Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ej grcar, a si že vprašu??????

ja sm prašu... sam je reku da športnih izpuhov ne proda posebi, tko da ne bo nč. Če pa kupš ceu motor, jih pa zravn dobiš ;)

Objavljeno

Sam a se mu nebi splačal da bi mu dau original izpuhe on pa njemu športne z neki doplačila pa še za več bo lohk motor prodal če je use original.

Objavljeno

BI dobu ne 50 k več :)

Objavljeno

tisti avspuhi od aprilie 250 so itak malo cudni..takih se nisem videl...sicer pa cel motor je tak kot da bi iz aviona padu tako da sploh ni cudno da je se avpuh v p... :D pa brez zamere amapk se videl v zivo..

Objavljeno

Sam a se mu nebi splačal da bi mu dau original izpuhe on pa njemu športne z neki doplačila pa še za več bo lohk motor prodal če je use original.

motor ma športne avspuhe, originalne pa dobiš zravn

Objavljeno

Dobr da vemo za dejansko stanje :fredy:

Objavljeno

tisti avspuhi od aprilie 250 so itak malo cudni..takih se nisem videl...sicer pa cel motor je tak kot da bi iz aviona padu tako da sploh ni cudno da je se avpuh v p... :D pa brez zamere amapk se videl v zivo..

na kakšen način to mislš, da je tak kot bi z aviona padu? ker jst motorja v živo še nism vidu, sam na sliki zgleda dobr ohranjan.

Objavljeno

lej tako je jaz sem motor vidu v zivo...na slikah zgleda vse lepo in prav edino nalepke mankajo...ko pa stvar vidis v zivo pa sam :eek: Stvar je bila barvana ne samo 1x ce mene vprasate celo 2x. Cela plastika oz oklep se cudno drzi na motorju ko zaganjas motor (nozno) zaganjac drsa v plastiko... stopalka za zadnjo zavoro drgne ob plastiko vglavnem nevem ali je okep zjeban ali pa je vse malo zamaknjeno... Racun ki mi ga je prodajalec kazal je bil sila sumljiv ker ga sam lahko naredim v wordu v roku 3min....Masinsko naj bi stvar delovala vsaj tako je prodajalec reku ampak gume so zanic sprednje in zadnje...ploscic je dovolj. Ko smo motor zagnali je stevec za obrate kar nabijal v rdece polje...zakaj nimam pojma bojda zardai praznega akumulatorja nisem se vec pogljabljal v te stvari ker se mi je motor zagabil takoj ko sem ga videl. Nisem ga iskal zase ampak za prijatelja da pac povem kaksno je stanje. Saj nic ne recem mogoce masina dela vse lepo in prav ceprav nismo preizkusili, bati so bili menda menjani pred kratkem BOJDA...Pobarvano je tako da sam :eek: on hoce 500k jaz mu za tak motor nebi dal vec kot 350....ker je vizualno za <_<

prodajalec prosim brez zamere to je samo moje mnenje.

Objavljeno

Burn all tha cheaters :BUA:

Objavljeno

jaz sem se skoraj zjokal ko sem stvar zagledal...sem ze videl boge stvari samo tako boge pa se ne :BUA:

Objavljeno

70 kW noben zdrou 250 ccm motor nima. Možno pa da je mislu konje, ja. Ampak jih ma tota aprilia kr lepo 55 .)

al 56 HP, ali 70,3 HP. 70 kW pa nikoli. vsaj serijska ne. to je 95 hp. ;)

ja sej to je največji problem pr temu motorju...k s tem frendo msva se ful vozila polet...in se spomenm skoz sva bla na pumpah..on tankou jst pa že naroču pivičko...pa miljonkrat sta njegov pa moj fotr vozila kantice z bencinom k nama je zmankal benza :BUA:

*snif-snif* do you smell the 2-stroke spirit?? smells like racing stuff... :wub: ;)

Pa je že kdo odpiral te dušilce?Rabim čimveč informacij, da se bom lahk zadeve lotu.

