MdAzz Objavljeno September 29, 2017 Deli Objavljeno September 29, 2017 Treba sprobat. Na nosilcu al na mizi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno September 29, 2017 Deli Objavljeno September 29, 2017 na mizi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MdAzz Objavljeno September 30, 2017 Deli Objavljeno September 30, 2017 Dela NE SPLOH. Zgleda da sploh nima zvočnika not... Jajca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno September 30, 2017 Deli Objavljeno September 30, 2017 Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno September 30, 2017 Deli Objavljeno September 30, 2017 Ne more dajati zvoka od sebe, ker nima zvočnika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Januar 4, 2018 Deli Objavljeno Januar 4, 2018 Prodam balanco od Wunderlicha za r1200rs ali r1200r,od 2015 naprej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Januar 4, 2018 Deli Objavljeno Januar 4, 2018 FB skupina za prodajo BMWjev, delov in opreme zanje: https://www.facebook.com/groups/525398467825286/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Marec 10, 2018 Deli Objavljeno Marec 10, 2018 Uporabniška navodila za BMW motocikle v "skoraj" vseh jezikih in za "skoraj" vse letnike.... notranc, Alesh, Scarabeo 500 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Marec 18, 2018 Deli Objavljeno Marec 18, 2018 Evo še nekaj za tiste, ki razen tega, da motor vozite, na motorju opravljate servise sami... Opomniki za servisiranje BMW motorjev. bosa, damjandugi, Quest in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 18, 2018 Deli Objavljeno Marec 18, 2018 še ena praktična Quest, MiNa, solorider in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno April 23, 2018 Deli Objavljeno April 23, 2018 Ali mogoče kdo ve če ima k 1200gt let 06- v menjalniku in motorju isto olje ? Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno April 23, 2018 Deli Objavljeno April 23, 2018 (popravljeno) pred 56 minutami, basbas pravi: Ali mogoče kdo ve če ima k 1200gt let 06- v menjalniku in motorju isto olje ? Lp Poglej mojo prejšnjo objavo... Olje je isto (5W-40) po REPROM podatkih, enako tudi po Maxu Popravljeno April 23, 2018. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno April 23, 2018 Deli Objavljeno April 23, 2018 pred 32 minutami, MiNa pravi: Poglej mojo prejšnjo objavo... Olje je isto (5W-40) po REPROM podatkih, enako tudi po Maxu hvala, mal čudno se mi je zdelo. Kaj potem je motor ,menjalnik in sklopka vse v istem olju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno April 23, 2018 Deli Objavljeno April 23, 2018 Kot pri večini ostalih motorjev... basbas 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Krfjola Objavljeno Junij 15, 2018 Deli Objavljeno Junij 15, 2018 Danes sem opazil, da mi je prenehalo delovati stikalo za izklopiti smernike na BMW F800GT; spodnja slika. Občutek je tak, kot da je bila prej noter vzmet, sedaj je pa ni več. A ima kdo shemo, kako je to stikalo narejeno, se da popraviti? V torek me je ujel naliv in je vse še delalo normalno, danes zjutraj pa ne.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 15, 2018 Deli Objavljeno Junij 15, 2018 pred 4 urami, Krfjola pravi: Danes sem opazil, da mi je prenehalo delovati stikalo za izklopiti smernike na BMW F800GT; spodnja slika. Občutek je tak, kot da je bila prej noter vzmet, sedaj je pa ni več. A ima kdo shemo, kako je to stikalo narejeno, se da popraviti? V torek me je ujel naliv in je vse še delalo normalno, danes zjutraj pa ne.... Zamenjajo celo ročko. Stikalo ne popravlja nobeden na uradnih servisih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Krfjola Objavljeno Junij 15, 2018 Deli Objavljeno Junij 15, 2018 Damn, sem se bal, da bo treba celo zamenjati. Je pa kar draga ta ročka.