simonsi Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 (popravljeno) Pozdravljeni FZ1raši, odločil sem se prodati mojega novega Bandita in kupiti FZ1 N white, ki sem jo videl na netu. Zanima me ali je dobavljiv za slo trg, ker nisem še zasledil, da bi jo kdo imel pri nas. Trenutno zame najlepši motor, na splošno pa na tem forumu nihče ni napisal nič slabega o njem. Lp :naughty: B-king :naughty: Popravljeno November 17, 2008. Popravil simonsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 Ce slucajno koga zanima prikazovalec prestav custom made za FZ1N & FZ1 Fazer: KLIK Jaz si mislim zadevo v kratkem narocit, tako,da ce je kdo zainteresiran naj javi in si lahko razdelimo stroske postnine. še to mi manjka... itak skoz u prvi vozm... sj se ne smeš nikjer več kot 130 peljat :naughty: moram pa priznat, da ne zgleda slabo, še posebno, ker so cifre v rdeči barvi.. paše k motorju :lol1: mogoče bi pa dal še to, zakaj pa ne :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 še to mi manjka... itak skoz u prvi vozm... sj se ne smeš nikjer več kot 130 peljat :naughty: moram pa priznat, da ne zgleda slabo, še posebno, ker so cifre v rdeči barvi.. paše k motorju :lol1: mogoče bi pa dal še to, zakaj pa ne :whistle: Zaenkrat sva dva fiksna interesenta....kaksna dva ali tri tedne se bom pocakal, potem pa stopimo v akcijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdenkoK Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 Ce slucajno koga zanima prikazovalec prestav custom made za FZ1N & FZ1 Fazer: KLIK Jaz si mislim zadevo v kratkem narocit, tako,da ce je kdo zainteresiran naj javi in si lahko razdelimo stroske postnine. Zadeva je prav simpatična :OK: - res lepo narejeno...hmmm , če boš res počakal z naročilom se zna zgoditi da se pridružim (morambožičkupisat)...samo montaža pa ne izgleda ravno najbolj enostavna :naughty: . A lahko prosim napišeš v tej temi, kakšen dan preden boš naročil ? Hvala in lp, Z Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 Zadeva je prav simpatična :OK: - res lepo narejeno...hmmm , če boš res počakal z naročilom se zna zgoditi da se pridružim (morambožičkupisat)...samo montaža pa ne izgleda ravno najbolj enostavna :naughty: . A lahko prosim napišeš v tej temi, kakšen dan preden boš naročil ? Hvala in lp, Z Res bom pocakal z narocilom,taksen je dogovor. Meni je Bozicek ze odpisal da pride 29.11.08. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 Moj do daljnega ne bere mejle :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 Moj do daljnega ne bere mejle :hmm: Kaj pa navadno pismo ali telefonski pogovor. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 Je splošno nedosegljiv. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sasosa Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 Mislim, da se belega da dobiti. Pokliči v Delto in ti bojo točno povedali kako in kaj. http://www.delta-team.com/Products/?Group=...mp;SelectedID=1 Preverjeno, ni možno. Škoda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 A jbga....kakšne pa imajo barve za 2009 potem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 Res bom pocakal z narocilom,taksen je dogovor. Meni je Bozicek ze odpisal da pride 29.11.08. Vse tole mi zgleda zlo fajn, samo sem pa malo skeptičen glede montaže :unsure: Al bi to mogu znat vsak malo bol vešč avtoelektričar? Drugače se pa zanimam za tole zadevo (prikazovalnik prestav, bencina,...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 19, 2008 Deli Objavljeno November 19, 2008 Vse tole mi zgleda zlo fajn, samo sem pa malo skeptičen glede montaže :unsure: Al bi to mogu znat vsak malo bol vešč avtoelektričar? Drugače se pa zanimam za tole zadevo (prikazovalnik prestav, bencina,...) Ta prikazovalnik je tudi naredil eden izmed forumasev na fazerforum.de Meni bo montiral kolega ,ki se spozna na te zadeva (a ne m@dness :whistle: ) oz. nekak bova z skupnimi moci ze spravla zadevo v pogon. