Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

v petk okol 5h se zmenmo u lublani, da se zmenmo za klub, pa gremo mogoče eno kratko furco!

Objavljeno
Jutr bom poklicu v maribor tm k je biu polini montiran pa piše v certifikatu da ma polini 12mescou garancije sam bomo vidl če bodo upošteval. Majo pa poslovalnco tud v ljubljani tko da mi bodo pol tm zrihtal sicer še nevem kaj je sploh narobe. Pr ene 150km/h je začel tko k da kompresije zmankuje pol je pa tazadna guma blokerala. sam bt se še premika gor pa dol sva z fotrom pogledala sam vžgt noče več. Olje sm meu lihk nov, tko da nevem kaj bi lohk to zjebal.

Aprilia pač .) :slap:

:topic:

Objavljeno

Yamaha ni nč aprilia kriva. Krivo je to da je motor preveč naspidiran. Ni lihk dobr če ma 125ccm 39KM kaj mislš. Na polini kjižci piše da je namenjej samo za športno uporabo tko da nevem kok dolg ne more zdržat kaj mislš. Pa ne mi spet pametovat aprilija pač, k lahko vsak motor ribne takrat k boš najmanj pričakoval tko k men učer. Naredu letos 2000km brez problema zdj pa to. Nimaš kej.

Objavljeno
sva z fotrom pogledala

napaka... zdej se lohk kr pod nosom obrises za tisto garancijo. no ja :topic:

Objavljeno

pa pejte u temo od RSke :topic:

Objavljeno

Garancija itaq ne velja, pa mte če je pa kdo tak strokovnjak da bo ugotovu da je nekdo vn svečko uzel pa pogledu če gre bat gor pa dol pol pa svaka mu čast.

Objavljeno
Garancija itaq ne velja, pa mte če je pa kdo tak strokovnjak da bo ugotovu da je nekdo vn svečko uzel pa pogledu če gre bat gor pa dol pol pa svaka mu čast.

ne to ne...samo je pa vse original namontirano in "zapečateno" tko da se vse da ugotovit kdo je kej razstavlu mašino in kdo ne!

Ja zapečateno pa v narekovajih zato ker tko naj bi blo zdej kaj je pa res pa ne vem...

Objavljeno

Prodam 7" LCD za v avto.

Objavljeno

:topic: :topic: :topic:

dejte se prestavt v dugo temo! ta tema je zato, da se zmenmo za klub! IN NE MALI OGLASI !!!

Objavljeno

Ah dej no, poglej zadnjih par strani.

In potem sem jaz kriv. :BUA:

LCD še vedno na prodaj.

Objavljeno

Grilzz nehi...bluziš!

OK...kdaj se pol dobimo?

Petek ob 5ih vela???

Objavljeno

jz bom probu pridt

aja za kolk ga prodaš:)

Objavljeno

Dej bom jst enga za lcd uprašov se mi zdi da rabi

Objavljeno

jao če se boste naprej menil tko kt do zdej se ne boste nikdar nč zmenl. :BUA:

pač naj nekdo(k se ma mal bl za taglauneg) postav fiksen DATUM, URO, KRAJ sestanka. :OK: zakaj če se boste skoz nekomu prilagajal se ne boste nikol dobil!! bo pač tist k ne more mankou pa je

Objavljeno

kr sploh ni a bad idea :D aja kdoj je šef?

Objavljeno

šefa še ni! drugač pa u PETK OB 17H - 17:30 NA PREŠERCU!

Objavljeno

Mene z svojmu motorjom ne bo. Probiker pa najbrš pride.

Objavljeno

brez za mere jz nism ljubljančan ki je prešerc? :?

Objavljeno

Veš kje je tromostovje v LJ? no zravn tromostovja je en velik krog z kipom mal iz središča no to je prešerc.

Objavljeno
Veš kje je tromostovje v LJ? no zravn tromostovja je en velik krog z kipom mal iz središča no to je prešerc.

aja :slap: pa rečte prešernov trg....ne sej lj poznam sam u originalnih imenih:) zakaj pa ti ne pridš kko drugači sej jz tui nebom verjetno pršu z motorjem

Objavljeno

Em pokvarjenga mam. Pa prid z motorjem k se boste sigurn mal zapelal do kšnga bifeja.

Objavljeno

ja bom vidu k če me stari lohka pele k je tm u službi bi rad kej pršparu na benzu:) čene bom pa teku :D

Objavljeno

Ja jst bom probu pridt...

Objavljeno
ja bom vidu k če me stari lohka pele k je tm u službi bi rad kej pršparu na benzu:) čene bom pa teku :D

:eek: :eek: :eek:

Objavljeno

kaj ti ni jasno... iz sezane bo teku. :>>>>>>

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!