Frips Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 Cukanja pri 2007 nisem opazil :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Cukanja pri 2007 nisem opazil :whistle: ...hvala enako...za l.07 so v fabrki naredili re-map vbrizga...teče kot po putru... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 ... Frips ...... še malo pa ne bo več ni originalno ... ... da ne boš še "mašine" zamenjal ... O:-) Ne bo ne bo :rolleyes: to ti je tak ko ne moreš zamenjat v celoti zamenjaš manjše dele! O yamahi se pogovarjamo da ne bo pomote :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 Fripsi,čakam sliko...me zanima kak bo zgledal :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 Popoldne šraufam-lepim, pa nalimam jutri :D Upam, da bo dobr, pa da nisem falil mere :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 Ne bo ne bo :rolleyes: to ti je tak ko ne moreš zamenjat v celoti zamenjaš manjše dele! O yamahi se pogovarjamo da ne bo pomote :naughty: ... ne vem zakaj ga bi že zamenjal, še "vlaufal" ga ni ... :whistle: ... tisto o Y... se pa strinjam... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 10, 2008 Deli Objavljeno Januar 10, 2008 Ekola, malo sem se igral z nalepkam,ker mi je oklep bil nekam "gol" :D V prihodnje pa....želja je še veliko, definitvno pa lonec. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno Januar 10, 2008 Deli Objavljeno Januar 10, 2008 Ekola, malo sem se igral z nalepkam,ker mi je oklep bil nekam "gol" :D V prihodnje pa....želja je še veliko, definitvno pa lonec. :krneki: Halooo!! Krasen moped, nimas kaj, lepo si ga naredil! :worship: Jaz bi se dodal crte na felne, da malo poudarijo tisto crnino! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 10, 2008 Deli Objavljeno Januar 10, 2008 Črte so v planu, sicer enaka barva kot napis. Nekaj sem mislil pofarbat komplet felge, samo se mi zdi da bi bilo preveč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno Januar 10, 2008 Deli Objavljeno Januar 10, 2008 Črte so v planu, sicer enaka barva kot napis. Nekaj sem mislil pofarbat komplet felge, samo se mi zdi da bi bilo preveč. Hmmmmm, kaj pa zlata odsevna folija?? Premisli, vilice, fusrastere imas zlate... Verjemi, krasno bi izgledalo!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Januar 10, 2008 Deli Objavljeno Januar 10, 2008 Črte so v planu, sicer enaka barva kot napis. Nekaj sem mislil pofarbat komplet felge, samo se mi zdi da bi bilo preveč. ...evo Frips, v pomoč kako izgledajo zlate feltne na črni mašini... :evilgrin: ...pa rdeče črte na moji lubici :wub: ... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 10, 2008 Deli Objavljeno Januar 10, 2008 šminkerjiiiiiiii :whistle: dobro zgleda :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 10, 2008 Deli Objavljeno Januar 10, 2008 Obe slike že videl :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žorž Objavljeno Januar 10, 2008 Deli Objavljeno Januar 10, 2008 una črno-zlata je bomba :wub: :kva2: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Januar 10, 2008 Deli Objavljeno Januar 10, 2008 Ekola, malo sem se igral z nalepkam,ker mi je oklep bil nekam "gol" :D V prihodnje pa....želja je še veliko, definitvno pa lonec. :krneki: Kaj si pa z balanco počel? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Januar 10, 2008 Deli Objavljeno Januar 10, 2008 (popravljeno) Ekola, malo sem se igral z nalepkam,ker mi je oklep bil nekam "gol" :D V prihodnje pa....želja je še veliko, definitvno pa lonec. :krneki: Lepo lepo Nalepke bi za moj okus bile boljše črne, bojler pa definitivno stran. Popravljeno Januar 10, 2008. Popravil condor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 Kaj si pa z balanco počel? Za enkrat še nič, nameravam pa zamenjat nosilce, da bo nižja, ter samo krmilo. @Condor...pa sj po eni strani je ta bojler ok, maš vsaj tople vode v kampu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 pokrov zadnjega sedeža bi moral dat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 (popravljeno) Mmm, dobro zgleda :grim! Maus?!! Za pokrov zadnjega zica bo cajt ko se js naučim hitr v ovinke pelat :whistle: , pa tud najt je treba enga boljšga k ti k ga maš! :naughty: Popravljeno Januar 11, 2008. Popravil Lara! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 pokrov zadnjega sedeža bi moral dat :whistle: E viš vraga, bedak sem se že skoraj vse zmenil, pa nimam živcev se z nosilci zajebavat, huh. Maus, kupim tvoj pokrov :whistle: Lara, sj ko bom tebe pelu, bo pa dol, nč skrbet :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 5min preveč časa imam lih :D :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 Ni prava nijansa :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 Pa še 5min :whistle: Sej zdej grem, tko da nič več. Če bi pa kdo rad da še kaj naredim, feel free to ask Uncle Burek :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 Ni prava nijansa :grrr Je zeloooo težko zadet, poleg tega se mi glih ne da ubadat zdej s tem preveč... Sej sm reku-5min delca je blo tole glih za neko približno predstavo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 (popravljeno) Burek to je že preveč, še zame :D Sem pa imel v mislih pobarvat tisti trikotnik/samo ploščico nad fusstretnam. Samo ne bom, bo preveč. Popravljeno Januar 11, 2008. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se