Ice Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 Ps: in ne misli,da je predhodnik z identičnim agregatom in ca 15 Ps + slabši od tvojga potovalnika ! daj prevedi prosim za nas neuke kaj sploh hoces povedati. je K 1200 GT = K 1300 GT? ima K 1200 GT vec moci, navora? ali kaj tretjega. BTW samo ne kupujte BMW K 1300 GT. bmw se toliko ni, da lahko zagotovi ucinkovit in vedno delujoc zagonski gumb (4x v 10 dneh stal zaradi tega!). dobava/zamenjava mozna sele konec avgusta. adijo dopust. fuck. v vec kot 20 letih z japonci nisem imel toliko problemov kot z bmw v dveh tednih. doubledamnfuck. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 daj prevedi prosim za nas neuke kaj sploh hoces povedati. je K 1200 GT = K 1300 GT? ima K 1200 GT vec moci, navora? ali kaj tretjega. BTW samo ne kupujte BMW K 1300 GT. bmw se toliko ni, da lahko zagotovi ucinkovit in vedno delujoc zagonski gumb (4x v 10 dneh stal zaradi tega!). dobava/zamenjava mozna sele konec avgusta. adijo dopust. fuck. v vec kot 20 letih z japonci nisem imel toliko problemov kot z bmw v dveh tednih. doubledamnfuck. Če se tok obnašaš na BMW servisu kot tukaj in skoz bevskaš namest kulturno poveš oz. razložiš ni nič čudn,da se boš vozu šele konc Avgusta. Če bi bil tam jaz se bi mogoče šele konc decembra :grim Mimogrede pa BMW-jeve motorje vozim že vrsto let in nisem imel nikol nobenih podobnih težav z čakanjem rezervnih delov in popravila,vse je blo odpravljeno v razumnem roku. Prav tako sem imel na K1300S probleme z istim gumbom,ki je bil serisko škart roba,saj je BMW imel vpoklic teh motorjev prav zaradi te napake,napaka je bila odpravljena hitro in učinkovito. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BelaStrela Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 Ah Kmetec, vsake tolk je pa treba mal na BMW servisu zarenčat. Je pa res, da pleh štrudla odpre nešteto vrat Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 10, 2012 Deli Objavljeno Avgust 10, 2012 (popravljeno) Ah Kmetec, vsake tolk je pa treba mal na BMW servisu zarenčat. Je pa res, da pleh štrudla odpre nešteto vrat ja pa saj to govorim,odnos je važen,štrudla je pa sigurno bingo za Romčija P.S. no pa tud kak krofek ni slab za nekatera vrata .) Popravljeno Avgust 10, 2012. Popravil Kmet2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MariborBMW Objavljeno Avgust 10, 2012 Deli Objavljeno Avgust 10, 2012 ja pa saj to govorim,odnos je važen,štrudla je pa sigurno bingo za Romčija P.S. no pa tud kak krofek ni slab za nekatera vrata .) Če boš ti onega "Romči" klical, te bo sigurno prefu..al :-) Uf še debela ura, pol pa Bosna calling.... Jipiiiiiii Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 10, 2012 Deli Objavljeno Avgust 10, 2012 Če boš ti onega "Romči" klical, te bo sigurno prefu..al :-) Uf še debela ura, pol pa Bosna calling.... Jipiiiiiii Sej ga ne jaz,jaz mu pravm Kir....itd---- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BelaStrela Objavljeno Avgust 10, 2012 Deli Objavljeno Avgust 10, 2012 Servisi so kot mladi kužki... kazen in nagrada morata bit Gospod R. K. je pa itak tak medo, da nikomur ne bi laska skrivil. Menda se kmalu spet vidiva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 13, 2012 Avtor Deli Objavljeno Avgust 13, 2012 Mal literature http://enews.adtrak360.com/q/hqO7aiTn7oZ77fM9RTwk-Gx0jXdna7jzj5E1cKgH-IM4HKlQ94yBCw9ET Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
branko1 Objavljeno Avgust 13, 2012 Deli Objavljeno Avgust 13, 2012 "gde si legendo" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 13, 2012 Avtor Deli Objavljeno Avgust 13, 2012 Jebeš ti tako legendo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
