Noise Objavljeno November 4, 2005 Deli Objavljeno November 4, 2005 Nekaj fotkic iz NEC Motorcycleshow, Birmingham ... © motosvet.com Napovedujemo tudi: motosvetov test ER-6N... stay tuned!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avatar Objavljeno November 4, 2005 Deli Objavljeno November 4, 2005 Ja, verzija z oklepom je zelo všečna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vojak25 Objavljeno November 4, 2005 Deli Objavljeno November 4, 2005 Ja res odločitev bo težka Z750 ali ER-6 .... suzuki GSR600 je tut dober :grim , honda odpade, yamaha s fazerko je pa tko tko :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno November 4, 2005 Deli Objavljeno November 4, 2005 (popravljeno) V ameriki ima isti model oznako Ninja 650. Mislm model z oklepom. Popravljeno November 4, 2005. Popravil Crownless Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a Objavljeno November 4, 2005 Deli Objavljeno November 4, 2005 zx650r je u ameriki......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 6, 2005 Deli Objavljeno November 6, 2005 tole se pelje... :) ...znotraj segmenta zagovoto eden izmed najboljših :) odlično....če bodo pri kawasakiju postavili pametno ceno ki bo nizja od fz6 in ce bodo kupci imeli malo soli v glavi se bo er6 prodajal odlično.... :) cena je odlična. Ugibamo na bestseller. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno November 7, 2005 Deli Objavljeno November 7, 2005 a ma tale z oklepom isto luč kot slečen Z ? sprašujem o sprednji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 Če slučajno koga zanima: jutri, v sredo na DSF-ju ob 21.15 med drugim v oddaji o motorinih tudi test ER 6n Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Če slučajno koga zanima: jutri, v sredo na DSF-ju ob 21.15 med drugim v oddaji o motorinih tudi test ER 6n sem gledal.....luškan tale motorčič :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Tudi jaz gledal! Me je kar prijelo, da bi zamenjal husota za ER6n :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vk21 Objavljeno November 10, 2005 Deli Objavljeno November 10, 2005 Hja jest sm se pa že odloču. tko da v kratkem grem plačat aro in naročit tega kawasakija:) tko da spomlad pa postanem lastnik motorja, končno:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NipponStar Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 Tud mene je čist navdušu ta motor :OK: tko da je kr velik možnosti da si ga bom nabavu! Zanima me kakšne barve vm je najbol všeč? - namreč problem je da bi kupu recimo rumenga pol bi ga pa zarad tega kasneje zlo težko prodal :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Foggy Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 A motor kupuješ za sebe ali za bodočega kupca kateremu boš motor prodal čaz pa let :hmm: Vzemi tako barvo katera ti je všeč in ne kompliciraj po nepotrebnem. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 Zanima me kakšne barve vm je najbol všeč? - namreč problem je da bi kupu recimo rumenga pol bi ga pa zarad tega kasneje zlo težko prodal :? Tukaj ti težko pomagamo. Katerokoli barvo vzameš, bo enim všeč in drugim ne. So pa tile ER6 lepi v vseh barvnih odtenkih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 Zanima me kakšne barve vm je najbol všeč? - namreč problem je da bi kupu recimo rumenga pol bi ga pa zarad tega kasneje zlo težko prodal :? No problem! Ti kar kupi rumenega, ampak samo če je črne barve. :grim Gasperr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NipponStar Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 (popravljeno) A motor kupuješ za sebe ali za bodočega kupca kateremu boš motor prodal čaz pa let :hmm: Vzemi tako barvo katera ti je všeč in ne kompliciraj po nepotrebnem. LP Zase, seveda! :) - sam tko sm mislu če je recimo splošno mnenje da mu kakšna barva totalno ne paše :? po slikah sodeč se nemorm odločtkakšne barve naj ga vzamem, majo ga pa v MB v salonu v vseh barvah in si ga bom šou pred nakupom obvezno pogledat! Kaj pa a tehnične podatke ma kdo - hitrost in pospeški? BTW:zakaj je tolk težko dobit te podatke pr motociklih? :? LP No problem! Ti kar kupi rumenega, ampak samo če je črne barve. :grim Vrjetn je pr motorju dobr da je žive barve :D Popravljeno November 11, 2005. Popravil NipponStar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vk21 Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 Jest sm dons plačal aro za motor... Naroču sm si pa srebrno rdečo kombinacijo:) Rok dobave pa 20. marec, komi čakam da bo konc zime. