Alessandro Objavljeno Junij 9, 2004 Opozori Objavljeno Junij 9, 2004 Da malo obudim temo.... to pa je 749ka model 2004 in ima 4 takten vodno hlajeni motor :rolleyes: Saj najbrž ste ga že videli, tisti, ki ga pa še niste pa imate spodaj sliko. Fluoro rumena šipca bi se mu bolje prilegala, je treba priznat .)
eliminator Objavljeno Junij 9, 2004 Opozori Objavljeno Junij 9, 2004 Da malo obudim temo.... to pa je 749ka model 2004 in ima 4 takten ... Jaz sem pa mislil, da ducati izdeluje samo dvotaktnike :D :D
rkasteli Objavljeno Junij 10, 2004 Opozori Objavljeno Junij 10, 2004 A obstaja kaksen Ducati klub v Sloveniji?
vragica Objavljeno Junij 10, 2004 Opozori Objavljeno Junij 10, 2004 A obstaja kaksen Ducati klub v Sloveniji? V ustanavljanju ... .)
Ice Objavljeno Junij 10, 2004 Opozori Objavljeno Junij 10, 2004 A obstaja kaksen Ducati klub v Sloveniji? ne. :devil:
Ice Objavljeno Junij 11, 2004 Opozori Objavljeno Junij 11, 2004 biser, vecerja v SG?! :naughty: sem morda kaj narobe izustil?! kolikor vem, kluba se ni. :devil: ergo...... :P :004
Perla Objavljeno Junij 11, 2004 Opozori Objavljeno Junij 11, 2004 Ice, priznam, prav imaš :K (če smo strogo uradni) ... a kot veš, kjer sem jaz zraven, lahko pričakuješ le uspeh :P = beri: klub je! :OK: (hehh, v prihodniku ;) ) ... Naj dodam, da sem vesela zaupanja slovenskih Ducatistov in ni druge, kot da se to tudi upraviči, sploh zato, ker kaže, da gre za kar močan klub B) Torej, ob 17h v SG, če ne bo dež (slabegumepress) ... ogromno ti imam povedati :D Sorry, klapa, :topic: ... saj bo Ice zbrisal to čvekarijo, brez skrbi ... in, Ice, khm, dovolim ti, da zbrišeš tudi tisto, da kluba ni. O:-)
Perla Objavljeno Junij 11, 2004 Opozori Objavljeno Junij 11, 2004 Torej, ob 17h v SG, če ne bo dež (slabegumepress) ... ogromno ti imam povedati :D @Ice, ker kaže, da te je nekam odneslo, ne bo nič z večerjo v SG ... zdaj grem pa v en drug Gradec - k štromarju, da pogleda, zakaj se ne fila akumulator. Zelim ti lep vikend, meeting pa pade ob priliki.
cyc Objavljeno Junij 11, 2004 Opozori Objavljeno Junij 11, 2004 Ne vem, če mi je všeč ali ne :) Vsekakor pa zanimivo za pogledat. Kdo je sel pa tako grdo zjebat cisto dober motor??? :cry:
Zok Objavljeno Junij 11, 2004 Opozori Objavljeno Junij 11, 2004 (popravljeno) Kdo je sel pa tako grdo zjebat cisto dober motor??? :cry: po moje je photoshop - glej kok je zadaj na tleh - to bi vse ob subframe bruslo. .) Popravljeno Junij 11, 2004. Popravil Zok
cyc Objavljeno Junij 11, 2004 Opozori Objavljeno Junij 11, 2004 po moje je photoshop - glej kok je zadaj na tleh - to bi vse ob subframe bruslo. .) Sej je vseen a je photoshop al ne, zjebal je cisto dober motor, pa ce je na sliki al pa ne :lol1:
SiR Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 kjut Ducatiji ... prepričan sm, da takih niste ravno vajeni ;)
pirrulz Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 kjut Ducatiji ... prepričan sm, da takih niste ravno vajeni ;) ← Sym, nismo jih vajeni. Res res. :)
SiR Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 tale tut kjut ;) malce (ampak res malce, n ahitro, površno) vizualno podoben Moto Guzziju MGS-01 ... predvsem zarad plastike ... sam druge barve ... pa druge firme ... pa mal drgačn :D
Vivid Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 (popravljeno) Če je to isti, kot sem ga včeraj popoldne videl na Ižanki, mu priporočam, da si kupi spodobno čelado za ta motor. Čoperska kibla s šipco nekak ne sede na Dučeta. :angry: ← Mogoče malo off-topic, pa vendar mi nekaj ni jasno. Zakaj ducatijem pravite "dučeti"? Duče (ital. Duce) je bil naziv za Mussolinija, pa mož temu svetu ni storil dobrega. Podobno, kot če bi svoj motor ljubkovalno klicali npr. "Dolfe"? Ne duce ne führer nimata ravno pozitivne konotacije... Popravljeno September 19, 2005. Popravil Vivid
simonsi Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Ducati über alles :grrr Nekaj v tem smislu :)
dr.looney Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 nujno rabim en nasvet: en moj kolega kupuje ducatija . nagledanga ma v habatu, ducatija monsterja 600. a kdo kej ve o tem dotičnem motorju. na sliki zgleda zelo fajn. cena je pa 990.000 sit. letnik 2000 , prevoženih 20.000 km. za info se v naprej zahvaljujem :OK: dr.looney :devil:
pirrulz Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 nujno rabim en nasvet: en moj kolega kupuje ducatija . nagledanga ma v habatu, ducatija monsterja 600. a kdo kej ve o tem dotičnem motorju. na sliki zgleda zelo fajn. cena je pa 990.000 sit. letnik 2000 , prevoženih 20.000 km. za info se v naprej zahvaljujem :OK: dr.looney :devil: ← Kolikor vidim s te fotke (oziroma, bolj thumbnaila), je SD (single disc). Ne priporočam. :fredy:
lasagna Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 Mogoče malo off-topic, pa vendar mi nekaj ni jasno. Zakaj ducatijem pravite "dučeti"? Duče (ital. Duce) je bil naziv za Mussolinija,.... ← Duce = vojvoda Benito je resda imel ta ljubkovalni naziv. In razni Kingi imajo tudi negativno konotacijo..... Duca, Duce, kar pravšnje ime.
jax Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 :kva2: :OK: Napoved za 2007: MotorcycleDaily.com MCN.com Zanimiv povzetek (MCNja): Ducati has gone back to the 916 to inspire the 1200 V-twin it hopes will even up the fight with Japan’s four-cylinder 1000s. PS: Fotka je samo približek kako bi motor lahko zgledal... :)
Stric Burek Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Huh, tale je bolj strupen kot ta 999. Men je 100×lepši :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se