo... Pelu Dučeja pa kupu Bavarca..... ... res gre človeku z leti na slabš
hammer Objavljeno Oktober 16, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2014 (popravljeno) Servis? Vprašaj tukaj, mogoče zna Martin pomagati... http://www.desmo-garage.com/ Popravljeno Oktober 16, 2014. Popravil hammer
Spasky Objavljeno Oktober 17, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2014 http://www.visordown.com/motorcycle-news-new-bikes/new-ducati-multistrada-details-revealed/25729.html
Spasky Objavljeno November 4, 2014 Opozori Objavljeno November 4, 2014 novi kralj na prestolu Ducati Panigale 1299 KLOVN in orcus 2
thumper Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 Ja, enega ta novega Monstra že imajo v salonu, ki ga bodo v ta namen ćez zimo razširili. Končno je en resen prevzel zastopstvo. sedaj imajo na ogled kar nekaj motorjev vključno z diavelom... scrambler - znana cena .. USA - 8495 - 9995 $ EU - 8590 - 9990 € (po MS-u ) razlika pri najcenejšem modelu je po kalkulaciji 1738€ - a to avionski prevoz v ameriko odštejejo???
TakeALookAround Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 Razlika v davku je....?
thumper Objavljeno December 5, 2014 Opozori Objavljeno December 5, 2014 Razlika v davku je....? koliko? koliko pa stane prevoz v ameriko?
Nearrain Objavljeno December 5, 2014 Opozori Objavljeno December 5, 2014 Poslji lepo vprasanja v Ducatijevo fabriko...
ludiluka Objavljeno December 5, 2014 Opozori Objavljeno December 5, 2014 In mu bojo tudi odgovorili sm skor 100%
Nearrain Objavljeno December 5, 2014 Opozori Objavljeno December 5, 2014 Karkoli, pa ce tud nic, bo bolj tocno od modrovanja tule. . .
motolover Objavljeno December 6, 2014 Opozori Objavljeno December 6, 2014 sedaj imajo na ogled kar nekaj motorjev vključno z diavelom... scrambler - znana cena .. USA - 8495 - 9995 $ EU - 8590 - 9990 € (po MS-u ) razlika pri najcenejšem modelu je po kalkulaciji 1738€ - a to avionski prevoz v ameriko odštejejo??? Ameriške cene so vedno objavljene brez davka kot SRP - Suggested Retail Price. Davek sicer ni visok, pa vseeno ni zanemarljiv. Imajo Sales Tax in potem še raznorazne dodatke, kot je lahko City Tax, State Tax, ipd. Odvsino od tega kje živiš. Zavarovanja so pa tudi zelo visoka, še posebej za motoriste začetnike. Ko sem ravno omenil zavarovanja. Če dobiš kazen za prekoračenje hitrosti, ti cena zavarovanja zraste.
orcus Objavljeno December 6, 2014 Opozori Objavljeno December 6, 2014 sedaj imajo na ogled kar nekaj motorjev vključno z diavelom... scrambler - znana cena .. USA - 8495 - 9995 $ EU - 8590 - 9990 € (po MS-u ) razlika pri najcenejšem modelu je po kalkulaciji 1738€ - a to avionski prevoz v ameriko odštejejo??? Amerika je velik trg. Za Ducatija zelo pomemben. Zelo pogosto se pojavljajo tudi v njihovih filmih kar mora bit prilično draga reklama. Vse evropske znamke, predvsem avtomobilistične, ponujajo svoje izdelke tam po nižjih cenah kot v eu. Celo vzmetenja, volanske sisteme, opremo prilagodijo samo ameriškemu trgu. Tako pač je. Prav tako pa cene nastavijo tako, da se načeloma ne splača vozit sem.
thumper Objavljeno December 7, 2014 Opozori Objavljeno December 7, 2014 Poslji lepo vprasanja v Ducatijevo fabriko... vprašal sem tukaj - ker nekdo govori o razliki v davku me pač zanima s kakpnimi številkami bi lahko potrdil svojo trditev...če ne veš potem na bluzi prosim.. Karkoli, pa ce tud nic, bo bolj tocno od modrovanja tule. . . tile tvoji posti so milo rečeno na ravni , ki ne odgovarja tej temi.. Ameriške cene so vedno objavljene brez davka kot SRP - Suggested Retail Price. Davek sicer ni visok, pa vseeno ni zanemarljiv. Imajo Sales Tax in potem še raznorazne dodatke, kot je lahko City Tax, State Tax, ipd. Odvsino od tega kje živiš. Zavarovanja so pa tudi zelo visoka, še posebej za motoriste začetnike. Ko sem ravno omenil zavarovanja. Če dobiš kazen za prekoračenje hitrosti, ti cena zavarovanja zraste. to kar sem napisal je MSRP ... še vedno me pa zanimaa koliko znesejo ti nezanemarljivi davki , da bi lahko primerjal prodajno ceno pred obdavčitvijo.. višina davkov je odvisna od zvezne države...ponekod jih sploh nimajo ...
motolover Objavljeno December 7, 2014 Opozori Objavljeno December 7, 2014 Sales Tax (po naše bi to bilo prometni davek) nimajo v Montani in na Aljaski. Najvišje davke imajo na Floridi in v Kaliforniji in New Yorku. Je pa vseeno vsak motor tam cenejši kot v Evropi. Online kalkulator za davek v USA: http://salestax.avalara.com/?CampaignID=70140000000VNGZ&_kk=sales%20tax&_bt=52016337024&_bm=p&gclid=CPynj8_ns8ICFUbMtAodLyoAMQ Vneseš npr. Los Angeles in dobiš 9%.
thumper Objavljeno December 7, 2014 Opozori Objavljeno December 7, 2014 Sales Tax (po naše bi to bilo prometni davek) nimajo v Montani in na Aljaski. Najvišje davke imajo na Floridi in v Kaliforniji in New Yorku. Je pa vseeno vsak motor tam cenejši kot v Evropi. Online kalkulator za davek v USA: http://salestax.avalara.com/?CampaignID=70140000000VNGZ&_kk=sales%20tax&_bt=52016337024&_bm=p&gclid=CPynj8_ns8ICFUbMtAodLyoAMQ Vneseš npr. Los Angeles in dobiš 9%. hvala! USA - če vzamemo davek 7% je neto cena - 7940$ = 6830e .. EU - slovenija ---------------------------------------------- = 7040e.. 210e je komplet gum , ki jih slovenec plača američanu..
motolover Objavljeno December 7, 2014 Opozori Objavljeno December 7, 2014 Pri nakupu ti lokalni dealer zaračuna še pripravo motorja, ki znese ravno okoli te razlike.
thumper Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 Pri nakupu ti lokalni dealer zaračuna še pripravo motorja, ki znese ravno okoli te razlike. kolikor vem je tudi pri nas to na ceniku..
motolover Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 Pri motorjih še nisem zasledil, niti plačal.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se