branko1 Objavljeno Avgust 14, 2012 Deli Objavljeno Avgust 14, 2012 :kva2: "Do not sekiring" saj bo. Samo ne dolgo čakat (z nabavko bike-ja) "jer kurcu vreme brzo prolazi" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno Avgust 18, 2012 Deli Objavljeno Avgust 18, 2012 Balzam za oko in uho :notworthy: :notworthy: zelo mal japončov bi se ga držal, čeprav je "zastarel" boxer pa "samo" 130 konjev Kmet2 in BelaStrela 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BelaStrela Objavljeno Avgust 18, 2012 Deli Objavljeno Avgust 18, 2012 Legenda!! :kva2: Js bi ga takoj mela za jajcat po pisti... za po cesti je pa moj kavček bolj udoben Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno Januar 12, 2013 Deli Objavljeno Januar 12, 2013 (popravljeno) Če koga morda zanimajo ročke, še nikoli uporabljene. Ročke sem kupil preden sem odločil za barvo motorja:/ več na pm Popravljeno Januar 12, 2013. Popravil shark90 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Januar 12, 2013 Deli Objavljeno Januar 12, 2013 Če koga morda zanimajo ročke, še nikoli uporabljene. Ročke sem kupil preden sem odločil za barvo motorja:/ več na pm Pobarvaj jih ! ! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 4, 2013 Deli Objavljeno Februar 4, 2013 Prodam....http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6932967 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dromomaniac Objavljeno Marec 8, 2013 Deli Objavljeno Marec 8, 2013 mamkabozja, s56g, ciciban in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BelaStrela Objavljeno Marec 8, 2013 Deli Objavljeno Marec 8, 2013 Zelo lep video! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kianalvane Objavljeno Maj 7, 2013 Deli Objavljeno Maj 7, 2013 (popravljeno) Ve mogoče kdo, če se da na 1150RT razdreti sprednjo luč? Notri se mi nabirajo smeti, po zadnjem (zelo prašnem in umazanem) potovanju pa je postala skoraj siva. Popravljeno Maj 7, 2013. Popravil kianalvane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Maj 14, 2013 Deli Objavljeno Maj 14, 2013 Na GSu 1100 bom moral počasi zamenjat prednje zavorne ploščice. Zanima me ali je kdo že dal notr Lucasove - organske in kako se je ploščica obnašala je o.k. ali je bolj bogo napram Brembu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Maj 15, 2013 Deli Objavljeno Maj 15, 2013 A nič ne menjavate ploščic ali kupujete na servisu? Lucasove se lahko dobijo par za ceno ene na servisu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno Maj 15, 2013 Deli Objavljeno Maj 15, 2013 Če kakega BMWljubca zanima katalog. Verjetno ga že poznate ampak vseeno http://www.download.wunderlich.de/Blaetterkatalog/Exportkatalog_2012/blaetterkatalog/ Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roadbuster Objavljeno Maj 22, 2013 Deli Objavljeno Maj 22, 2013 Zanima me kje bi se dalo dobiti kakšen manual za K1200GT...ker tega,ki ga ima moped zraven,je v nemščini,česar pa ne obvladam...italijanski,angleški...pa preveč vprašam ali ima kdo slovenska navodila... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nofla Objavljeno Maj 22, 2013 Deli Objavljeno Maj 22, 2013 Zanima me kje bi se dalo dobiti kakšen manual za K1200GT...ker tega,ki ga ima moped zraven,je v nemščini,česar pa ne obvladam...italijanski,angleški...pa preveč vprašam ali ima kdo slovenska navodila... ... imam za K1200LT angleško verzijo, če je uporabna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MariborBMW Objavljeno Junij 1, 2013 Deli Objavljeno Junij 1, 2013 Gledam na Motorrad.si a je kaj novega. Občasno tudi opremo. Ni mi bilo jasno, zakaj še vedno katalog iz leta 2011. No, pa sem poškilil še na Motorrad.de in najdem katalog 2013. Malo butasto, a ne? Pol v jezi pomislim, zakaj švaba lahko proba vsako številko konfekcije, jaz pa v Graz skačem, ker pri nas tega ni. Razen, če si čisto po JUS-u. Brezveze, pol naj še SI ukinejo, pa naj nas jodlar ali pa švaba prevzame.... Schultz, Kmet2 in BelaStrela 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se