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 13, 2005 Deli Objavljeno November 13, 2005 test er6 tehnični z uradne strani uvoznika...ker ga je tko težko najt a ne? :photo: ER-6n (ABS) Motor 2 valjni/4-taktni Prostornina/Moč 649 ccm / 53 kW (72,1 KS) pri 8.500 obr. v min. Navor 66 Nm pri 7.000 obr. v min. Vrtina x hod 83 x 60 mm Ventili 8,DOHC Hlajenje vodno Uplinjač elektronski vbrizg 38mm x 2 Menjalnik/Prenos moči 6-prestav/veriga Gume spredaj 120/70 ZR17M Gume zadaj 160/60 ZR17M Zavore spredaj 2 polplavajoča cvetna diska 300 mm z 2-batno čeljustjo Zavore zadaj cvetni disk 220 mm Višina sedeža 785 mm Suha teža 174 kg Količina goriva 15,5 l Barva Rumena, srebrna, črna Oznaka ER650A6S (ER650B6F) vir: www.dks.si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno November 13, 2005 Deli Objavljeno November 13, 2005 Zavore spredaj cvetna diska Zavore zadaj cvetni disk Flower power :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 13, 2005 Deli Objavljeno November 13, 2005 flower power deluje odlično :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NipponStar Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 test er6 tehnični z uradne strani uvoznika...ker ga je tko težko najt a ne? :photo: če je tole name letel - sm te podatke že najdu pa tud prospekt tega motorja mam doma - problem je ker ne najdem podatkov za max.hitrost in pospeške - nevem pa zakaj je pr motorjih tolk težko pridt do teh podatkov :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 (popravljeno) če je tole name letel - sm te podatke že najdu pa tud prospekt tega motorja mam doma - problem je ker ne najdem podatkov za max.hitrost in pospeške - nevem pa zakaj je pr motorjih tolk težko pridt do teh podatkov :? ker je to treba sprobat na testu...in ker gre za model 2006 in razen uradnih "predstavitev" ni bilo še nič... poleg tega se ti podatki v medijih vse manj pojavljajo, ker izdelovalci dajejo poudarek na drugih lastnostih...končna hitrost pa se danes zapise povecini samo 200+... iz očitnih razlogov se mi zdi :) če hočes dirkalnik pozabi na ER6 če hoces nekaj kar bo konkurencno Fz6, Z750, CBF600 in SV 650 ..kupi Popravljeno November 14, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NipponStar Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 (popravljeno) ker je to treba sprobat na testu...in ker gre za model 2006 in razen uradnih "predstavitev" ni bilo še nič... poleg tega se ti podatki v medijih vse manj pojavljajo, ker izdelovalci dajejo poudarek na drugih lastnostih...končna hitrost pa se danes zapise povecini samo 200+... iz očitnih razlogov se mi zdi :) če hočes dirkalnik pozabi na ER6 če hoces nekaj kar bo konkurencno Fz6, Z750, CBF600 in SV 650 ..kupi Aha tako je to - mah vseeno bi lahko dal vsaj podatek za pospešek ampak bo že :) Ne, ne ER6 bo(če bo) že vredu, glede na to da sem začetnik :) ( najprej sm mel v mislih xt660x) HVALA za pojasnilo v zvezi s teh. podatki :OK: Popravljeno November 14, 2005. Popravil NipponStar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 (popravljeno) Mene pa pri F varianti moti polni oklep. Ne vem, po moje bi mu bolj sedel poloklep. Tako, da se mi za one, ljubitelje antiprepiha zdi najboljša tale varianta: Popravljeno November 14, 2005. Popravil jupiter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 Aha tako je to - mah vseeno bi lahko dal vsaj podatek za pospešek ampak bo že :) Ne, ne ER6 bo(če bo) že vredu, glede na to da sem začetnik :) ( najprej sm mel v mislih xt660x) HVALA za pojasnilo v zvezi s teh. podatki :OK: V 21.številki Motorrada je bil objavljen primerjalni test med Kawasakijem in konkurenco: podatka za ER 6 n sta: 0 - 100 km/h: 3.9s in končna hitrost točno 200 km/h (to so njihove meritve) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se