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MdAzz Objavljeno Junij 15, 2018 Deli Objavljeno Junij 15, 2018 Če se ti da vzami tegale:https://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=12993657&show=1 in naredi iz dveh pokvarjenih enega delujočega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MdAzz Objavljeno Junij 15, 2018 Deli Objavljeno Junij 15, 2018 Sicer pa par variant iz tujine - bistveno ceneje kot nov... https://www.ebay.de/itm/BMW-F-800-GS-Adventure-2013-2014-Lenkerschalter-links-Handlebar-switch201338691/232738495515?hash=item36304b9c1b:g:RigAAOSwo2la12FZ https://www.ebay.de/itm/BMW-F-800-GS-Adventure-2013-2014-Lenkerschalter-links-Handlebar-switch201338691/232738495515?hash=item36304b9c1b:g:RigAAOSwo2la12FZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Krfjola Objavljeno Junij 18, 2018 Deli Objavljeno Junij 18, 2018 Neverjetno, se danes usedem na motor in stikalo ponovno deluje Vesel k radio.... MiNa in Quest 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 18, 2018 Deli Objavljeno Junij 18, 2018 Kateri letnik imaš? Mislim, da je na F800 (novejši od 2013) za nekatere VIN bil vpoklic, preveri za svojega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sikuwa Objavljeno Julij 2, 2018 Deli Objavljeno Julij 2, 2018 (popravljeno) Pozdrav, vprasanje v zvezi z BMW G 650 XCountry; zaradi stalnih tezav s praznjenjem akumulatorja sem dala motor na servis (Avtoval). Tam so mi rekli da je motorni racunalnik v okvari, da se z njim ne morejo povezati in ta je to to, kar zre elektriko. Obstojecega se ne da sformatirat. Motor je drugace vozen, samo akumulator se sprazni če 14dni stoji. - cena menjave je 600€, verjetno za nov racunalnik - ali se splaca gledat za rabljenimi? na ebaju so tam okoli 200€ - ali se splaca motor peljati se kam drugam? da bo ceneje? Hvala vnaprej za odgovore in nasvete Popravljeno Julij 2, 2018. Popravil sikuwa nejc74 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Julij 2, 2018 Deli Objavljeno Julij 2, 2018 (popravljeno) Nekaj ti je že @Kmet2 odgovoril v temi servisi in podpora. Še z moje strani eno vprašanje, imaš kakšno dodatno opremo namontirano? GPS kakšen, alarm, polnilec za telefon... Včasih je pri takšnih dodatkih problem, da v "mirovanju", če niso priključeni preko kontakta počasi praznijo AKU. ps, očitno pa tvoj motor ni osamljen primer... Popravljeno Julij 2, 2018. Popravil MiNa sikuwa in KyoKon 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 2, 2018 Deli Objavljeno Julij 2, 2018 (popravljeno) pred 1 uro, MiNa pravi: Nekaj ti je že @Kmet2 odgovoril v temi servisi in podpora. Še z moje strani eno vprašanje, imaš kakšno dodatno opremo namontirano? GPS kakšen, alarm, polnilec za telefon... Včasih je pri takšnih dodatkih problem, da v "mirovanju", če niso priključeni preko kontakta počasi praznijo AKU. ps, očitno pa tvoj motor ni osamljen primer... Na krampu imam obešene en kup opreme, vse premerili...jebal je računalnik. Na bivšem pa je acu praznil gps.... Popravljeno Julij 2, 2018. Popravil Kmet2 DAMI34, Quest in sikuwa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno Julij 2, 2018 Deli Objavljeno Julij 2, 2018 Temu pravijo GHOST DRAIN, ali nepojasnjena poraba električne energije. Vsak napajalnik ponavadi nekaj porabi če je priklopljen direktno na akumulator. Polnilec telefonov, napajalnik GPS naprav itd... Odklopi vse kar ni original. Napolni Aku in meri vsakodnevno. Če ni bolje vzemi Aku iz motorja in ga napolni in ponovi vajo. Meri dnevno kaj je z Akujem. Lahko da je slab. Testiraj aku pod obremenitvijo.aku delavnica. Lahko je defekten regler. Za povezovanje testerja na računalnik od motorja je zelo pomembna masa da je dobra. Imel kar nekaj podobnih problemov sicer na avtomobilih ampak ni neke razlike. sikuwa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se