GrCaR Objavljeno Julij 12, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 v petk okol 5h se zmenmo u lublani, da se zmenmo za klub, pa gremo mogoče eno kratko furco!
<=YaMaHa=> Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 Jutr bom poklicu v maribor tm k je biu polini montiran pa piše v certifikatu da ma polini 12mescou garancije sam bomo vidl če bodo upošteval. Majo pa poslovalnco tud v ljubljani tko da mi bodo pol tm zrihtal sicer še nevem kaj je sploh narobe. Pr ene 150km/h je začel tko k da kompresije zmankuje pol je pa tazadna guma blokerala. sam bt se še premika gor pa dol sva z fotrom pogledala sam vžgt noče več. Olje sm meu lihk nov, tko da nevem kaj bi lohk to zjebal. ← Aprilia pač .) :slap: :topic:
RSmaniac Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 Yamaha ni nč aprilia kriva. Krivo je to da je motor preveč naspidiran. Ni lihk dobr če ma 125ccm 39KM kaj mislš. Na polini kjižci piše da je namenjej samo za športno uporabo tko da nevem kok dolg ne more zdržat kaj mislš. Pa ne mi spet pametovat aprilija pač, k lahko vsak motor ribne takrat k boš najmanj pričakoval tko k men učer. Naredu letos 2000km brez problema zdj pa to. Nimaš kej.
Mte :) Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 sva z fotrom pogledala ← napaka... zdej se lohk kr pod nosom obrises za tisto garancijo. no ja :topic:
RSmaniac Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 Garancija itaq ne velja, pa mte če je pa kdo tak strokovnjak da bo ugotovu da je nekdo vn svečko uzel pa pogledu če gre bat gor pa dol pol pa svaka mu čast.
<=YaMaHa=> Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 Garancija itaq ne velja, pa mte če je pa kdo tak strokovnjak da bo ugotovu da je nekdo vn svečko uzel pa pogledu če gre bat gor pa dol pol pa svaka mu čast. ← ne to ne...samo je pa vse original namontirano in "zapečateno" tko da se vse da ugotovit kdo je kej razstavlu mašino in kdo ne! Ja zapečateno pa v narekovajih zato ker tko naj bi blo zdej kaj je pa res pa ne vem...
GrCaR Objavljeno Julij 12, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 :topic: :topic: :topic: dejte se prestavt v dugo temo! ta tema je zato, da se zmenmo za klub! IN NE MALI OGLASI !!!
Grilzz Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 Ah dej no, poglej zadnjih par strani. In potem sem jaz kriv. :BUA: LCD še vedno na prodaj.
<=YaMaHa=> Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 Grilzz nehi...bluziš! OK...kdaj se pol dobimo? Petek ob 5ih vela???
modri_dirkac Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 jz bom probu pridt aja za kolk ga prodaš:)
Dolenc™ Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 Dej bom jst enga za lcd uprašov se mi zdi da rabi
KRIK Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 jao če se boste naprej menil tko kt do zdej se ne boste nikdar nč zmenl. :BUA: pač naj nekdo(k se ma mal bl za taglauneg) postav fiksen DATUM, URO, KRAJ sestanka. :OK: zakaj če se boste skoz nekomu prilagajal se ne boste nikol dobil!! bo pač tist k ne more mankou pa je
modri_dirkac Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 kr sploh ni a bad idea :D aja kdoj je šef?
GrCaR Objavljeno Julij 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 13, 2005 šefa še ni! drugač pa u PETK OB 17H - 17:30 NA PREŠERCU!
RSmaniac Objavljeno Julij 13, 2005 Opozori Objavljeno Julij 13, 2005 Mene z svojmu motorjom ne bo. Probiker pa najbrš pride.
modri_dirkac Objavljeno Julij 13, 2005 Opozori Objavljeno Julij 13, 2005 brez za mere jz nism ljubljančan ki je prešerc? :?
RSmaniac Objavljeno Julij 13, 2005 Opozori Objavljeno Julij 13, 2005 Veš kje je tromostovje v LJ? no zravn tromostovja je en velik krog z kipom mal iz središča no to je prešerc.
modri_dirkac Objavljeno Julij 13, 2005 Opozori Objavljeno Julij 13, 2005 Veš kje je tromostovje v LJ? no zravn tromostovja je en velik krog z kipom mal iz središča no to je prešerc. ← aja :slap: pa rečte prešernov trg....ne sej lj poznam sam u originalnih imenih:) zakaj pa ti ne pridš kko drugači sej jz tui nebom verjetno pršu z motorjem
RSmaniac Objavljeno Julij 13, 2005 Opozori Objavljeno Julij 13, 2005 Em pokvarjenga mam. Pa prid z motorjem k se boste sigurn mal zapelal do kšnga bifeja.
modri_dirkac Objavljeno Julij 13, 2005 Opozori Objavljeno Julij 13, 2005 ja bom vidu k če me stari lohka pele k je tm u službi bi rad kej pršparu na benzu:) čene bom pa teku :D
Brihta Objavljeno Julij 13, 2005 Opozori Objavljeno Julij 13, 2005 ja bom vidu k če me stari lohka pele k je tm u službi bi rad kej pršparu na benzu:) čene bom pa teku :D ← :eek: :eek: :eek:
JMatic Objavljeno Julij 13, 2005 Opozori Objavljeno Julij 13, 2005 kaj ti ni jasno... iz sezane bo teku. :>>>>>>
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se