ferek Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 ...luči in šipa na F-varianti 09 se mi zdi zelo posrečena, bolj odrasla... :naughty: :naughty: ...ampak zakaj so oklep pa ogledala tako pooglatili...pa spodnji del v črni plastiki...grdo! :alien1: ...na svojem vidim več elegance... :rolleyes: ...stroj naj le ostane tak kot je. :worship: ..
boja_007 Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 uuuu...bi kar mel N-varianto....luč so malo izboljšali :D nice, nice :naughty:
rosse20 Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 uuuu...bi kar mel N-varianto....luč so malo izboljšali :D nice, nice :naughty: mogoče mogoče bo pa drugo leto moj :wub:
a79 Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 Zadnjic sem se peljal s tem motorjem (er6f) od Rakitne do Trebnjega - menjava s prjatlom... Presenetu me je njegov navor, lahka vodljivost... Totalno so pa zanic zavore, pa pri 140+ motor kar nekaj nos po cesti...kot, da bi se veter nekam prevec zaletaval.. :whistle:
ferek Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 Zadnjic sem se peljal s tem motorjem (er6f) od Rakitne do Trebnjega - menjava s prjatlom... Presenetu me je njegov navor, lahka vodljivost... Totalno so pa zanic zavore, pa pri 140+ motor kar nekaj nos po cesti...kot, da bi se veter nekam prevec zaletaval.. :whistle: ... tole z zavorami, bi se težko strinjal.. :blink: . nisi pa napisal a z ABS ali brez... hm, nošenje po cesti? sam imam sicer touring MRA šipo in vozim BP tudi 160 in več (potovalno po AC)... kako je z originalno sem že pozabil... :glare: ...Horneta še nisem vozil... je pa ER-6F kar se navora in vožnje tiče veliko prijaznejši in udobnejši od CBF-600 (prejšnji model - 07)... zato sem se lani tudi zanj odločil... :rolleyes: ...je pa gotovo Hornet bolj športno naravnan motor zato si imel verjetno res občutek, da so bremze slabše, da je motor manj stabilen... al pa ma tvoj kolega mal razštelano Kawo.... :evilgrin:
halls Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 A za leto 2009 ne bo več modela v črni barvi??????? :eek:
Buzdovan Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 A za leto 2009 ne bo več modela v črni barvi??????? :eek: Samo z dvema barvama vsako leto so res skopuski. Mi je pa drugace zelo vsec (f). Spomladi bi znal menjati...
Mutika Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Zadnjic sem se peljal s tem motorjem (er6f) od Rakitne do Trebnjega - menjava s prjatlom... Presenetu me je njegov navor, lahka vodljivost... Totalno so pa zanic zavore, pa pri 140+ motor kar nekaj nos po cesti...kot, da bi se veter nekam prevec zaletaval.. :whistle: Totalno zanič zavore? Hm, čudno. Ravno zavore so totalna špica, kot pa si že sam ugotovil, o navoru ne bi več razpravljali! :OK: Mogoče je to posledica tega, da si imel motor prvič v rokah? Z mojim, pa je "bogi nagec", se po avtocesti (sicer zelo redko, če je že pač treba, no) peljem tudi po 160 km/h, pa me niti slučajno ne nosi. Hecne so tele zamenjave ... sva na eni poti iz Dolomitov z Godyjem zamenjala motorje, tako za hec, pa je mene na FJR-ju nosilo mnogo bolj, kot na mojem. Je pa res, da je naked varianta manj prijazna v kombinaciji z vetrom, hitrostjo ipd. Se pač navadiš, jaz očitno sem se; in četudi mi že dišijo močnejši