Primosio Objavljeno December 2, 2014 Deli Objavljeno December 2, 2014 verjetno je mislil da je del iz zelo slabega materiala-iz repe (alpa bukovga lesa) :grim V bistvu ni, sem preštudiral. Fora je v tem, ker gre za konstrukcijsko napako (ki je BMW jasno ne prizna, niti ni prilagodil sfaljenih delov), ker se sklopka ne usede do konca na gred in posledično zobnike na gredi sčasoma, predvsem pri vožnji pri nizkih obratih, pobere. Več v filmčku: lp P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno December 2, 2014 Deli Objavljeno December 2, 2014 (popravljeno) Malo pretiravanja (kilometri, ki jih omenja, pravzaprav milje) so res čudno nizki. Sam sem si lastil motor iz serije "oilhed-ov" pri 75Kkm ob prodaji ni kazal nikakršnih znakov "katastrofalne odpovedi". V Ameriki se precej stvari kvari precej hitreje kot v Evropi. Sem pa imel podoben problem na R65 letnik `82 pri 45Kkm je pobralo zobe na srčiki sklopke, kot sem označil na prejšnji objavi. Zobje na primarni gredi so bili kot novi, na lameli pa popolnoma pobrani. Takrat (stara Juga) sem sklopko dobil pravzaprav kupil v Nemčiji prinesel mi jo je pa znanec "gastarbajter" cena pa 118DEM. Pri nas je bila cena pri uvozniku TU enaka vendar je bila še carina. Zamenjala sva pa v garaži pri kolegu ni bilo prav zahtevno. Takratni serviser g.Capuder, tudi sam motorist, me je opozoril na problem (opisan tudi v videu) prenizki vtljaji v previsoki prestavi in nesinhronizirani vplinjači - kasneje vbrizg je največkrat vzrok za okvaro. Tudi v videu možakar omenja, da ni problem tam kjer se motor "goni". Popravljeno December 2, 2014. Popravil MiNa ciciban 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno April 8, 2015 Deli Objavljeno April 8, 2015 Na 1100GSu mi je počil usnjen pas s katerim se fiksira akumulator. Zanima me ali ima kdo viška takšen pas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno April 8, 2015 Deli Objavljeno April 8, 2015 (če je tole na sliki?) Iz stare automobilske zračnice odreži odgovarjajoč trak pa bodržalo kot orginal . Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno April 8, 2015 Deli Objavljeno April 8, 2015 (popravljeno) (če je tole na sliki?) Iz stare automobilske zračnice odreži odgovarjajoč trak pa bodržalo kot orginal . AcuHold.jpg To je to ja. Edino, sponke bi bilo fajn gor naredit, da bo fiksn - pri miru. Mina, Alposi so doma in čakajo na izdelavo nosilcev in montažo Popravljeno April 8, 2015. Popravil PURPLE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno April 8, 2015 Deli Objavljeno April 8, 2015 Kot sem ti predlagal odreži "gumico" odgvarjajoče širine, zaponke uporabi pa kar orginalne, vpni pa z takšno zanko na obeh straneh. ....ko bodo namontiran objavi v "ALU Kufri", da ocenimo . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mesh Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 Živjo, na R1100S sem pri menjavi gum ugotovil, da imam pretrgano manšeto na kardanu (med kardanom in diferecialom). Manšeto sem že kupil, in ugotovil, da brez ustreznega orodja menjava ni enostavna.... No.... vprašanje, ali ima kdo potrebno orodje in izkušnje? Seveda proti plačilu...Nastavit bi dal pa še ventile in uplinjača. sem pa iz dolenjske? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Junij 8, 2015 Deli Objavljeno Junij 8, 2015 Na 1100GSu mi je počil usnjen pas s katerim se fiksira akumulator. Zanima me ali ima kdo viška takšen pas. http://www.motocicliveloci.it/inglese/catalogue/gomma_uk.htm Poglej tukaj gumjast trak na koncu ime že luhnjo tako da narediš samo obroček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 (popravljeno) Opomnik za tiste, ki na BMW motorjih kaj postorijo tudi sami.... https://www.ascycles.com/2/MotorcycleResourceCenter/BmwServiceSchedules.htm Pa stran kjer lahko najdete liste delov za svoje konjičke. http://www.maxbmwmotorcycles.com/fiche/PartsFiche.aspx Cene so po preračunu skoraj enake kot pri nas. Uporabno! Popravljeno Maj 19, 2016. Popravil MiNa sayo, KyoKon in HyperJack 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damjandugi Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 Cene pa so kljub temu ubijalske. