Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pa je dovoljen promet do Evrope ? razen za dostavo in one s karticami, pa kaj vem kakimi privilegiji ?  :krneki:

Dovoljeno je po principu: če ti uspe priti skozi, pol lahko greš

In mimo tistega potopnega valja se pa z motorjem komot pririneš :D

A prideš kaj okoli?

Objavljeno
29.07. - 31.07.

10. Srečanje motoristov

Športno igrišče Žamenci MK Kurent - Ptuj

Info. :Slavo Bezjak: 041-757-217, Andrej Flajs: 041-504-583

Kurenti imajo po novem tudi spletno stran .

Objavljeno
. Takrat v mojih časih ptuja je bil tudi manj nadut kot MB.  :angry: :

LP Pero

Pero, posploševanje! :SS :SS

Objavljeno
BTK.  :grim

Ka te še to pomeni??????? :blink:

Kaj pa če bo grdo vreme????????????? A pridemo peš? O:-) :OK:

Objavljeno

je treba delat,na žalost,pa lokacija tudi ni najbolj idealna

Objavljeno (popravljeno)
Ka te še to pomeni??????? :blink:

BTK - Boli Te Kurac. Fraza (sestra fraze Boli Me Kurac), ki seveda ni mišljena dobesedno, tako da je lahko uporabljena tudi takrat, kadar govorec to izjavi v pogovoru z osebo ženskega spola. :grim

Popravljeno . Popravil pirrulz
Objavljeno
je treba delat,na žalost,pa lokacija tudi ni najbolj idealna

Lokacije, ki bi bila idealna za vse na žalost ni. Saj lahko malo krožimo. Ampak na žalost so vse gostilne na Ptuju, ki imajo poleg še parkirišče 'šminkerske'. Vsaj po mnenju nekaterih.

In kot je rekel Pirrulz: BTK :OK:

Objavljeno
BTK - Boli Te Kurac. Fraza (sestra fraze Boli Me Kurac), ki seveda ni mišljena dobesedno, tako da je lahko uporabljena tudi takrat, kadar govorec to izjavi v pogovoru z osebo ženskega spola.  :grim

Uf, kako AlanFordovsko se to slisi... :lol1:

Objavljeno

Kaj je kdo omenil kafe :naughty: ? Pridem, če bo vreme vzdržalo. Se mi ne da z avtom vozit mimo valjev. :lol1:

Objavljeno

:hmm: Po 20. uri se ne bo moglo motorjem na trg pred Evropo. Danes sem bil na Ptuju in se pogovarjal z šefom Evrope. Prostor na trgu bo zaseden in nadzorovan z redarji. (neka prireditev :? )

Objavljeno
Pero, posploševanje! :SS  :SS

Ni!!!!! Bi moral doživet in potem lahko trdiš. .)

Objavljeno

Bi rad prišo, pa ne bo možno. :(

Nočna, kaj češ. :cry:

Drugič. :OK:

Objavljeno

Glede na napoved vremena v petek ne vem ce bo kaj...

Vesoljni potop... + kolega ima zagovor diplome in bom verjetno v komi...

A se bi dalo prestavit na kak drug termin, ko bo vreme bolj okej? sobota, opoldan, recimo?? mislim da bo takrat okej... :whistle:

Objavljeno
Glede na napoved vremena v petek ne vem ce bo kaj...

Vesoljni potop... + kolega ima zagovor diplome in bom verjetno v komi...

A se bi dalo prestavit na kak drug termin, ko bo vreme bolj okej? sobota, opoldan, recimo?? mislim da bo takrat okej... :whistle:

Sobota.... Pa še opoldne?

A se gremo skup pelat? Če bo lepo vreme, bom jaz namreč takrat na motorju in probala nadoknadit zadnje tri tedne. A? Pa se vmes nekje vstavimo na kakšni kavici pa kakšno rečemo.

Sicer pa sem jaz tudi slišala, da bo jutri grozno vreme. Nimamo sreče.

Objavljeno

Sem zelo za... da se dobimo ob kakih 11ih, 12ih nardimo eno furco skupaj, pa na kavo...

:OK:

Za pir ne vem ce mi bo, bo petek zajebano naporen... :drunk:

Objavljeno

Vete kaj zmišljujete si ko kake babe :slap:

Jaz jutri ne morem a lahko zaradi mene prestevimo na pojutrišnjem, joj jaz pa takrat ne morem dajmo se zmenit po- , pojutrišnjem, jao!takrat pa jaz ne morem, kaj če bi takrat.... :slap:

Itak pa do ponedeljka vremena za na motor ne bo, tak da ne bo nič niti v petek niti sobo .) Glede potopnega valja pa toliko, če tam ni možno not prit (zaradi kakršnih koli razlogov) se da prit pri bivši "Ani" na Lackovo in mimo tržnice :D (z motorjem seveda!)

Jutri pr Evropi, če to propade bomo se naslednjič pogovarjali o drugem terminu in drugi lokaciji? :hmm: :OK:

Objavljeno (popravljeno)

O:-)

Popravljeno . Popravil stigmata
Objavljeno
Vete kaj zmišljujete si ko kake babe  :slap:

Jaz jutri ne morem a lahko zaradi mene prestevimo na pojutrišnjem, joj jaz pa takrat ne morem dajmo se zmenit po- , pojutrišnjem, jao!takrat pa jaz ne morem, kaj če bi takrat.... :slap:

Takim izpadom v izogib pa sem probala postavit termin, pa kdo pride pride. Ampak za jutri res napovedujejo dež za celi dan. In v takem res ni fajn sedet zunaj, pa se z motorjem vozit.

Hm, a se mi pol sploh splača težit na servisu že danes za motor?

Objavljeno

Jutri pr Evropi, če to propade bomo se naslednjič pogovarjali o drugem terminu in drugi lokaciji?  :hmm:  :OK:

Približno tako.

Objavljeno

Šele naslednji teden dobim motor :cry:

Tak da, vozili se ne bomo.

Objavljeno
Šele naslednji teden dobim motor  :cry:

Jeba..

Jaz jutri enostavno nimam casa, tako da pridem na naslednjo organizirano snidenje... Zaradi mene je lahko to ze naslednji teden.... Same time, same place...

Objavljeno
Šele naslednji teden dobim motor  :cry:

Pridemo pa? :hmm:

Objavljeno
Pridemo pa? :hmm:

Moja beseda še vedno velja. Jaz pridem ob sedmih. Bomo pač notri sedeli. Stigmata ti prideš ob osmih?

Objavljeno
Moja beseda še vedno velja. Jaz pridem ob sedmih. Bomo pač notri sedeli. Stigmata ti prideš ob osmih?

okej okej jaz tudi pridem na pir, verjetno pešaka. :BUA:

Objavljeno
okej okej jaz tudi pridem na pir, verjetno pešaka.  :BUA:

Zakaj :BUA: ?? Tako boš lahko vsaj mirno spil tista 2 ali 3 pire.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!