motorji, tega kwaka še zlepa ne bom zamenjala. Je pravi fun-bike! :worship: A za leto 2009 ne bo več modela v črni barvi??????? :eek: Ne skrbi, Hallsi, črna barva je sicer zakon, se strinjam (prejšnji moj motor je bil črn) in sem hotela tudi kwaka v črni in le črni barvi, ker pa ga žal takrat ni več bilo :( , sem sicer s težkim srcem, ampak vseeno, kupila srebrnega. Pa kaj ... počasi sem se ga čisto navadila, itak mi je pri naked varianti ta sprednja oblika luči totalno bljek, fuj, grda, ampak, ko ti tale motorček pod kožo zleze in ko ugotoviš, kakšen cukrček od motorja je, te barva ali oblika luči sploh več ne zanimata. No, vsaj mene ne. :D
Fazer03 Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 (popravljeno) Za prihodnjo sezono so ga malo posodobili in našminkali (tudi luči): Popravljeno September 22, 2008. Popravil Fazer03
Noiser69 Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Za prihodnjo sezono so ga malo posodobili in našminkali (tudi luči): Poglej 1 stran nazaj ;)
Mutika Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Za prihodnjo sezono so ga malo posodobili in našminkali (tudi luči): U, yes. Tole pa že boljše zgleda, kot čudo, ki ga imam (in še mnogi drugi) zdaj. :worship: Čeprav ... prejšnji grdi raček je mučo simpatičen, labod sicer ne bo postal nikoli, gre pa ko urca! Ga ne dam! Poglej 1 stran nazaj ;) Ja, eno stran nazaj je slikica, ampak f varianta. Tole pa je nagec. :naughty:
vuk76 Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 U, yes. Tole pa že boljše zgleda, kot čudo, ki ga imam (in še mnogi drugi) zdaj. :worship: Čeprav ... prejšnji grdi raček je mučo simpatičen, labod sicer ne bo postal nikoli, gre pa ko urca! Ga ne dam! Ja, eno stran nazaj je slikica, ampak f varianta. Tole pa je nagec. :naughty: A ti posodim moja ocala??? :whistle: 4 slike so...
halls Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Totalno zanič zavore?Hm, čudno. Ravno zavore so totalna špica, kot pa si že sam ugotovil, o navoru ne bi več razpravljali! :OK: Mogoče je to posledica tega, da si imel motor prvič v rokah? Z mojim, pa je "bogi nagec", se po avtocesti (sicer zelo redko, če je že pač treba, no) peljem tudi po 160 km/h, pa me niti slučajno ne nosi. Hecne so tele zamenjave ... sva na eni poti iz Dolomitov z Godyjem zamenjala motorje, tako za hec, pa je mene na FJR-ju nosilo mnogo bolj, kot na mojem. Je pa res, da je naked varianta manj prijazna v kombinaciji z vetrom, hitrostjo ipd. Se pač navadiš, jaz očitno sem se; in četudi mi že dišijo močnejši motorji, tega kwaka še zlepa ne bom zamenjala. Je pravi fun-bike! :worship: Ne skrbi, Hallsi, črna barva je sicer zakon, se strinjam (prejšnji moj motor je bil črn) in sem hotela tudi kwaka v črni in le črni barvi, ker pa ga žal takrat ni več bilo :( , sem sicer s težkim srcem, ampak vseeno, kupila srebrnega. Pa kaj ... počasi sem se ga čisto navadila, itak mi je pri naked varianti ta sprednja oblika luči totalno bljek, fuj, grda, ampak, ko ti tale motorček pod kožo zleze in ko ugotoviš, kakšen cukrček od motorja je, te barva ali oblika luči sploh več ne zanimata. No, vsaj mene ne. :D Mutika,saj ti vrjamem,pa tut luč je lepa,samo jaz hočem ČRNEGA!!!! :D Sicer pa v beli ali oranžni barvi sploh ni slab. :hmm: Bom počakal,da ga vidim v živo!
