Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Sej se tudi z 2T da vozit nekje do 9 k rpm.

• 2 tedne pozneje...
  • 4 tedne pozneje...
Objavljeno

mene zanima nakup te stvarce, in sicer pa mi nekateri pravijo da je to "slab" motor in to naj bi bil v njegovi teži in hitrosti. Zdaj me zanima zakaj je temo tako in zanimajo me podrobnosti motorja, in če se bi odločo za nakup tega motorja po kakšni ceni bi dobil zadnji model 2001 letnik, in kolko lahko ima MAX. prevoženih da se ga splača kupiti.

Vednar pa če se ne odločim za nakup tega motorja kateri sport motorji mi ostanejo 250cca.

Hvala za odgovorje.

LP

Objavljeno

1.ni cca...ker to pomen cerka...približno... ccm pa pomen kubični centimetri...prostornina .)

2.uporabi iskalnik :angry2:

3.250 rs je čist hud motor...sam to ni za ljudi k nimajo velik keša..ker se to skoooz šraufa...gre pa k neumn...je pa ful dobr za polagat hitrost je pa itq bomba tuki :D

4.250 kalsa je bl suša...tko da rajš dej mal večjo kubikaturo pa 25kw blokado not...bo najbolš :D

Objavljeno (popravljeno)

ce ti je 70 konjev in 210 kmh pri 250 ccm in 140 kg slabo (oz. 56 HP in 198 kmh pri catalysed verziji), pol ne vem kaj bi se rad... :blink:

z vzdrzljivostjo je le malo bolje kot pri RS 125, s porabo veliko slabse, z adreninom pa - cista stala.

vec o tem tukaj: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...6&hl=rs+250

pi es: ene izmed najhujsih bremz na trgu!!

Popravljeno . Popravil Zok
Objavljeno

Imama vprašanje.

In sicer me zanima če so bile pri letniku 2001 nalepke lakirane?

Oziroma če so sploh bile pri katerem letniku?

Hvala

LP

Objavljeno

Imama vprašanje.

In sicer me zanima če so bile pri letniku 2001 nalepke lakirane?

Oziroma če so sploh bile pri katerem letniku?

Hvala

LP

ne

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Nimam RS250 ampak se uporabljajo ista olja kot pri 125kah. Torej Motul 710 al pa Castrol TTS (to dvoje je najpogosteje).

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno

Namesto da bi kaj pametnega napisali o RS250, samo kritizirate :BUA: Je od vas ki ste tako glasni kdaj imel ta motor?

Jst! :)

al pa mogoče bl :angry:

Mel 1 let pa mislm d je bla najslabša investicija v življenju. Mal je blo tut smole :(

Kupu 3 leta staro, tip je rekel da sta bila bata že menjana (imel okoli 16000 km), jaz sem mu verjel.

-Čez 2 meseca je začela belo kaditi, razlog, prebita dihtunga med glavo pa cilindrom, not je vlekl vodo.

O.K. peljem na servis, tm je bla cca 2 meseca, kljub mojemu vsakotedenskemu TEŽENJU. Račun enormn - računal komplet tesnil ne samo te (zamenjal je zihr sam to!!), pa ne vem že kok X ur dela absolutno preveč.

-Čez 500 km stvar laufala samo še na 1 cilinder, šla nikamor več. Popizdu, peljou nazaj, prišel do tega, da jih lahko kvečjemu še tožim. saj so oni to STROKOVNO pregledali in popravili.

-Naslednji projekt, popravilo doma (odpru glave, cilindra oba zaribana, eden bolj drugi manj) CEVKE ZA DOVOD OLJA V CILINDRE VISELE V PRAZNO!!! Cena novih cilindrov vrtoglava, seveda montaža puš. novi bati, nova tesnila. Sestavil, počasna vožnja 1000 km

-Po 1000 km proba (da vidmo kolk gre), stvar pri 180km/h zaribala, zadnje kolo zablokiralo, posledica skorajšni padec, zadnja guma za stran (da bi stisnu kuplungo se tut slučajno v tistem šoku nism spomnu, prva misel je bila da mi je ketno vrgl dol pa kam zapel)

-Dečko, ki mi je delal puše mi je povečal toleranco, ker pa je bil prijateljev dober kolega mu za bate in ostalo škodo nisem hotel težiti.(neuporaben je bil 1 bat). Po večtedenskem čakanju na dele zložil skupaj, s toleranco skoraj 0,2 mm med cilindrom in batom, kar je ogromno, je stvar nekako laufala.

