Chebi Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 Dainese (ce mas dovoljsnje stevilo $$$) ali Uvex (dobro razmerje cena/kvaliteta) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 Glede oblačil bi :? najraje prisegal na Alpinestars :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
banini Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 :? Srednji cenovni razred-WINTEX :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 Spidi al pa mogoce Spyke kaj pa ce Clover Lahko tut Dainese al pa Alpinestars tut SPOOL ni svoh ceprov enim je tut IXS vsec, al pa... Mislim, kaj bi sploh rad dosegel s tole temo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 First :mellow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 Trenutno na DAINESE in WINTEX :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr.SPEED Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 Zaenkrat alpinestars-obutev,ter spyke oblačila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 Na katero znamko dodatne opreme za motoriste prisegate?Jaz sm definitivno za dainese. Levis's + Fruit of the Loom :-) zraven pa še Borko Racing ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 Mislim, kaj bi sploh rad dosegel s tole temo? najbrz samo nabiranje postov. saj ne moremo pricakovati, da bi uporabil isklanik - po njegovih zadnjih odprtih temah sodec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 (popravljeno) Mislim, kaj bi sploh rad dosegel s tole temo? Mogoče bi pa rad zvedel kaj motoristi največ furajo in se na podlagi tega odločiti kaj bo naslednjič kupil :? Jest navijam za znamko za katero sem slišal vsaj desetkrat, pa ni važno katera je .) Popravljeno Marec 28, 2004. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 da bi prisegal ne...trenutno pa uporabljam Clover, Alpinestar,axo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ziro1 Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 SPX :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 spyke, nzi pa adidas. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 wintex,airoh,aures :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 (popravljeno) IXS, Schuberth, First in Dainese. lp Rudi Popravljeno Marec 28, 2004. Popravil rudib Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 Wintex, Clover in Arai (to imam), zaupal pa bi brez pomisleka verjetno tudi Dainese, Spyke, Oxtair, Sidi, Shoei, Nolan&Xlite, Alpinestars,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 preden spet vsi vse nastevate; sem zdruzil tri teme. @ markofumi: pocasi lahko zacnes uporabljati iskalnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 peko ma dobre cevlje. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Na katero znamko dodatne opreme za motoriste prisegate?Jaz sm definitivno za dainese. Dolce/Gabana,Nike,Armani,Fruit......, Adidas..(by SymRu) :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Pa Harley Davidson deodoranta ne pozabiti. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 aja, pozabil napisati še : Schiesser :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 zewa soft (z vonjem po kamilicah). :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 OPREMA: kombinezon in hrbteničnik Dainese škornji Oxtar čelada Arai podkapa-windstoper in rokavice First DODATNA OPREMA: papirnati robčki Spar gsm Ericsson denarnica Harley Davidson pa obvezna oprema gate, štumfi in majica noname Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 ... pa obvezna oprema gate, štumfi in majica noname :grrr Ta narvaznejše, pa no name?:nono: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bayker Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 :huh: Hi! Imam eno vprašanje. V petek dobim naked - 650 kubični motor, moral bi si pa kupiti tudi obleko. Kaj mi priporočate: - usnjeni kombinizon (vsi ščitniki) - 2 delni - ali jakno (kontura, ščitniki), ki ne premoči, prepiha... Prodajalec mi je bolj priporočal to kontura jakno in sicer iz razloga, ker se poleti v usnjeni ful potiš in če padeš in drsiš po tleh se "baje" jakna iz tega blaga ne raztrga oz. se usnje raztrga prej. :? Zanima me še - kakšne rokavice, čelado, ledvični pas naj kupim? Ker dobim motor v petek, se mi že malo mudi, zato bi prosil, da mi čimprej pomagate. Hvala. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se