Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

To lahko narediš npr tudi pri CBR600 :) Pa še vzdrževanje je bistveno cenejše in poraba manjša :)

pa tut bistveno manj užitkov B)

Objavljeno

ja, ce mas blokade notr :grim :grim

Objavljeno

pa nimaš probleme z italjani(bati,...)

Ah to vzameš v zakup.Kar se ciklistike tiče pa samo :worship:

Res pa je da bi vsem raje priporočal 4T, manjša poraba (v zadnjih časih kar prav pride ) , ter manjši stroški vzdrževanja.

• 5 tedne pozneje...
Objavljeno

Od 99 naprej, od takrat ko je dobila novo obliko .)

Objavljeno

Je že kdo odstranjeval katalizator - zamenjal dušilec v katerem se nahaja katalizator?

Zgleda, da je potrebno zamenjati tudi dize v uplinjačih.

[attachmentid=76410]

post-3597-1153562271_thumb.jpg

Objavljeno

tako je. dvotaktniki so na to zelo obcutljivi, ce menjujes/predelujes izpuh, moras tudi uplinjac na novo nastaviti. isto je seveda s filtrom za zrak, ce spreminjas portmap cilindra, itd...

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Mene zanima ce ma RS250 iste celindre kot 125ka?

NUJNO!

Objavljeno (popravljeno)

ne. RS 250 ma masino ki je v osnovi enaka kot pri suzukiju RGV 250, le da je pri aprilii se prirejena. skonstruirali so jo v suzukiju. premer vrtine je 56 mm.

Aprilia RS 125 ma masino Rotax Type 122/123. Skonstruirana je v Rotaxu. premer vrtine je 54 mm. ;)

LP, Zok

Popravljeno . Popravil Zok
Objavljeno

Moja RS250 malo trokira med 7000 in 8000 obrati, drugače pa je ok. Ve kdo kaj o tem?

Objavljeno (popravljeno)

Moja RS250 malo trokira med 7000 in 8000 obrati, drugače pa je ok. Ve kdo kaj o tem?

Se mi zdi, da je to normalno..Jst sm vozu zdej 2dni (kokr se je dal, zarad vremena) eno 250ko pa je tud trokirala mal med tm 6500 do 7500..

Popravljeno . Popravil Pleya
Objavljeno

iglo spusti za eno

Objavljeno

Pa se da voziti to aprillio z izpitom A-2 za 25kW ? Ker ima neki dost konjov za 250ccm oO

LP

Objavljeno (popravljeno)

iglo spusti za eno

Ali govoriš iz lastnih izkušenj? Tvojo izjavo potrjuje pisanje na tujih forumih, da so tovarniško nastavljeni za prebogato mešanico - nižja temperatura obratovanja. Govorijo celo o menjavi diz. Tovarniška nastavitev je baje bolj "trotl ziher" za navadnega uporabnika.

Še nekaj: premikanje igle ne vpliva na nič, če imamo gas do kraja, v tem primeru je rešitev samo menjava glavne dize!

Popravljeno . Popravil balti
Objavljeno

Ali govoriš iz lastnih izkušenj? Tvojo izjavo potrjuje pisanje na tujih forumih, da so tovarniško nastavljeni za prebogato mešanico - nižja temperatura obratovanja. Govorijo celo o menjavi diz. Tovarniška nastavitev je baje bolj "trotl ziher" za navadnega uporabnika.

Še nekaj: premikanje igle ne vpliva na nič, če imamo gas do kraja, v tem primeru je rešitev samo menjava glavne dize!

igla igra samo vlogo v srednjih turah ko je pod polnimi tak dobi ful bencina.

govorim iz izkušen na rs125 saj princip je enaki samo da ti imaš dva fergazerja.

Objavljeno

igla je nekje v srednjem obmocju plina aktualna, ne glede na obrate. ;)

Objavljeno

Je kdo od vas ze kdaj menjo na 250ki cilindre?Namrec jaz bi rabo enga,pa ce je komu ob menjavi kaki ostal doma,pa da ni zariban,.....

...pa ce kdo prodaja sportne auspuhe bi blo tud dobro :D

Objavljeno

ej justaboy...a 125ko maš še?

Objavljeno

ej justaboy...a 125ko maš še?

ja...sej to sem kupo bol za zdivjat se,...pa ce bo kdo mel kaki plac na prikolici kdaj za na marof al pa grobnik it :D

Objavljeno

Glavna šoba določa količino goriva pri polnem gasu(maksimalna količina).

Igla igra vlogo pri količini goriva pri gasu manjšem od ful, vendar je "delna" količina prav tako odvisna od glavne šobe. Igla določa gradient porasta količine goriva v odvisnosti od odprtja frgazerja...

Objavljeno

Kam vi dajete 250ke sravfat?Ker jaz bi rabo enga majstra ko bi mi znal masino na motor dat,vse priklopit,nastavit,......

Na PM mi poslite kam vozite motorje,ce se vam da!

Hvala!

Objavljeno

povsod pisete samo o batih cilindrih itd. o ojnici in gredi pa ne duha ne sluha kdaj se to kej menja itd. mal se razpiste ce ste ze kej menjal ...

Objavljeno

povsod pisete samo o batih cilindrih itd. o ojnici in gredi pa ne duha ne sluha kdaj se to kej menja itd. mal se razpiste ce ste ze kej menjal ...

a boš RS250 kupu al zakaj te zanima :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!