vuk76 Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 Malo počakajmo, če je še interesent za prikazovalnik prestav naj se javi. vuk76 se mogoče spomniš koliko je bila poštnina? 4,25 EUR je prisla na vsakega...17 EUR vse skupaj...zavarovan paket. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3xATA Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 Evo mojega Leota factory carbon :naughty: Glas pa :worship: kok vrže takle leo?? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 31, 2009 Deli Objavljeno Marec 31, 2009 kok vrže takle leo?? :naughty: Ja enih.....420eur. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 31, 2009 Deli Objavljeno Marec 31, 2009 Ja enih.....420eur. :rolleyes: Maš pa gnar :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 31, 2009 Deli Objavljeno Marec 31, 2009 Maš pa gnar :) Da se ti reči pozlatile :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 31, 2009 Deli Objavljeno Marec 31, 2009 Da se ti reči pozlatile :worship: Sam moti me k nimaš nalepke. Mam jaz dve, pa ti eno dam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 31, 2009 Deli Objavljeno Marec 31, 2009 Sam moti me k nimaš nalepke. Mam jaz dve, pa ti eno dam :whistle: Sem jo tut js mel pa mi jo je Frips odlepu! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno April 1, 2009 Deli Objavljeno April 1, 2009 sej prav tak... nalepke na avspuhu .. to je za pozerje :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 1, 2009 Deli Objavljeno April 1, 2009 sej prav tak... nalepke na avspuhu .. to je za pozerje :xx: Ti bom jaz dal pozerja. Jaz ne dam moje nalepke. Ti si pa lahko stejes v cast, da si asistiral pri montazi mojega Akrapota in celo poslusal kako se dere moped z direktnim izpuhom :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janez66 Objavljeno April 2, 2009 Deli Objavljeno April 2, 2009 No, 2kratATA, da vidimo akrapota - kje so slikice? :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3xATA Objavljeno April 2, 2009 Deli Objavljeno April 2, 2009 No, 2kratATA, da vidimo akrapota - kje so slikice? :worship: Pridejo!sm šu en krog učerej :OK: !!! sam ej k pa gas odnehaš pa za brbota :yea2: samu čudu sm se ja ZAKON :grupni: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 3, 2009 Deli Objavljeno April 3, 2009 sej prav tak... nalepke na avspuhu .. to je za pozerje :xx: Nenene, si falil temo, za pozerje je ekstra tema, nalepke bodo ostale tam kjer morajo bit :grim . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Core Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 Danes sem pa moji fritezi menjal olje. :naughty: Edino še nisem izbral med gumami ali Dunlop Roadsmart ali Metzeler Z6? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 Danes sem pa moji fritezi menjal olje. :naughty: Edino še nisem izbral med gumami ali Dunlop Roadsmart ali Metzeler Z6? Moj glas gre za Z6. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 A ker ve, če je zavorni disk pri FZ1 iz istega materiala kakor pri stari FZS600 oz. FZS 1000 ?! Na pogled je enak :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 A ker ve, če je zavorni disk pri FZ1 iz istega materiala kakor pri stari FZS600 oz. FZS 1000 ?! Na pogled je enak :hmm: A si disk zvil al kaj :lol1: ? Čist možn, da je, drgač pa v DT poklič, pa ti bodo povedal, če bodo vedl :hmm: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 Nope diski ravni....ploščice bo treba menjat počas hmmm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 Nope diski ravni....ploščice bo treba menjat počas hmmm Ja lahko razdreva zadevo, k bom mel cajt, pa če maš doma še kake ploščice pa pogledava. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 js sm sprednje ploščice menjal na 40.000 ... pa še mal mesa je bilo gor :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 aja... nisem mogel dopisati... ketno in verigo bom pa menjal na 55.000 km.. čez kakšne 14 dni :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 aja... nisem mogel dopisati... ketno in verigo bom pa menjal na 55.000 km.. čez kakšne 14 dni :P Za ploscice vsaka cast :worship: ...za ketno in verigo pa tudi...ne bi si mislil,da tolko cajta zdrzi. Dober motor ali pa dober voznik??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Za ploscice vsaka cast :worship: ...za ketno in verigo pa tudi...ne bi si mislil,da tolko cajta zdrzi. Dober motor ali pa dober voznik??? sj ni treba dvakrat ugibat :P ... dober motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 sj ni treba dvakrat ugibat :P ... dober motor Ne verjamem,Frips ma pri 20 000 ploščice kaput,tak da je menda ono drugo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Sem švoh vidu včeraj....bla tema...še majo nekaj mesa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Morš dat leče drugič noter :P . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se