Skoči na vsebino

BMW razno (primerjave modelov, splošne debate)

bmwslo

Priporočene objave

Če si mislu...podaljšek 12v...vtić in babo...poglej pri Conradu na spletno stran, tam maš...za polovično ceno, v primerjavi z originali...pošljejo še na dom.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislil sem 12V vtičnico za mobilnik ali GPS.Še nekaj,preden še svečke menjam,koliko je številkaključa,ker ga nimam,pa da si ga prej nabavim.Lep pozdrav

Najbrž takšen adapter. Žica je sicer zelo kratka ali pa tudi ne.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najbrž takšen adapter. Žica je sicer zelo kratka ali pa tudi ne.

To je to,ja.Hvala ti,super si.Pri RT-ju,so pod sedežom dve odprtini,samo mere ne pašejo.To bo to ja.Glede ključa 16 za svečke,mam ga doma,samo je preširok in ne zagrabi svečke in se vrti v prazno.Sem šel v sosednjo Gorico,Italijansko,in tip mi pove ceno in to 56 evrov.Sem rekel,da bom premislil.Kaj je to normalna cena ali kako.Zato vprašam vas.L.P

Popravljeno . Popravil lupen
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To je to,ja.Hvala ti,super si.Pri RT-ju,so pod sedežom dve odprtini,samo mere ne pašejo.To bo to ja.Glede ključa 16 za svečke,mam ga doma,samo je preširok in ne zagrabi svečke in se vrti v prazno.Sem šel v sosednjo Gorico,Italijansko,in tip mi pove ceno in to 56 evrov.Sem rekel,da bom premislil.Kaj je to normalna cena ali kako.Zato vprašam vas.L.P

Poišči ključ za svečko 16, ki paše na "gedore" in stvar bo OK. Če kaj najdem ti prilepim sliko. Mogoče ga bo potrebno kot je že nekdo svetoval malo postružiti.

lp in lepe km MiNa.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja,hvala lepa.Mimogrede,svečke so bile menjane pri 38000km,zdaj jih imam blizu 50000km,jih je sploh potrbno menjati?Lep pozdrav od Lupena

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja,hvala lepa.Mimogrede,svečke so bile menjane pri 38000km,zdaj jih imam blizu 50000km,jih je sploh potrbno menjati?Lep pozdrav od Lupena

Po servisni knjigi na vsakih 20kkm (se pravi boš na 60kkm opravil vse).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po novem vsakih 40.000.... whistle.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po novem vsakih 40.000.... whistle.gif

Pa mi mamo stare gare whistle.gif. Hmm sam svečke mamo pa tut nove. Bom probal kolk bodo zdržale ne menjam dokler se ne ustav :devil::lol1:.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Potem bo poseg počakal.Še nekaj,koliko lahko vprašam za mojo kravco letnik 2003,dobro ohranjeno,nove gume,akumulator,pa vsi filtri in olja?Vprašujem,da vidim,če bi mi zneslo za RT1200.KKaj pravite?Se izplača tega prodat in doložit kupček denarja,ali kravco še par let imet.Lep dan

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Potem bo poseg počakal.Še nekaj,koliko lahko vprašam za mojo kravco letnik 2003,dobro ohranjeno,nove gume,akumulator,pa vsi filtri in olja?Vprašujem,da vidim,če bi mi zneslo za RT1200.KKaj pravite?Se izplača tega prodat in doložit kupček denarja,ali kravco še par let imet.Lep dan

Ti sam furaj najlepši motor kar so jih nardil

bmw.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ti sam furaj najlepši motor kar so jih nardil

bmw.gif

Prmejduš da imaš prav,držal se bom tvojega nasveta. :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ali mogoče kdo ve, če bo letos tudi organizirana šola varne vožnje za voznike BMW motorjev, kot je bila pred časom v Logatcu.

Bo ampak ne samo za voznike BMW-jev. Tule nekaj o tem!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ali mogoče kdo ve, če bo letos tudi organizirana šola varne vožnje za voznike BMW motorjev, kot je bila pred časom v Logatcu.

