Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Hvala enako :D napišeš gremo takrat pa takrat tja pa tja štartamo pa tam in to je to pa če pride kdo drug z kakšno drugo znamko motorja zraven, dobrodošel in to je to O:-)

OKS, zakaj si ti drugačen?

Objavljeno

Ja, BMW - ja morš met RAD!!! (najbolj takrat ko ti kaj nagaja).

Objavljeno

Ja, BMW - ja morš met RAD!!! (najbolj takrat ko ti kaj nagaja).

A ti kaj nagaja? Ne vžge občasno? Vgaša? Kuri olje? Smešen zvok iz motorja? Trese? nič posebnega, BMW pač.

Kar se pa prijateljev tiče, res je. Najbolje je, če nikoli ničesar ne pričakuješ od nikogar, tako se ti nihče nikoli ne izneveri ali te pusti na cedilu.

LP, Z

Objavljeno

A ti kaj nagaja? Ne vžge občasno? Vgaša? Kuri olje? Smešen zvok iz motorja? Trese? nič posebnega, BMW pač.

Kar se pa prijateljev tiče, res je. Najbolje je, če nikoli ničesar ne pričakuješ od nikogar, tako se ti nihče nikoli ne izneveri ali te pusti na cedilu.

LP, Z

Pa te vse simptome, ki si jih naštel, ma tvoj BMW?

Objavljeno

F je pač F, za boxerja pa "mora" držat zgoraj navedeno :naughty:

Objavljeno

Kdaj gremo :whistle: Ker datum je že to???

Po današnji furci( schrecklich):evilgrin: in še na telefonu 666. slikca po vrsti letos( Žal ni fotomontaža)

Ko smo ravno že pri okroglih številkah, sem pred časom tidi sam obrnil "okroglo" cifro, okol pol polnoči :evilgrin:

Objavljeno

Slika je slaba, star telefon...

post-12240-0-99905700-1309409037_thumb.jpeg

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Pa te vse simptome, ki si jih naštel, ma tvoj BMW?

Od kod ta ideja? ljudje vse preveč sklepajo iz podarjenih indicev...naivneži!

Objavljeno

Slika je slaba, star telefon...

Hej!!! ČESTITKE ob jubilejni kolometraži :) zdaj je to uradno Ciril bajk :) Svaka čast!

Objavljeno

F je pač F, za boxerja pa "mora" držat zgoraj navedeno :naughty:

Ja, Serija F ma druge "fore". hahahahaaaaaaa

Objavljeno

Ko smo ravno že pri okroglih številkah, sem pred časom tidi sam obrnil "okroglo" cifro, okol pol polnoči :evilgrin:

Zalijemo 120-tko v Garmischu ;)...

Objavljeno

Boych brez skrbi :naughty: , bomo zalili z domačim :beer1:

Objavljeno

To pa res ni problem. Hudič bi bil, če bi peljal 66 km/h in imel za sovoznico 33 letnico (1/2 hudiča :evilgrin: ) :whistle:

Prav imaš ataIBA, še dve šestici sem spregledal :evilgrin: . Kar 10 se jih je nagnetlo skup :naughty: .

66666 km

666 slika

66 :whistle: (pa ni bla 66 letnica)

Pa še toča...:evilgrin: ...in kaj še bo...

Objavljeno

Še jaz lonček pristavim...

post-688-0-75730400-1309449820_thumb.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Od kod ta ideja? ljudje vse preveč sklepajo iz podarjenih indicev...naivneži!

zgleda, da so ti te simptomi od nekje znani, jaz jih ne bi znal naštet.

Objavljeno

zgleda, da so ti te simptomi od nekje znani, jaz jih ne bi znal naštet.

Ja, saj, nič hudega. Boš že.

Objavljeno

Fantje tako je to eni se menite kak ropota kaj, drugi se menite klko mate km. Ko pa zaropota pa ni nič km.

Tudi to se lahko zgodi na BMW-ju :) Pa ni bilo nobenega trka, samo močno zaviranje :) Razen če sem kaj povozil, čeprav se tako hitro vse zgodilo, tako da se ne spomnim da bi kaj povozil. In potem me je kipnil čez prvo kolo:) V levem ovinku na desni bok :)

Tak da samo varno se vozite, pa četudi ropota :) samo da ne zaropota :)

LP.

D.

post-8122-0-96775600-1309509007_thumb.jpg

post-8122-0-11114700-1309509055_thumb.jpg

post-8122-0-95287500-1309509123_thumb.jpg

Objavljeno

Fantje tako je to eni se menite kak ropota kaj, drugi se menite klko mate km. Ko pa zaropota pa ni nič km.