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno November 19, 2008 Deli Objavljeno November 19, 2008 ja nekaj bomo že spravli skup. če pa nama po 8 urah ne rata ga pač z bencinom polijema pa zažgema.. pol maš vsaj izgovor da greš po r1 ki ima že serijsko ta prikazovalnik :kva2: hec, hec hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ankh Objavljeno November 19, 2008 Deli Objavljeno November 19, 2008 Ali power commader iz FZ6 paše na FZ1? Konektorji kolikor sem uspel videt so isti, vsaj eden. Paše! lp Ankh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ankh Objavljeno November 19, 2008 Deli Objavljeno November 19, 2008 Se pravi da fazer ima 6 prestav :naughty: . T o cukanje bi rešil power commander in akrapovič ispuh z vgrajenim db-killerjem? Sicer nemščine ne vem najbolje, bom pa uporabo google translate :worship: Hvala za hiter odgovor, prosim še za kakšno mnenje. Prva stvar, ko kupuješ je, da prebereš celotno temo o motorju, ki ti je všeč. Če bi prebral celotno temo o FZ1 (pa je verjetno nisi), bi dobil odgovore na svoja vprašanja. Za začetek preberi osmo in deveto stran teme o tem motorju, še boljše pa vse strani in potem sprašuj! lp Ankh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 (popravljeno) Paše! lp Ankh :kva2: A je treba kake žice prestavt al paše direkt? Bo treba kako žrtev dobit. @Fripsi ... :grrr :grim :grim Popravljeno November 20, 2008. Popravil bikez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 js bi tud rabu Powerja :unsure: pa tudi pr montaži prikazovalnika bom moral komu za pijačo dat :whistle: HEEEEEELP MEEEEEEEEEEE ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 js bi tud rabu Powerja :unsure: pa tudi pr montaži prikazovalnika bom moral komu za pijačo dat :whistle: HEEEEEELP MEEEEEEEEEEE ... Mas premalo konjickov??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 Mas premalo konjickov??? nimam premalo, hvalu bi se rad, da jih imam 180 :lol1: ma klinc, ko bom vse zrihtu, bom prodal ... ker po predvidoma konc naslednega leta že okol 70 K narjenih :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 :kva2: A je treba kake žice prestavt al paše direkt? Bo treba kako žrtev dobit. @Fripsi ... :grrr :grim :grim Ka mi šenkaš Powerja? ;D Lahk sprobamo pri meni...:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 nimam premalo, hvalu bi se rad, da jih imam 180 :lol1: ma klinc, ko bom vse zrihtu, bom prodal ... ker po predvidoma konc naslednega leta že okol 70 K narjenih :closedeyes: Dobra kilometrina :worship: . Power Commander vedno prav pride, ce mas kaksne 'predelave' na mopedu. Je pa res,da si z PCjem in kaksnim test runom na dynotu lahko prilagodis krivuljo podajanja moci. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 Dobra kilometrina :worship: . Power Commander vedno prav pride, ce mas kaksne 'predelave' na mopedu. Je pa res,da si z PCjem in kaksnim test runom na dynotu lahko prilagodis krivuljo podajanja moci. Men se je tudi poraba zmanjšala, k sem odstanu katalizator in velik bolj zvezno vleče. Skratka zadovoljen :) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 Se v modri barvi: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 Dobra kilometrina :worship: . Power Commander vedno prav pride, ce mas kaksne 'predelave' na mopedu. Je pa res,da si z PCjem in kaksnim test runom na dynotu lahko prilagodis krivuljo podajanja moci. pa kaj je možno da so vsi power commanderji enaki ali je za vsak model posebej, recimo da vzameš commander za hondo in ga vržeš v yamaho?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 pa kaj je možno da so vsi power commanderji enaki ali je za vsak model posebej, recimo da vzameš commander za hondo in ga vržeš v yamaho?? Konektorji skor sigurn ne bodo pasal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se