Kolikor sem seznanjen,bo baje 17.4.2010 v Kranju.Naj me kdo poravi,če sem zgrešil.L.P.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Živeli!Na RT-ju,imam oba stranska kovčka original.Kupil bi še zadnjega.Ali na obstoječi nosilec,ki je original,paše še kakšne druge znamke Top Case.ali je nujno kupiti original BMW,ki je baje zelo drag?A mogoče ve kdo cene?Hvala za odgovore

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Živeli!Na RT-ju,imam oba stranska kovčka original.Kupil bi še zadnjega.Ali na obstoječi nosilec,ki je original,paše še kakšne druge znamke Top Case.ali je nujno kupiti original BMW,ki je baje zelo drag?A mogoče ve kdo cene?Hvala za odgovore

Vizuelno definitivno najbolj sede original, ni pa najbolj praktičen, ker ima relativno majhen volumen (informacija iz prve roke). Lahko namontiraš tudi npr. katerikoli givijev kovček, a rabiš nekaj takega:

Givi-Traegerplatte-BMW-R-1150-RT

Torej, odločaš se med videzom ter ceno in praktičnostjo. Odločiti se boš pa tako ali tako moral sam :)

LP, Skiny

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na Discovery-ju ravnokar oddaja o BMW-ju.....

Popravljeno . Popravil MiNa
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes na Discovery Channel: Twist the Throttle: BMW.

Poglejte si razvoj motorjev BMW od začetka do danes :)

EDIT: Moooo ravnokar opazil, da me je MiNa prehitela :) Se opravičujem

Popravljeno . Popravil znj
  • Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vizuelno definitivno najbolj sede original, ni pa najbolj praktičen, ker ima relativno majhen volumen (informacija iz prve roke). Lahko namontiraš tudi npr. katerikoli givijev kovček, a rabiš nekaj takega:

Originalni centralni kovček je dovolj velik, da vanj spraviš dve čeladi. Ima dvojno steno, zelo dober sistem zapiranja in zaklepanja. Je pa drag.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, za 1200 , ki ga ti furaš je to res, za 1150, ki ga fura pa Lupen pa ne drži vse. V njega ne spraviš niti ene čelade , drag je pa ko trance_14_devil2.gif , to pa drži evilgrin.gif

Ti pa povem Lupen, da sva z mojo boljšo polovico prvič na pot imela 52 litrski kufer, ki sem ga takoj po prvem potovanju vrgel dol in dal nazaj originalnega in čisto zadostuje.

V zgornjem kovčku imava dežjake in nekaj za preobut pa še kako malenkost v vsakem stranskem kovčku pa vsak svoje cote in za 1 teden mam prtljage kar zadost. Večjega kufra kot je original ne rabim. evilgrin.gif

Če bom pa kdaj šel na Nordkap za 3 tedne (sigurno ne bom šel) bom pa tko mel še desni kufer fraj whistle.gif

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, za 1200 , ki ga ti furaš je to res, za 1150, ki ga fura pa Lupen pa ne drži vse. V njega ne spraviš niti ene čelade , drag je pa ko trance_14_devil2.gif , to pa drži evilgrin.gif

Ti pa povem Lupen, da sva z mojo boljšo polovico prvič na pot imela 52 litrski kufer, ki sem ga takoj po prvem potovanju vrgel dol in dal nazaj originalnega in čisto zadostuje.

V zgornjem kovčku imava dežjake in nekaj za preobut pa še kako malenkost v vsakem stranskem kovčku pa vsak svoje cote in za 1 teden mam prtljage kar zadost. Večjega kufra kot je original ne rabim. evilgrin.gif

Če bom pa kdaj šel na Nordkap za 3 tedne (sigurno ne bom šel) bom pa tko mel še desni kufer fraj whistle.gif

He,he,dobro si tole napisal,ma sprašujem,za centralni kovček,ki ima,če se ne motim,še naslon za sopotnika-co,saj se večkrat zalotim,kako potipam,če je še moja gor,al jo ni že dol odneslo.Tako,da bi bil potem bolj siguren.L.P.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljeni!Morda kdo ve,če se da popraviti,ali kupiti novo ključavnico na stranskih kovčkih pri RT-ju?Ne vem,kaj je bilo,ma ko sem jih očistil,čez zimo sem jih imel v garaži,in lepo namazal,se mi je ,ko sem hotel še malo ključavnico namazati,kar zlomil tisti kovinski del,ki je obarvan v rdeče.Se da tisto razdret in popravit?Lep dan vsem skupaj

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljeni!Morda kdo ve,če se da popraviti,ali kupiti novo ključavnico na stranskih kovčkih pri RT-ju?Ne vem,kaj je bilo,ma ko sem jih očistil,čez zimo sem jih imel v garaži,in lepo namazal,se mi je ,ko sem hotel še malo ključavnico namazati,kar zlomil tisti kovinski del,ki je obarvan v rdeče.Se da tisto razdret in popravit?Lep dan vsem skupaj

Pozdravljen lupen tule imaš navodilo kako se popravi ključavnica. Mogoče boš našel tudi kaj o tem kar se ti je polomilo.

lp, MiNa

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!