igorkr Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 Mislim da se motiš. Ker se da. Vrm ,ker sem sam povečal svetilnost. Evo tuki matebrightness.PNG Pa vem eno več. Super
jozexj6 Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 Pa vem eno več. Super Včas pa tud kej pametnega tuki zveš ane? igorkr in SLVR 2
brabos Objavljeno Avgust 13, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2015 Pozdravljeni! Fantje imam en problem ,in sicer ključavnico na FZ1S l.2006. Ko vtaknem ključ se zelo težko obrne ,ali pa se sploh ne da. V glavnem se zatika. Je imel kdo podobne težave...kako jih j rešil.....bo potrebna menjava ključavnice....kakšen strošek lahko pričakujem? Pismo.....pa glih zdej k je sezona na višku. lp brabos
micfic Objavljeno Avgust 13, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2015 (popravljeno) Pozdravljeni! Fantje imam en problem ,in sicer ključavnico na FZ1S l.2006. Ko vtaknem ključ se zelo težko obrne ,ali pa se sploh ne da. V glavnem se zatika. Je imel kdo podobne težave...kako jih j rešil.....bo potrebna menjava ključavnice....kakšen strošek lahko pričakujem? Pismo.....pa glih zdej k je sezona na višku. lp brabos Probaj namazati s kako mastjo ali wd?A je prov mehanska poskodba? Popravljeno Avgust 13, 2015. Popravil micfic
brabos Objavljeno Avgust 13, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2015 Probaj namazati s kako mastjo ali wd?A je prov mehanska poskodba? Zdej če je glih mehanska poškodba ne vem....nisem odpiral.....pošprical pa sem že z WD,pa je zadeva ista lp
micfic Objavljeno Avgust 13, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2015 Zdej če je glih mehanska poškodba ne vem....nisem odpiral.....pošprical pa sem že z WD,pa je zadeva ista lp Ksno mast dj rajs,a je kljuc kriv?probi s drugim...
brabos Objavljeno Avgust 16, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2015 Ksno mast dj rajs,a je kljuc kriv?probi s drugim... Sm namazal pa je malo bolje ,,,,ni pa še čist u redu.Moram to uredit ta teden ker grem na pot Pozna kdo kakega ključavničarja v okloici Ljubljane ki se s tem ukvarja. Moram to uredit,...serviser pa je na dopustu lp brabos
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 16, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2015 Sm namazal pa je malo bolje ,,,,ni pa še čist u redu.Moram to uredit ta teden ker grem na pot Pozna kdo kakega ključavničarja v okloici Ljubljane ki se s tem ukvarja. Moram to uredit,...serviser pa je na dopustu lp brabos Nerodna zadeva, ko ne veš ali boš lahko štartal motor. Tudi jaz sem imel enak problem, rešil sem ga z rezervnim ključem. Se je veliko rajši zasukal, a tudi ta je šel s časoma trše. Ker nimam kodirane ključavnice, mi je rezervne naredil urar. Drugače pa se ključavnice sučejo nekje od 50€ naprej, original precej več, zame je original 200€. Aha, še to. Včasih pomaga, če ključ obrneš za 180 stopinj in gre lažje - potem si zapomneš kako je obrnjen. Lep dopust, Scarabeo.
igorkr Objavljeno Avgust 17, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2015 Ne pozabite pogledat teme o srečanju FZ in FZS http://www.motosvet.com/tabla/topic/29098-fazer-in-fzs-srečanje-če-to-delajo-vsi-zakaj-ne-bi-še-mi/page-80#entry2193274
jozexj6 Objavljeno September 4, 2015 Opozori Objavljeno September 4, 2015 (popravljeno) Evo prodajamo . Kdor pozna motor ,ve da je v nulo http://www.avto.net/ad.asp?ID=10070981 Popravljeno September 4, 2015. Popravil jozexj6 micfic 1
Aless Objavljeno September 29, 2015 Opozori Objavljeno September 29, 2015 (popravljeno) Prodam... letnik 200651.xxx kmskoraj nova zadnja guma(cca 600-700km)prikazovalnik prestavvišja prednja šipcamenjane disk ploščice pred 1000kmnosilec kovčka givi(kovček se NE proda zraven)crash padibug spojlermanjši nosilec tablice + led osvetlitev12V vtičnicalastnik 2 sezoni Popravljeno September 29, 2015. Popravil Aless
motom Objavljeno Oktober 9, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2015 Sem opazil, da motor pri 50kmh ne tece vec tako lepo kot vcasih in predvidevam, da bi bilo dobro umerit lopute. V prostem teku lepo laufa. Kdaj ste kaj nastavljali lopute, pri koliko km? Moj ima 50kkm.
igorkr Objavljeno Oktober 9, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2015 Sem opazil, da motor pri 50kmh ne tece vec tako lepo kot vcasih in predvidevam, da bi bilo dobro umerit lopute. V prostem teku lepo laufa. Kdaj ste kaj nastavljali lopute, pri koliko km? Moj ima 50kkm. Moj pri 55 kkm dela lih tako kot pri 10 kkm.
