Snečer Objavljeno April 8, 2014 Deli Objavljeno April 8, 2014 Model 2 je odpravil pomanjkljivosti 1, zato enke sploh ne glej, saj so cene zelo skupaj. Model 3 pa ja nadaljevanje dvojke, nov okvir itd. Občutnih razlik NI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 8, 2014 Deli Objavljeno April 8, 2014 Načeloma je vsak model boljši od prejšnjega......bolj kot je nov manjša je poraba, več ma gadžetov, boljša je ciklistika, .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 menda se je auspuh motorja sesedu... kolega mehanik pravi, da je to serijska napaka ER5 in ER6... in da dejansko nimam kaj nardit... fajn še kdo dobil tako informacijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Sesedu? še nisem slišal, tega tudi ni na seznamu običajnih napak. Kateri letnik in koliko km? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 To je zaradi tega ker imaš selektivni sluh in vid :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Vprašam, kaj pomeni "sesedel", je odneslo katalizator, se je kaj notri v loncu zlomilo itd... Tu je o vseh izpuhih za er6 http://homepages.slingshot.co.nz/~shanetp/Exhausts.html Na isti strani so tudi znane napake. tu so pa napake http://homepages.slingshot.co.nz/~shanetp/Faults.html Edina napaka glede izpuha je tale http://homepages.slingshot.co.nz/~shanetp/Faults.html#Question_8 Ko vidiši fotko in prebereš tekst, je razlog kot na dlani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GregaSLO Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Vprašanje... Posnel sem zvok motorja pod štant gasom, imam občutek kot da klenka. Ko dam samo malo gasa zadeva izgine al pa je ne slišim več, ne vem. A je to normalen zvok motorja al ga kaj j... ? Menjano olje včeraj, svečke sem menjal lani in imajo okoli 6k km. Hvala za odgovore! LP, G Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Slyder Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Men se sliš čist ok, lohk pa da je v živo drgač. Lahko probaš mal zvišat štant gas če bo kj bolš . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Vprašanje... Posnel sem zvok motorja pod štant gasom, imam občutek kot da klenka. Ko dam samo malo gasa zadeva izgine al pa je ne slišim več, ne vem. A je to normalen zvok motorja al ga kaj j... ? Menjano olje včeraj, svečke sem menjal lani in imajo okoli 6k km. Hvala za odgovore! LP, G Po mojem ušesu nič ne klenka, čisto normalno. Kar pa se sliši občasno (ccccc...) pa bi lahko bila muzika ventilov. Ampak to sem jaz tudi slišal na er6n, nič posebnega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GregaSLO Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 OK hvala obema Tist o ventilih... Je to treba kaj naštelat peljat al je to to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 Ja no, pri 42.000km se preveri njihova zračnost in če kaj odstopa se nastavi. So sicer navodila, kako to narediš sam, vendar je tu bolje imeti izurjeno roko. Je pa nerodno neke "diagnoze" postavljat kar tak preko zvoka. Meni se ne zdi nič posebnega no. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GregaSLO Objavljeno Maj 27, 2014 Deli Objavljeno Maj 27, 2014 Olje menjat pa bremze prezračit ploščice menjat ja, tegale se pa itak ne bom sam lotil Bom mal še mehankarja vprašal pa da vidim... Thx! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 305km lučka... na hlape do 327,5km :naughty: (žal prej ni blo pumpe) Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 305km lučka... na hlape do 327,5km :naughty: (žal prej ni blo pumpe) kar priznaj, da si zadnjih 0,5 km vozila stoje, da je bil motor lažji... Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 Po lučki je še okoli 70km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 305km lučka... na hlape do 327,5km :naughty: (žal prej ni blo pumpe) Po lučki je še okoli 70km :blink:, grem dele gledat, kje mi pušča tank... :grim Ninč. in Efendi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 Versači ma večji tank 19L Tako da 400km+ je komot Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 Po lučki je še okoli 70km ne zanašaj se preveč, v hrib je drugače dolino drugače... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 Versači ma večji tank 19L Tako da 400km+ je komot Kako pa to? do zdej sem največ naredil 290km pa je začela utripat zadnja črtica...koliko mamo rezerve? Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GregaSLO Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 305km lučka... na hlape do 327,5km :naughty: (žal prej ni blo pumpe) Super, samo predlagam da tankaš prej (zaradi bencinske crpalke v tanku - hlajenje.). LP, G P.S. Naredil sem jih že tudi 350 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 Kako pa to? do zdej sem največ naredil 290km pa je začela utripat zadnja črtica...koliko mamo rezerve? 3,6l je še ko utripa, 5l pa ko je zadnja črtica (stran 28 navodil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 :blink:, grem dele gledat, kje mi pušča tank... :grim Meni sicer pri ER6f ni puščal tank, mi je pa očitno blazno hlapel bencin iz tanka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xcode Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 Čaki kaaj dobrih 300 si naredila z enim tankom, na kakšnih obratih ga pa voziš, jaz ga očitno ne znam vozit ali pa mi pol tanka mimo steče ali pa hlapi kot Efendiju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bentley Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 Koliko km pa delate s tankom tisti, ki vam bencin hlapi in tank pusca? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xcode Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 Saj me je kar sram povedat, porabo sem naračunal (6,4 l/100km) Moram pa opomnit da je bila mestna vožnja in enkrat sem se čez Javor peljal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se