Mutika Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 A ti posodim moja ocala??? :whistle: 4 slike so... Aja, :oops: ... res nisem videla. Pa nema veze. Slike so zato, da jih limamo(te) in da jih gledamo(te). Najverjetneje ne boli. Več jih je, bolje je. Za take in podobne slepce, kot sem jaz. :P
yack_ass Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 UUUUUU bela ga čisto zmaga, da o luči ne govorim :yes: (N verzija) Jaz na svojem nimam težav z vetrom. Kaj mislite s tem "nošenjem" a levo desno? Mislim, da nimam teh težav. Pa tudi glede bremz nimam kaj slabega za povedat (nimam ABS-a).
Noise Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Tehnične specifikacije ostajajo iste? Sicer se mi pa osebno stari model ER-6F dosti bolj dopade. Nekaj podrobnosti je seveda znanih, čisto vse pa še ne. --> Kar je znano, je tukaj: http://www.motosvet.com/kawasakijeva-er6-f-in-er6-n.html
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Mutika,saj ti vrjamem,pa tut luč je lepa,samo jaz hočem ČRNEGA!!!! :D črna barva je samo za zaresne motorje ... :P
vuk76 Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 (popravljeno) Aja, :oops: ... res nisem videla.Pa nema veze. Slike so zato, da jih limamo(te) in da jih gledamo(te). Najverjetneje ne boli. Več jih je, bolje je. Za take in podobne slepce, kot sem jaz. :P Tebi bi zeleni F pasal.... :whistle: Popravljeno September 23, 2008. Popravil vuk76
Mutika Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 črna barva je samo za zaresne motorje ... :P Seveda! :worship: Sicer pa, saj veš ... jaz sem hudo resna, zato pa nimam črnega motorja ... :whistle: :winkiss: ! Tebi bi zeleni F pasal.... :whistle: Vuk, :OK: ! Kak si vedel, da me mika? :naughty:
vuk76 Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Seveda! :worship: Sicer pa, saj veš ... jaz sem hudo resna, zato pa nimam črnega motorja ... :whistle: :winkiss: ! Vuk, :OK: ! Kak si vedel, da me mika? :naughty: Pravo vozilo za motornega zmaja :whistle:
Mutika Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Pravo vozilo za motornega zmaja :whistle: :chase: :friend2: :OK:
boja_007 Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 (popravljeno) Jaz sem danes naredil DEblokado, serviser ga je sprobal in rekel če mi je 210km/h dovolj!! Potem sem se pa jaz zapeljal, čist brez problema, nobenega zanašanja L/D...190km/h...brez šipce naprej:D me ni nič motilo kaj dosti... lp, boja Popravljeno September 23, 2008. Popravil boja_007
Guest Brumer Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Jaz sem danes naredil DEblokado, serviser ga je sprobal in rekel če mi je 210km/h dovolj!!Potem sem se pa jaz zapeljal, čist brez problema, nobenega zanašanja L/D...190km/h...brez šipce naprej:D me ni nič motilo kaj dosti... lp, boja Ti bo moglo bit kar dost,ker več kot 215 Km/h po števcu :hmm: nestisneš iz njega seveda brezveterje in ravnina pa še kakih 5% bo treba odšteti ker vsi števci kažejo malo več ! :eek:
ferek Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Ti bo moglo bit kar dost,ker več kot 215 Km/h po števcu :hmm: nestisneš iz njega seveda brezveterje in ravnina pa še kakih 5% bo treba odšteti ker vsi števci kažejo malo več ! :eek: F-varianta s touring šipo (pa še Kappo 49 zadaj) --- 220 km/h, :naughty: pa ga ni za srat ker v kufru piše max 120 km/h :wacko:
rosse20 Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 (popravljeno) jst hočem belega :wub: sem se danes tudi že pogovarjala, da bi mi mojega sv-ja vzeli v račun in se bo dalo zmenit. zdaj samo čakam še en krog, da me prevzame ali spreobrne... ane, mutika? :whistle: Popravljeno September 24, 2008. Popravil ross|e20
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se