Pospeški in navor slabši kot original, vendar končna hitrost po rahlem klančku (obvoznica Izole) stvar letela 225 km/h po števcu :OK:

-Čez 5k kilometrov usekala še enkrat, tokrat crknila lučka za olje, ostal brez olja, seveda motor kaput :(

PRODAL ZARIBANO

Glede vožnje pa ZAKON!!!!!! Še nikol vozil motorja z boljšim handlingom, bremze SUPER, vožnja čez ovinke SUPER!!!!!!! Za 250ccm pa potegne tut SUPER!!!

Objavljeno

Lahk ti je nudla še tok užitka, sam če je več na popravilih kot pa na cesti, se ne izplača.

Objavljeno

Tole bo pa kar zanimiva zadeva :)

http://www.rsvr.net/pages/PROJECTRSVR550.asp

Tip je kupu novo 550 aprilio da bo dal v rs-ko 250 tole mašino :eek: Sicer so se pri Aprilii nekej hvalil da bodo naredil tud rsv450 oz 550 (ne vem točno o kateri je bilo govora) pa zgleda da jih bo sedaj nek amater prehitel. :kva2: Bi bila pa že nova 250 zanimiva da o 450 sploh ne govorim ker je še zelo ugodna registracija (do 500 ccm)

Objavljeno

Da bi naredili RSV550 ali pa RSV450 pa da bi bila cena tam nekje do miljon pa pol +- 100.000sit :)

Pomoje bi se našlo kar nekaj ponosnih lastnikov.

Pri aprili pomoje ne bodo nič naredil, za sezono 2007 so zunaj shiver750, pa tist motor z avtomatskim menjalnikom kateremu se skorajda ne more rečt motor ampak skuter!

• 2 tedne pozneje...
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

nekaj postov nazaj je ta link že objavlen :grim (ničnovegapress) :D

Objavljeno

Sam ta človek more met denarja za popizdit :blink: Prvo da se sploh loti tega...v garaži mu pa v vsakem kotu sedita še 2 motorja, od teh je 1 dirkalen. Pol je tm še arai čelada :closedeyes:

Objavljeno

pa na zadnji sliki v ozadju Golf GTI... :)

tud js sm mel take ideje, pa se je koncalo pri denarju.. :P

Objavljeno

Sam ta človek more met denarja za popizdit :blink: Prvo da se sploh loti tega...v garaži mu pa v vsakem kotu sedita še 2 motorja, od teh je 1 dirkalen. Pol je tm še arai čelada :closedeyes:

arai čelada je najbol važna ha :D hehe :P

Objavljeno

Ful je dobr naredu tole :eek: :OK: sam pr izpuhu mi ni jasn kva je tm nasred nekej... če sm prov zastopu je to dušilc? drgač pa nor motorčk :wub:

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

a kdo pozna tole ?

http://www.avto:net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1297705

ker mislm poklicat pa mal prasat, sam me zanima co kdo pozna

pa se neki..

je tole res letnik 99? ker men se zdi da so tele oblike do 98. nvm

pa verzija s katalizatorjem ma 50konj ane? brez kat. pa kolk? 65?

kaj pa tega

http://www.avto:net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1113082

kdo pozna?

aja iz : spremente v .

;)

Popravljeno . Popravil mitofreak
Objavljeno

.) ta črna se že kr en lep cajt prodaja zdj ne wem al je kej narobe z njo al ...

Objavljeno

pomoje noce cene spustit :>

heh za enih 150 jurjev bi jo lohk heh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!