GrCaR Objavljeno Julij 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Potrebni črmli, evo vam ime :D Al pa , check this out, Troti :D (to mislem kot leni čmrli) Te kdo upraša kaj pa si? Ma jst sem Trot :yea1: Ah ok, dost bo :) ← Potrebni črmli to je res hud ime :D lol Te kdo upraša kaj pa si? Ma jst sem Trot => to že vemo! .)
Dolenc™ Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 (popravljeno) Ma sej sm vedu da bo kej tazga na Trote letel, sam čmrli bi pa res lahko bli, moške čebele :D Pa ne rabte bit nč killa Pa še Slovensko je, tko da je ovca sita pa volk cel ;) Popravljeno Julij 8, 2005. Popravil Dolenc™
GrCaR Objavljeno Julij 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 sršeni se še najbol sliš... ← ja, sam zdej bo treba spet nov logo najdt!
Zeus Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 novga logota pa res ni treba sj zgleda tist tut ko sršen... ravno zato je MC Sršeni najboljša alternativa :)
Dolenc™ Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 MK Sršeni, je razlika med MC, pa MK :)
GrCaR Objavljeno Julij 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 MK Sršeni, je razlika med MC, pa MK :) ← sm se pozanimu glede tega in glede tega so pizdarije, ker: znak od MK je enobarven, sestavljen samo iz enga dela (napis) brez slike! zank od MC je sestavlen iz 3h delov imena (zgoraj), slike (v sredini) in države oz. mesta (spodaj) pa še registracija MK je dražja od registracaije MC-ja če sm se pa zmotu, me pa poprav... drugač sm se pozanimu, tko da ....
GrCaR Objavljeno Julij 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 tko, uprašu sm neki folka, k je zaintereseranga za klub in so rekl: da se jim zdi ime MC SRŠENI dobr, rekl so da logotipa ne bi blo treba zamenat, ker je na nek način tut podobn sršenu, tko da mislm da bi blo to kr dobr.
gizmOkak Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Sam če gledamo na dolgi rok pol k bomo mel mal močnejše motorje to lihk ne mormo bit, k pol se prpeleš z hondo cbr 1000rr pa zadi našitk noisy beez :? ← in kje je tle kšna ironija :? sori sam to si pa popolnoma mim udaru. Kaj boš reku d so MK Moliboga, pa majo bogomolko za logo, rodovniško pleme duhovnikov al biologi :slap: Ma kje tebi ene blesave povezave ej... kaj je narobe z glasno čebelo??? A hornet-ka ni sršen al kako in nima nobene povezave s čebelami :hmm: Mah pustmo prmir, sam si mimo udaru s tisto izjavo :grim
GrCaR Objavljeno Julij 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 in kje je tle kšna ironija :? sori sam to si pa popolnoma mim udaru. Kaj boš reku d so MK Moliboga, pa majo bogomolko za logo, rodovniško pleme duhovnikov al biologi :slap: Ma kje tebi ene blesave povezave ej... kaj je narobe z glasno čebelo??? A hornet-ka ni sršen al kako in nima nobene povezave s čebelami :hmm: Mah pustmo prmir, sam si mimo udaru s tisto izjavo :grim ← :OK: dobr si ti tole napisu :yes: :worship:
gizmOkak Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 sm se pozanimu glede tega in glede tega so pizdarije, ker: znak od MK je enobarven, sestavljen samo iz enga dela (napis) brez slike! zank od MC je sestavlen iz 3h delov imena (zgoraj), slike (v sredini) in države oz. mesta (spodaj) pa še registracija MK je dražja od registracaije MC-ja če sm se pa zmotu, me pa poprav... drugač sm se pozanimu, tko da .... ← pozanimej se še enkrat :doze: KLIK
GrCaR Objavljeno Julij 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 pozanimej se še enkrat :doze: KLIK ← ej gizmo hvala, ker si mi povedu za mojo napačno informiranost. tist k mi je to govoru je mal zajebu! tko da zdej sm tisto temo celo prebrau, tko da priznam zmoto! stvar je taka: MC je mednarodna organizacija klubov, k so na višjem nivoju. MK-ji pa so klubi k so podrejeni MC-jem. tko da k bomo naredl klub bomo MK in NE MC! gizmo še enkrt hvala
GrCaR Objavljeno Julij 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 (popravljeno) predlog za logotip: {to je sestavu zeusov frend} Popravljeno Julij 8, 2005. Popravil GrCaR
sršenar Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 men je tale logo zakon!!ni kj dobr ste se potrudl no kdor se je pač!! :OK: zdj je pa že zadn cajt d se nek dobimo pa se ornk zmenmo tole me je že kar mal prjel tole glede kluba :kva2: !! dj povejte svoj mnene!!?? Lp miha!
mjemec Objavljeno Julij 9, 2005 Opozori Objavljeno Julij 9, 2005 MK Sršeni :OK: :worship: Sliši se dobro pa logo je tud zakon. Pomoje da bi blo zlo vredu. Pa vsaj ve se da je klub iz Slovenije... Itq je že povsod preveč tujk. Men je uglavnm ideja zakon ;) K bom jst meu enkrat ZZR 250 bi se vam z veseljem prdružu :)
<=YaMaHa=> Objavljeno Julij 9, 2005 Opozori Objavljeno Julij 9, 2005 Super logo :OK: Najbol da se nasledn tedn dobimo pa tale klub dokončno sestavmo pa ustanovimo :)
GrCaR Objavljeno Julij 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2005 Super logo :OK: Najbol da se nasledn tedn dobimo pa tale klub dokončno sestavmo pa ustanovimo :) ← :yes: :yes: :yes:
Mte :) Objavljeno Julij 9, 2005 Opozori Objavljeno Julij 9, 2005 predlog za logotip: {to je sestavu zeusov frend} ← :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: you all make me so proud :P
modri_dirkac Objavljeno Julij 9, 2005 Opozori Objavljeno Julij 9, 2005 no dejmo pol dorečt datum in kraj d se zbermo pa da to uresničmo...d nebo ostalo sam na forumu
GrCaR Objavljeno Julij 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2005 dejte povedat kdaj mate cajt, pa se bomo pol zmenil za dan pa cajt, k bo večini ustrezov!
Mte :) Objavljeno Julij 9, 2005 Opozori Objavljeno Julij 9, 2005 1. septembr :P ne sam res. prej skos sam delat, pol pa se mau na morje s frendi :D
modri_dirkac Objavljeno Julij 9, 2005 Opozori Objavljeno Julij 9, 2005 a drug vikend dol na obali k ni tko daleč tko u portorožu nasledno soboto?
mi Objavljeno Julij 10, 2005 Opozori Objavljeno Julij 10, 2005 vse je možn sam kaj k zdej kr ni lepga vremena...jst pa žalostno gledam motor k gnije v garaži :BUA:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se