Bremzer Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 Pozdravljeni, kaj pravite na tega http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8776213 . Se splača? Imam 188cm, bom zgledal smešen na er6n? Rabim pa ga za vožnjo v službo 50km dnevno in tu pa tam kakšen krajši izlet? Lp in hvala za odgovore. Je za vzet,sam imam 186 in sem si večkrat sposodil ženinega prejšnjega ER-6- je kar vredu motorček sicer malo podhranjen,hvaležen za vzdrževanje in če ga boš čez kako leto ali dve prodal neboš veliko izgubil ! Za tvojo višino se po parih letih raje oziraj po kakem bavarcu pri meni sta doma dva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 Morda pa za to višino ni čisto primeren, kolena so kar pokrčena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 Morda pa za to višino ni čisto primeren, kolena so kar pokrčena. Saj so na vsakem motorju samo,če nekdo kupuje dokaj nov motor za 3K € sigurn nebo kupil 1000 ccm ++ stara jajca za ta denar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 Besedo kar bi moral dati z rdečo. Malo bo smešen zgledal pri 188cm, sploh če še ima kaj teže. Če ni prej probal, ne bo navdušenja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 Jaz imam 184cm sem imel er6n. Položaj je bil odličen moči več kot dovolj za normalno vožnjo in za kolenčkanje tudi. Zdej še si 4cm višji nebi smel imeti nobenih problemov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 Imam 188cm, bom zgledal smešen na er6n? Ne, meni je bil vredu pa sem ene 8cm višji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 Ne, meni je bil vredu pa sem ene 8cm višji Brez zamere... ampak zgledal bo ZELO smešno... Če se bo pa fajn počutil je pa druga reč... Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno Avgust 25, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 al hočš zgledat al se hočš vozt .. če ti motor odgovarja, te boli đoko kako zgledaš :krneki: Efendi, Ninč., DAMI34 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 Fuso ma pa 46? Naj proba prej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertos664 Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 haha, nimam fuse 46 ampak 44. pa cca 90 kil. zdaj imam aprilio atlantica 300 in mi je glede moči čisto ok, samo pri prehitevanju pri enih 80-100km/h se ne počutim dobro. Gre prepočasi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 Motor je zelo zmogljiv, se lepo zavrti, tu ne boš imel težav, kakšno prestavo, dve nižje pa se bo zavrtel do 12.000 Jaz sem samo napisal, da za "košarkaše" morda ni najbolj kul, lahko pa da imaš trup večji...hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertos664 Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 heh, z 188cm še nisi ravno košarkaš Čez zimo dam svojega skuterja na prodajo, potem pa spomladi nabavim enga nakeda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Zdravo, Kolega ima problem, da sta mu na obeh stranskih plastikah počla nosilca ki držita plastiko na sprednjem delu motorja. Do loma je prišlo na obeh straneh v približno dveh mesecih razmaka. Motor ni bil paden oz. ni utrpel udarca. Verjetno je do tega prišlo med vožnjo. Kako sanirati poškodovani plastiki(Trenutno vezici opravljata svojo dolžnost)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Zdravo, Kolega ima problem, da sta mu na obeh stranskih plastikah počla nosilca ki držita plastiko na sprednjem delu motorja. Do loma je prišlo na obeh straneh v približno dveh mesecih razmaka. Motor ni bil paden oz. ni utrpel udarca. Verjetno je do tega prišlo med vožnjo. Kako sanirati poškodovani plastiki(Trenutno vezici opravljata svojo dolžnost)? pobrusit vse okoli razpoke zalepit dela skupaj s pomočjo toplote in za sigurno še malo stehlenih vlaken in epoksija in je 100% Kmet2 in Ferrarist 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Zdravo, Kolega ima problem, da sta mu na obeh stranskih plastikah počla nosilca ki držita plastiko na sprednjem delu motorja. Do loma je prišlo na obeh straneh v približno dveh mesecih razmaka. Motor ni bil paden oz. ni utrpel udarca. Verjetno je do tega prišlo med vožnjo. Kako sanirati poškodovani plastiki(Trenutno vezici opravljata svojo dolžnost)? Pač to je Kawasaki na mojemu(ER-5) je pred leti celo okvir pod sedežem počil ! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bentley Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 Je kdo ze zasledil kaksne crash pade za er6, ki nimajo samo ene tocke vpetja-direktno v blok motorja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Februar 10, 2015 Deli Objavljeno Februar 10, 2015 kdo ve kje bi dobil original ogledala za er6? pač bolj ceneje kot kawasaki servis... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bentley Objavljeno Februar 10, 2015 Deli Objavljeno Februar 10, 2015 kdo ve kje bi dobil original ogledala za er6? pač bolj ceneje kot kawasaki servis... Motospirit, ebay.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Februar 10, 2015 Deli Objavljeno Februar 10, 2015 (popravljeno) ebay ... sm jih dons dobu in hotu zmonterat... pa sm malenkost zategnu vijak in je kr odletel stran.... fak kitajsko sranje... drgač so pa lepo narjeni , lepi zlo sam kaj k ni vredn nč... navrh ogledal se pa kr obrača na izi in se ga ne da fikserat da bi bil trši, v vetru bi se kr obrnili... uglavnm jajca svetovno, sam za u smeti nimam kej. Popravljeno Februar 10, 2015. Popravil Rogerg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bentley Objavljeno Februar 10, 2015 Deli Objavljeno Februar 10, 2015 ebay ... sm jih dons dobu in hotu zmonterat... pa sm malenkost zategnu vijak in je kr odletel stran.... fak kitajsko sranje... drgač so pa lepo narjeni , lepi zlo sam kaj k ni vredn nč... navrh ogledal se pa kr obrača na izi in se ga ne da fikserat da bi bil trši... uglavn jajca. Poklici v motospirit, nazadnje je imel ene dva razbita er6. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEBA33 Objavljeno Februar 11, 2015 Deli Objavljeno Februar 11, 2015 Sam na srebrnem niso več originalna .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 11, 2015 Deli Objavljeno Februar 11, 2015 Eto ga, tale je taprav za začetnika in uno temo tam Kmet2, Efendi, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Marec 30, 2015 Deli Objavljeno Marec 30, 2015 Ima mogoče kdo kakšno stranko plastiko(Kjer pride smerokaz) za letnik 06. Lahko je minimalno podrsana pogoj, da so nosilci vsi celi. Saj so se na obstoječih levo in desno polomli nosilci. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damo001 Objavljeno April 22, 2015 Deli Objavljeno April 22, 2015 Sem novopečeni lastnik Kawasakija er6-n. Ker sem vzel rabljeni motor, me zanima kaj lahko pričakujem od popravil, glede na to da imam 40k km? Če ima kdo mogoče zadnji nosilec za kufer, naj sporoči. Lahko tudi komplet z kufrom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Maj 22, 2015 Deli Objavljeno Maj 22, 2015 Je kdo imel er5 in ima sedaj er6? Zanima me razlika med njima po polozaju sedenja voznika in sopotnika zadaj... ter nasplosno kako se vozi... ce bi lahko kdo kaj povedal...? Namrec razmisljam o menjavi...pa nevem ce je tud 2x bolsi ker cena je x2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se