rdeci_vragec Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 (popravljeno) BMW JESENSKA FURA PO ISTRI ....klik.... Seznam udeležencev: 1. rdeci_vragec 2. polž 3. PAJO 4. beki 5. ftp 6. Mohorko 7. du-le 8. bmw 9. ivanck 10. PURPLE 11. nejcgs 12. Bas bas 13. Mouc 14. Alenčica 15. Heathy 16. papez47 17. JANUSKA 18. NikolaTesla . . . 99. 100. Tudi meni se zdi datum sobota 2.Oktober primeren za tako furco, in če večini ustreza predlagam, da ta datum kr zakoličimo. Zborno mesto je VikiBurger na Črnem Kalu ob 9.30 Štart ob 10.00 lp, RV. Popravljeno September 7, 2010. Popravil rdeci_vragec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 BMW JESENSKA FURA PO ISTRI ....klik.... Seznam udeležencev: 1. rdeci_vragec 2. polž 3. PAJO 4. beki 5. ftp 6. Mohorko 7. du-le 8. bmw 9. ivanck 10. PURPLE 11. nejcgs 12. Bas bas 13. Mouc 14. Alenčica 15. Heathy 16. papez47 17. JANUSKA 18. NikolaTesla 19. 76 . 99. 100. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mouc Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 Jana bi tuuuuud, če nem zmrznila prej ne boj se, ne boš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NikolaTesla Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 Meni odgovarja 2.oktober. Se vidimo, če le ne bo deževalo. LP Nikola Tesla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno September 11, 2010 Deli Objavljeno September 11, 2010 ftp, sem samo nahitro prebral, hvala za idejo, nisem imel še časa preštudirat ker sem te dni polno zaposlen, če imaš malček časa bi te prosu, da mi zrišeš spremenjeni košček, kot si se ponudu, pa mi pošlješ. Tnx. Si pogledal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 Si pogledal? Sem pogledal malček ja Sam ta prehod ki si predlagal je maloobmejni? Gremo lahko skozi? Skozi en maloobmejni prehod sem že poskusu it pa bi nas pustili skozi če bi plačali neko karto al neki podobnega pa še komplicirali so, čeprav sem s primorske...pol sem obrnu in šou čez dragonijo.. Meni osebno bi bolj ustrezala pot skozi ilirsko do postojne, bi se pa blo dobro izognit tunelu in hitri cesti, se strinjam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 Sem pogledal malček ja Sam ta prehod ki si predlagal je maloobmejni? Gremo lahko skozi? Skozi en maloobmejni prehod sem že poskusu it pa bi nas pustili skozi če bi plačali neko karto al neki podobnega pa še komplicirali so, čeprav sem s primorske...pol sem obrnu in šou čez dragonijo.. Meni osebno bi bolj ustrezala pot skozi ilirsko do postojne, bi se pa blo dobro izognit tunelu in hitri cesti, se strinjam. Je navadni mejni prehod (greš preko z osebno) in ne maloobmejni. Tunelu (plačilo tunelščine) se izogneš če greš preko Učke. (Pomeni 2 krat čez). Namesto avtoceste (plačilo cestnine) pa je stara cesta, ki je kar polna in nezanimiva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 ...Meni osebno bi bolj ustrezala pot skozi ilirsko do postojne, bi se pa blo dobro izognit tunelu in hitri cesti, se strinjam. Žal po mapi je možno samo čez, skozi ali okoli Učke (preko Plomina). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno September 15, 2010 Deli Objavljeno September 15, 2010 (popravljeno) Ali sprejmete na izlet tudi zapriseženega BMW-aša ki ni motosvetovec Popravljeno September 15, 2010. Popravil PERO58 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno September 15, 2010 Deli Objavljeno September 15, 2010 Ali sprejmete na izlet tudi zapriseženega BMW-aša ki ni motosvetovec Zdaj bo itak sigurno kaki državni referendum, pa bomo še to vprašanje uvrstili .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jul Objavljeno September 15, 2010 Deli Objavljeno September 15, 2010 109 zbriši iz seznama Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 Ali sprejmete na izlet tudi zapriseženega BMW-aša ki ni motosvetovec Seveda sprejmemo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 BMW JESENSKA FURA PO ISTRI ....klik.... Seznam udeležencev: 1. rdeci_vragec 2. polž 3. PAJO 4. beki 5. ftp 6. Mohorko 7. du-le 8. bmw 9. ivanck 10. PURPLE 11. nejcgs 12. Bas bas 13. Mouc 14. Alenčica 15. Heathy 16. papez47 17. JANUSKA 18. NikolaTesla 19. 76 20. Bica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blond Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 Ali sprejmete na izlet tudi zapriseženega BMW-aša ki ni motosvetovec Kaj pa kakšnega, ki je motosvetovec ni pa BMWjaš ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 Kaj pa kakšnega, ki je motosvetovec ni pa BMWjaš ??? Tudi lahko. Samo imej slinček s sabo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 Me ne bo! Danes sem izvedel, da me je "šefe" splaniral za eno strokovno usposabljanje na severu, na Švedskem! Kaj čmo - kar se mora - ni težko. Vračam se n soboto 2.10.10 pozno popoldan, tako da - odpade. Če pa bi slučajno kaj prestavljali - pol pa je spet lahko! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blond Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 Tudi lahko. Samo imej slinček s sabo... Ravno zaradi tega .... moram si malo ogledati, kaj nabaviti spomladi .... in dobiti kak pameten nasvet iz prve roke. Blond Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dore61 Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 Super se pripravlja, vendar so na sporedu trgatve tako, da se vidimo drugo leto , imejte se skrajno lepo ! Lep iz Prekmurja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ikar Objavljeno September 22, 2010 Deli Objavljeno September 22, 2010 brez mene ne greste nikamor uuu ke fajn...bom lahko še malo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno September 22, 2010 Deli Objavljeno September 22, 2010 Tele kufre imam jaz :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rajkocotic Objavljeno September 25, 2010 Deli Objavljeno September 25, 2010 Tele kufre imam jaz :naughty: trpežni ni kaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno September 28, 2010 Deli Objavljeno September 28, 2010 (popravljeno) baje bo vreme v soboto sledece (glej sliko): Popravljeno September 28, 2010. Popravil nejcgs anja37 in JANUSKA 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mouc Objavljeno September 28, 2010 Deli Objavljeno September 28, 2010 baje bo vreme v soboto sledece (glej sliko): hmmmmmmm, ne vem če bo glih ravno tako... Napoved slo in napoved Rijeka 2010-10-01 ob 2:00 CESTČez danPopoldnePonočiSredaČetrtekPetekSobota Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno September 28, 2010 Deli Objavljeno September 28, 2010 eh, jaz sem vzel tako napoved kot so jo za casa njega napovedovali za 25. maj :-)) (vedno sončno in lepo) anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PAJO Objavljeno September 29, 2010 Deli Objavljeno September 29, 2010 eh, jaz sem vzel tako napoved kot so jo za casa njega napovedovali za 25. maj :-)) (vedno sončno in lepo) vreme bo ali se gre ali ne!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se