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, MiNa pravi: Opomnik za tiste, ki na BMW motorjih kaj postorijo tudi sami.... https://www.ascycles.com/2/MotorcycleResourceCenter/BmwServiceSchedules.htm Pa stran kjer lahko najdete liste delov za svoje konjičke. http://www.maxbmwmotorcycles.com/fiche/PartsFiche.aspx Cene so po preračunu skoraj enake kot pri nas. Uporabno! Za tale drugi link bog te požegnaj...dobiš pijačo od mene =) Popravljeno Maj 19, 2016. Popravil HyperJack MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred 2 urami, HyperJack pravi: Za tale drugi link bog te požegnaj...dobiš pijačo od mene =) Vzeto na znanje . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 (popravljeno) 300$ nosilec vizirja ADV.... št. 13 Popravljeno Maj 19, 2016. Popravil u-r-o-s Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 Ce je komu nemscina blizja se tudi tu dosti najde: http://www.leebmann24.de/bmw-ersatzteile ali pa preko BMW RDS programa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damjandugi Objavljeno Maj 21, 2016 Deli Objavljeno Maj 21, 2016 Ob 19. 5. 2016 at 20:53, u-r-o-s pravi: 300$ nosilec vizirja ADV.... št. 13 Sem mislil,da se hecaš.Pa sem šel preverit.Pa saj oni niso resni.Dobrih 300$ za košček cevi????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Maj 21, 2016 Deli Objavljeno Maj 21, 2016 So pa "žmiguci" poceni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kasti Objavljeno Junij 23, 2016 Deli Objavljeno Junij 23, 2016 Se je kdo že lotil tega... očitno z malo spretnosti gre! (8. objava). http://advrider.com/index.php?threads/what-have-you-done-to-your-gs-or-gs-adventure-today.836894/page-539 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Junij 23, 2016 Deli Objavljeno Junij 23, 2016 Zanimivo. Mogoče v TCju kaj vedo o tem in kdo bi znal to narediti, Givi prodajajo že dvajset let. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Junij 23, 2016 Deli Objavljeno Junij 23, 2016 pred 5 urami, motolover pravi: Zanimivo. Mogoče v TCju kaj vedo o tem in kdo bi znal to narediti, Givi prodajajo že dvajset let. Tisti ki delajo ključe bi to zrihtali, http://www.vovko.si/svetovanje-in-servis/servis-in-storitve/izdelava-kljucev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Avgust 6, 2016 Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha X Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 Sam, da maš pa zdej takega v original stanju si pa zmagal. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MariborBMW Objavljeno Avgust 8, 2016 Deli Objavljeno Avgust 8, 2016 Ob 19. 05. 2016 at 20:53, u-r-o-s pravi: 300$ nosilec vizirja ADV.... št. 13 Če še nisi kupil, tu je link, kjer dobiš še povečano šipo zraven za manj denarja... WRS u-r-o-s 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Avgust 8, 2016 Deli Objavljeno Avgust 8, 2016 hvala za tale link, tole je pa res ugoda zadeva! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno Oktober 3, 2016 Deli Objavljeno Oktober 3, 2016 Pozdravljeni, ker ni več teme sam svoj mehanik bom pisal tukaj. Torej imam problem z menjalnikom. Motor bmw k1200r in bi rad zamenjal zobnik 5. prestave, vendar zobnika pred njim ne morem spraviti dol. Kupil sem tudi orodje z katerim bi naj šlo, vendar ne gre. Kakšno mnenje mogoče? še slike: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se