LP

giannelli. ni bolsga pr nas. ;)

veliko se pozna ker je potem v loncu več prostora za plin injih ne vrača nazaj tako da motor lepše diha.

dej, no... ...vsak dvotaktnik rabi dolocen upor (backpressure), drugac ne dela vredi spljoh. ce ga je premal, ne bo sou v srednjem in spodnjem obmocju nikamor, ce ga je prevec se ne bo zvrtel, je pa tu se resonancni ucinek, k pa dela na cist svojskem principu - ko pridejo vrtljaji in hitrost plinov v resonanco (kdaj je to, je odvisno od dolzine resonancnega izpuha), bo izguba svezih plinov skoz cilinder dost manjsa (pri 2T sta naenkrat odprta sesalni in izpusni kanal, remember - v resonanci pa se od drugega konusa v avspuhu plini odbijejo nazaj, in tako jih nasopa nazaj v cilinder), in zarad tega takrat masina lepse diha.

original auspuhi so itak ko neke slamice, cist tihi pa slabe volje, cist zamorjeni. giannelli pa trga gate. :devil:

aja, en je tule omenu (ne vem tocn kdo) da prodaja auspuhe za RSo, pa sm mu post zbrisu - sorry, ni blo nalasc, objav se 1x... O:-)

Objavljeno

Racing RS 250 ma še krepko čez :devil: Itak pa se jo lahko vozi samo z A neomejeno :krneki:

Objavljeno

Racing RS 250 ma še krepko čez :devil: Itak pa se jo lahko vozi samo z A neomejeno :krneki:

Zok je ravno prej povedu da majo maks. 70HP in nič več. Mele so pa to še une stare ki niso imele katalizatorjev v izpuhu kokr jst vem.

Objavljeno

Jst sm mislu tisto RS 250, k je za na dirkališče narejena. Tista s kero dirkajo v razredu do 250 ccm ;)

Objavljeno

Za tisto pa ne rabš pol izpita met :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

To je pa tud res ja :P

Objavljeno

Jst sm mislu tisto RS 250, k je za na dirkališče narejena. Tista s kero dirkajo v razredu do 250 ccm ;)

tista "za na dirkalisce" ni ista k tista k dirkajo z njo v GPju ;)

tista k jo ti lohk kupis je PISTA --> :wub:

The RS 250 ‘Pista’ features lightweight Aprilia exhausts and Kevlar carbon silencers in homage to the RSW 250 that has dominated the World championships for so many years. Aprilia is delighted to dedicate this bike to Europe’s many fans of supersport 2-stroke racers and to the unbeatable thrills that these machines can deliver on any track. Power is around 64bhp and weight around 132kg. Again, there's no official pricing yet, but we estimate £5,300 (obstaja tud RS 125 pista)

tiste k pa z njimi dirkajo pa niso 4sale ;) klik

Objavljeno

Pista pa je lubica ja :) K so objavl da jih bodo začel delat je bla aktualna pol je pa kr use potihnl okol tega... A je sploh kšna bla prodana v sloveniji oziroma a so jih sploh prodajal?

Objavljeno (popravljeno)

verjetn so jih prodajal... in jih mogoce se... pr ns pac nima folk tok kesa da bi si SAM za na dirkalisce kupvou motor, k pista itaq ni za drgm (brez luci, smernikou, ogledal, sam obratomer,... ), razn mogoce za u vitrino :wub:

Popravljeno . Popravil Mte :)
Objavljeno

Mal velika je za v vitrino, se ti ne zdi :devil:

Objavljeno

Pa mal pregrda tut, a se ti ne zdi? :devil:

@bo.vedu.kdo: Sori nism si mogu pomagat :unsure:

Objavljeno

Sej jo tko obrneš da se predn del ne vidi :P

Objavljeno

Ma sej ni nč posebenga na teh PISTA modelih. Tastara modela rsk ju naščijeta po dolgem in počes ;). So samo luč odstranel pa drug(lažji) avspuh dodal, pa še kako drugo malenkost so snel dol, tko da so mal na teži zgubil.

To se vam zdi da je neki posebenga zato k piše pista gor, še kaki extreme bi mogel dodat pa bi blo.

Objavljeno

no ja... usake oci majo svojga malarja... ;)

Objavljeno

ma ne k pol je že spet preveč, zakaj bi dajal extreme gor k pol dajo tok nazaj kokr so z avspuhom pridobil :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!