Jure Objavljeno Oktober 9, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2015 Moja pri 134.000 km tudi dela čisto ok igorkr, DAMI34, micfic in 2 others 5
motom Objavljeno Oktober 9, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2015 A to pomeni, da nista loput nikoli nastavljala?
motom Objavljeno Februar 23, 2016 Opozori Objavljeno Februar 23, 2016 Je že kdo probal EBC zavorne ploščice?
micfic Objavljeno Marec 9, 2016 Opozori Objavljeno Marec 9, 2016 Ob 23. 02. 2016 at 21:19, motom pravi: Je že kdo probal EBC zavorne ploščice? Ne original pa mir =) lopute nastavil pri 72 000 km manjsa odstopanja tut če ne bi ... lp
Jure Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 Ob 23. 2. 2016 at 21:19, motom pravi: Je že kdo probal EBC zavorne ploščice? Jaz, ne sicer na FZ1, še prej na GSXR, ampak ne vem zakaj bi bilo na FZ1 kaj drugače. Meni so se obnesle ok, so bile pa glasnejše od originala in imele večjo obrabo. Zavorna moč tam tam. Če jih dobiš bistveno ceneje go for it, drugače pomoje nima nekega smisla. Vozim pa trenutno na FZ1 TRW in sem zelo zadovoljen. S popustom sem dal zanj manj kot polovico tega kar bi dal za originalne, nimajo pa nobene pomanjkljivosti v primerjavi z originalnimi. pred 14 urami, micfic pravi: Ne original pa mir =) lopute nastavil pri 72 000 km manjsa odstopanja tut če ne bi ... lp Lopute, misliš ventile?
vuk76 Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 Ker sem prodal motor in tudi stranske kovcke so mi ostali se nosilci za stranske kovcke GIVI za kovcke GIVI V35, predelani, da so kompatibilni z kratkim nosilcem tablice. Edini pogoje je da ze mate montiran nosilec za topcase, Kontakt na PM.
micfic Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 (popravljeno) pred 13 urami, Jure pravi: Jaz, ne sicer na FZ1, še prej na GSXR, ampak ne vem zakaj bi bilo na FZ1 kaj drugače. Meni so se obnesle ok, so bile pa glasnejše od originala in imele večjo obrabo. Zavorna moč tam tam. Če jih dobiš bistveno ceneje go for it, drugače pomoje nima nekega smisla. Vozim pa trenutno na FZ1 TRW in sem zelo zadovoljen. S popustom sem dal zanj manj kot polovico tega kar bi dal za originalne, nimajo pa nobene pomanjkljivosti v primerjavi z originalnimi. Lopute, misliš ventile? Lopute Popravljeno Marec 10, 2016. Popravil micfic
motom Objavljeno Marec 16, 2016 Opozori Objavljeno Marec 16, 2016 Kolk je to podtlaka? Sprašujem zato, da vidim, če je možno U cevko z vodo naredit in da ti vode ne potegne not in da to ne pomeni 5 ali več metrov?
Aless Objavljeno April 23, 2016 Opozori Objavljeno April 23, 2016 Ob 29. 9. 2015 at 21:03, Aless pravi: Prodam... letnik 2006 51.xxx km skoraj nova zadnja guma(cca 600-700km) prikazovalnik prestav višja prednja šipca menjane disk ploščice pred 1000km nosilec kovčka givi(kovček se NE proda zraven) crash padi bug spojler manjši nosilec tablice + led osvetlitev 12V vtičnica lastnik 2 sezoni če kdo kupuje ali ve za koga, se prodaja Na avtonetu bo po 1. maju ko se vrnem iz tujine prodam zaradi neuporabe - več info na ZS vuk76 1
zastava 750 Objavljeno Maj 2, 2016 Opozori Objavljeno Maj 2, 2016 Ob 9. 3. 2016 at 11:01, vuk76 pravi: Ker sem prodal motor in tudi stranske kovcke so mi ostali se nosilci za stranske kovcke GIVI za kovcke GIVI V35, predelani, da so kompatibilni z kratkim nosilcem tablice. Edini pogoje je da ze mate montiran nosilec za topcase, Kontakt na PM. Ali še imaš nosilce,jaz jih kopujem
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se