Frips Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 ..študiram, da bi motor postavil malo vun na dež...da mal mušice spuca :hmm: Baje, da je "mehka" voda super za te zadeve.
maus Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 ..študiram, da bi motor postavil malo vun na dež...da mal mušice spuca :hmm: Baje, da je "mehka" voda super za te zadeve. res je ... toča ti ga pa še spolira :whistle:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 a se je zdj ugotovil, kdo je pozer :hmm: ... nj hitr kakšn/a napiše raziskovalno seminarsko nalogo .. me zanimajo rezultati :lol1: Tvoja fotka bo na naslovki ... pa na vsaki strani spodaj, zraven oštevilčenja strani :-)
maus Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Tvoja fotka bo na naslovki ... pa na vsaki strani spodaj, zraven oštevilčenja strani :-) lahko :grim ... če to znanstveno dokaže in pridobi potrditev, od vsaj treh mednarodno priznanih strokovnjakov iz področja pozerstva, z objavami v mednarodno priznanih strokovnih izdajah :rolleyes:
Cartman Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 men se zdi, de vanuči nosjo wannabies, ne pa pozerji. pozerji nosijo OriginalOne berike al pa dainese. roba iz Louisa že ni pozerska. :rolleyes: Motor je fqjn če je čist. sej je tud umazan lep, če je svinarija iz dolge fure na njemu. de je pa motor mariniran in svinarija zapečena gor še od prejšne sezone, in muhe na čeladi letnik 06, pa sorry, men je to grdo. U bistvu, mi je bil najlepše umazan motr Hornet 600, frend se je ustavu na Grobniku, za 15 minut, pršu pa je direkt iz ohrida. svinarija na njemu je bla stara 5 dni, zvozu je dobrih 3000km, tud po kosovem in albaniji. . . Fantastično posvinjan hornet. :yea1:
sesir Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 (popravljeno) Pozerji ste vsi tisti,ki si niste kupili motorja zase,za svojo dušo in svoj užitek!pa naj bo čist ali umazan Popravljeno Marec 30, 2009. Popravil sesir
trebor Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Pozerji ste vsi tisti,ki si niste kupili motorja zase,za svojo dušo in svoj užitek!pa naj bo čist ali umazan Sesir, to je beseda :worship: , oz. stavek. :naughty: LP Robert
suhi Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 res popoln zaključek Sesir :worship: lahko kar nehamo debatirat!:)
Diablo Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 (popravljeno) Pozerji ste vsi tisti,ki si niste kupili motorja zase,za svojo dušo in svoj užitek!pa naj bo čist ali umazan Pizda si mi veselje uzel :headbang: sem mislil, da sem pozer po tem kar sem prebral. Vendar sem le motorist, ki uživa v vožnji :worship: Popravljeno Marec 30, 2009. Popravil Diablo
moto rider Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 ...seveda smo. - Pozimi! Poleti bolj poredko... Ni cajta za štrglanje!
SharpNinja Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 men se zdi, de vanuči nosjo wannabies, ne pa pozerji. pozerji nosijo OriginalOne berike al pa dainese. Sj se mi je zdel, ampk zdj pa vem d sm :whistle: ....u piko šajni motor zmer in povsod, fensi šmensi pozerski dainesek in vse pritikline v stilu B) .....and I like it, a lot B) :grim
skofk Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Taprau se glasi :whistle: :P Če maš Vanucci kombinezon, pa še raztrgan, ne morš bit softić B) Al se sam hecam no!! :D
Barracuda Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Sj se mi je zdel, ampk zdj pa vem d sm :whistle: ....u piko šajni motor zmer in povsod, fensi šmensi pozerski dainesek in vse pritikline v stilu B) .....and I like it, a lot B) :grim A to si ti?
SharpNinja Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 A to si ti? Ja....posing as me B)
Barracuda Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Ja....posing as me B) Moje dekle ima prav ta kombi :) Zgleda fino :OK: Sam ona je sam sovoznica :)
SharpNinja Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Moje dekle ima prav ta kombi :) Zgleda fino :OK: Sam ona je sam sovoznica :) Ja neki lepga pa mora bit na motorju ne :evilgrin: B)
rumenicestak Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 a se je zdj ugotovil, kdo je pozer :hmm: ... nj hitr kakšn/a napiše raziskovalno seminarsko nalogo .. me zanimajo rezultati :lol1: Jz sm odletu ko knof od gat, pa tolk sm se trudu :unsure: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: crnaudova 1
skofk Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 :yawn: No ne kregite se kdo je večji pozer!!!..ker sem itak jaz! :P vedno čist motor..pa še 1cm do roba gume(tam nekje)..tko da :rolleyes: :whistle: sam še kombinezon bi mogu bit berik :lol1:
domina Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Sj se mi je zdel, ampk zdj pa vem d sm :whistle: ....u piko šajni motor zmer in povsod, fensi šmensi pozerski dainesek in vse pritikline v stilu B) .....and I like it, a lot B) :grim :worship: :worship: :worship:
david46 Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 tu pa še moj, da pokažem kak sem ga lepo očistu, saj da nebote mislil da je tak vedno to je zdaj samo pred sezono! ta motor ima že 5 let za sabo pa še vedno brez praske :worship:
simonsi Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Lahko ga pucaš kolikor hočeš, spodaj je še vedno fejzerka. :P
Salieri Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Tvoj bivši motor sem celo jaz osebno že tri ure glancal. Tudi sicer je v boljših rokah kot moj.Svojega pa sem nato končno po 1,5 leta opral. Pa je še vedno malo mazani. tolko le glej ja, da če se vidimo kje, da se bo oreng šajnal :grim
Wilson Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 :yawn: No ne kregite se kdo je večji pozer!!!..ker sem itak jaz! :P vedno čist motor..pa še 1cm do roba gume(tam nekje)..tko da :rolleyes: :whistle: sam še kombinezon bi mogu bit berik :lol1: Pa, motor tud črn! :whistle:
Arriba Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Sj se mi je zdel, ampk zdj pa vem d sm :whistle: ....u piko šajni motor zmer in povsod, fensi šmensi pozerski dainesek in vse pritikline v stilu B) .....and I like it, a lot B) :grim In kdo ti čisti motocikel? Ata, mož (fant), butler? :rolleyes:
buellina Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 pa jaz bi tudi bila pozer.... kriza....smo pa zabredli s temo....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se