PAJO Objavljeno Avgust 29, 2010 Deli Objavljeno Avgust 29, 2010 predlog tu"" super"" se vidimo!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beki Objavljeno Avgust 29, 2010 Deli Objavljeno Avgust 29, 2010 Jes sem ZA!! Pozdravljeni beemvejaši! S PURPLE-om sva se zadnjič dobila na motozboru, pa je beseda tekla tudi o JESENSKI BMW furci. Padla je ideja, da bi tokrat izpeljali furco na mojem koncu, zato me zanima vaše zanimanje. S prijatlom sva prišla do ideje in pripravila eno možno lepo pot po Istri, ter kosilanje v fajn restavraciji. Plan je tak, da bi se dobili zjutraj na Črnem Kalu, nato nadaljevali po TEJ POTI (klik) . Vmesni postanek in osvežitev je seveda neizbežen. Na končni lokaciji je restavracija z odlično hrano, posebna ponudba so super domače testenine. Nato nadaljevanje PO TEJ POTI (klik) do Postojne, kjer lahko srknemo še zadnjo kavo in se veseli razidemo vsak na svoj konc! Datum še ni definiran, predlagam pa v mesecu Oktobru. Tako, ideja je na mizi, sedaj pa pričakujem vaša mnenja, ideje, predloge ter seveda udeležbo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Avgust 30, 2010 Deli Objavljeno Avgust 30, 2010 Za Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno Avgust 30, 2010 Deli Objavljeno Avgust 30, 2010 .."JESENSKI BMW furci".. Vas bom prišel z veseljem pozdravit na štartu ali pa na cilju, ali pa kje vmes .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
du-le Objavljeno Avgust 30, 2010 Deli Objavljeno Avgust 30, 2010 Tud men naredi klukco :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Avgust 30, 2010 Deli Objavljeno Avgust 30, 2010 bi šlo seveda....če ne bom kje na poti.... štejte me zraven Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Avgust 31, 2010 Deli Objavljeno Avgust 31, 2010 Pozdravljeni beemvejaši! S PURPLE-om sva se zadnjič dobila na motozboru, pa je beseda tekla tudi o JESENSKI BMW furci. Padla je ideja, da bi tokrat izpeljali furco na mojem koncu, zato me zanima vaše zanimanje. S prijatlom sva prišla do ideje in pripravila eno možno lepo pot po Istri, ter kosilanje v fajn restavraciji. Plan je tak, da bi se dobili zjutraj na Črnem Kalu, nato nadaljevali po TEJ POTI (klik) . Vmesni postanek in osvežitev je seveda neizbežen. Na končni lokaciji je restavracija z odlično hrano, posebna ponudba so super domače testenine. Nato nadaljevanje PO TEJ POTI (klik) do Postojne, kjer lahko srknemo še zadnjo kavo in se veseli razidemo vsak na svoj konc! Datum še ni definiran, predlagam pa v mesecu Oktobru. Tako, ideja je na mizi, sedaj pa pričakujem vaša mnenja, ideje, predloge ter seveda udeležbo Si pogledal predlog na PM? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ivanck Objavljeno Avgust 31, 2010 Deli Objavljeno Avgust 31, 2010 Sem za, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Avgust 31, 2010 Deli Objavljeno Avgust 31, 2010 BMW JESENSKA FURA PO ISTRI ...klik... Seznam udeležencev: 1. rdeci_vragec 2. polž 3. PAJO 4. beki 5. ftp 6. Mohorko 7. du-le 8. bmw 9. ivanck 10. 11. 12. 13. . . . 99. 100. ftp, sem samo nahitro prebral, hvala za idejo, nisem imel še časa preštudirat ker sem te dni polno zaposlen, če imaš malček časa bi te prosu, da mi zrišeš spremenjeni košček, kot si se ponudu, pa mi pošlješ. Tnx. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Avgust 31, 2010 Deli Objavljeno Avgust 31, 2010 BMW JESENSKA FURA PO ISTRI ...klik... Seznam udeležencev: 1. rdeci_vragec 2. polž 3. PAJO 4. beki 5. ftp 6. Mohorko 7. du-le 8. bmw 9. ivanck 10.PURPLE 11. 12. 13. . . . 99. 100. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NikolaTesla Objavljeno September 1, 2010 Deli Objavljeno September 1, 2010 Tudi mene štejte zraven. LP Nikola Tesla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno September 5, 2010 Deli Objavljeno September 5, 2010 (popravljeno) 1. rdeci_vragec 2. polž 3. PAJO 4. beki 5. ftp 6. Mohorko 7. du-le 8. bmw 9. ivanck 10.PURPLE 11.nejcgs 12. 13. . . . 99. 100. Popravljeno September 5, 2010. Popravil nejcgs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno September 6, 2010 Deli Objavljeno September 6, 2010 Čas bi že bil, da dogovorimo datum, na primer sobota, 2. oktober Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno September 6, 2010 Deli Objavljeno September 6, 2010 Čas bi že bil, da dogovorimo datum, na primer sobota, 2. oktober kdaj bova midva ruknila dol :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno September 6, 2010 Deli Objavljeno September 6, 2010 Super! :yes: Še mene na seznam - In pa mojo "boli polovico". .) Če bova oba, potem ......... - ma kaj čem razlagat - je itak "speed limit". Ampak - kaj se če - ne de. Če moja slučajno ne bi mogla - ....... - no potem pa je malo druga muzika O:-) , ampak spet ne u iber! Skratka - lepa trasica, če bo vreme ugodno, zna bit super - torej gremo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno September 6, 2010 Deli Objavljeno September 6, 2010 (popravljeno) kdaj bova midva ruknila dol :naughty: 2. oktobra, če propade moj predlog. Pa kamerada morava spet na moto posadit. Popravljeno September 6, 2010. Popravil nemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno September 6, 2010 Deli Objavljeno September 6, 2010 2. oktobra, če propade moj predlog. Pa kamerada morava spet na moto posadit. ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno September 6, 2010 Deli Objavljeno September 6, 2010 1. rdeci_vragec 2. polž 3. PAJO 4. beki 5. ftp 6. Mohorko 7. du-le 8. bmw 9. ivanck 10.PURPLE 11.nejcgs 12.Bas bas 13. . . . 99. 100. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mouc Objavljeno September 6, 2010 Deli Objavljeno September 6, 2010 1. rdeci_vragec 2. polž 3. PAJO 4. beki 5. ftp 6. Mohorko 7. du-le 8. bmw 9. ivanck 10.PURPLE 11.nejcgs 12.Bas bas 13.Mouc 14.Alenčica . . 99. 100. JAaaaaaa, trinajstica je mojaaaaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno September 6, 2010 Deli Objavljeno September 6, 2010 JAaaaaaa, trinajstica je mojaaaaaa Sm pohitu hehe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno September 6, 2010 Deli Objavljeno September 6, 2010 ??? Iz karavana potegnit in na moto posadit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno September 6, 2010 Deli Objavljeno September 6, 2010 Jana bi tuuuuud, če nem zmrznila prej TBoxer, basbas in rdeci_vragec 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 6, 2010 Deli Objavljeno September 6, 2010 Iz karavana potegnit in na moto posadit Nikol se ne ve kaj se bo zgodilo do 2. oktobra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest RND001 Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 1. rdeci_vragec 2. polž 3. PAJO 4. beki 5. ftp 6. Mohorko 7. du-le 8. bmw 9. ivanck 10.PURPLE 11.nejcgs 12.Bas bas 13.Mouc 14.Alenčica 15.Heathy . . 99. 100. Z veseljem se pridruzim :-) mojamiska in rdeci_vragec 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PAJO Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 (popravljeno) organizator doreči datum,uro,ter seveda zborno mesto gremo!!! Popravljeno September 7, 2010. Popravil PAJO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se