Tudi to se lahko zgodi na BMW-ju :) Pa ni bilo nobenega trka, samo močno zaviranje :) Razen če sem kaj povozil, čeprav se tako hitro vse zgodilo, tako da se ne spomnim da bi kaj povozil. In potem me je kipnil čez prvo kolo:) V levem ovinku na desni bok :)

Tak da samo varno se vozite, pa četudi ropota :) samo da ne zaropota :)

LP.

D.

post-8122-0-96775600-1309509007_thumb.jpg

post-8122-0-11114700-1309509055_thumb.jpg

post-8122-0-95287500-1309509123_thumb.jpg

:slap:

Objavljeno

:slap:

Velkam bek! "welcome back!"

Objavljeno

Zgleda ste ga fino zalivali... whistle.gif pred sotorom vas skoraj nikoli ni blo trance_25_naughty.gif ( al ste pa v njih oblezali?) rolleyes.gif Lepo vas je blo videt gor, poleg vseh ostalih slovencev worship.gif

Bolj kot sam garmish, je bla zanimiva pot do tja in nazaj ...po dolomitih cez stelvio do tja, in cez GG za nazaj. Je bil pa to najbrz naš zadnji obisk, poleg predstavljenega skuterja Concept C, je bilo vse drugo popolnoma identično kot lani. No, razen tega, da so akrapoviču prestavili štant iz sredine povsem na rob, ker se je lanski "sosed" pritozu nad glasnostjo izpuhov evilgrin.gif Kako to, da si lahko pri BMW privoscijo postavit akrapoviča na rob, razumejo samo oni.

Bla je tudi ista glasbena skupina, z enako playlisto...cel vecer en deja-vu rolleyes.gif Tk da, gledat pijane svabote kako skacejo po mizah bomo v prihodnje izpustili. Vseeno pa je to res fajn organiziran dogodek, ki se ga po moje splaca dozivet vsaj 1x.

Objavljeno (popravljeno)

Pozdravljeni kolegi bmw-jaši!!!

Imam eno zadevico za zamenjati ali prodati. Ne mi prosim zameriti saj sem namreč čisto nov na forumu oz. ne nov na forumu, apak od nedolgo nazaj nov ponosni lastnik bmw r 1200 gs. Rad bi zamenjal tank torbo (sedaj imam 5 litersko - mala varianta) za večjo 13-19 litersko. To so seveda originalne zadevice. Torbico sem koristil 3-krat in mi je enostavno premajhna, zato bi želel večjo. Upam, da sprašujem na pravem mestu.

Hvala in lepo pozdravljeni!

Matej

Popravljeno . Popravil mapeco
Objavljeno

Zgleda ste ga fino zalivali... whistle.gif pred sotorom vas skoraj nikoli ni blo trance_25_naughty.gif ( al ste pa v njih oblezali?) rolleyes.gif Lepo vas je blo videt gor, poleg vseh ostalih slovencev worship.gif

Bolj kot sam garmish, je bla zanimiva pot do tja in nazaj ...po dolomitih cez stelvio do tja, in cez GG za nazaj. Je bil pa to najbrz naš zadnji obisk, poleg predstavljenega skuterja Concept C, je bilo vse drugo popolnoma identično kot lani. No, razen tega, da so akrapoviču prestavili štant iz sredine povsem na rob, ker se je lanski "sosed" pritozu nad glasnostjo izpuhov evilgrin.gif Kako to, da si lahko pri BMW privoscijo postavit akrapoviča na rob, razumejo samo oni.

Bla je tudi ista glasbena skupina, z enako playlisto...cel vecer en deja-vu rolleyes.gif Tk da, gledat pijane svabote kako skacejo po mizah bomo v prihodnje izpustili. Vseeno pa je to res fajn organiziran dogodek, ki se ga po moje splaca dozivet vsaj 1x.

Ja Štajerci kot Štajerci, ali ležiš ali pa se držiš za šank :beer1:

In kot praviš res je bil en velik "deja vu", drugo leto še grem sprobat GT-ja al pa GTL-a, pol pa mam tudi jaz Garmischa za nekaj let dovolj ... in če ste slučajno opazili napis 10 BMW na sosednjem bregu ... moralo bi biti 11 BMW :wallbash:

Objavljeno

Ja sj, od vas ni blo nč, še dobro da smo mi imeli jegrčka...

Objavljeno

Ja sj, od vas ni blo nč, še dobro da smo mi imeli jegrčka...

Mi smo že prvi dan vse "požrli" in to v kratkem času, hehe :whistle: Mouc, ko se naslednjič srečamo ga brez skrbi :beer1:

Boyc, mislim, da za štajrca drži bolj ta drugo, spali smo zelo malo, naslanjali smo se pa kr :naughty:

Zadevo se splača videt definitvno, okusi oz pričakovanja so pa različna.

Rdeči_vragec, tudi nam je bila pot cilj, čeprav ste vi izbrali boljšo varijanto.

• Všeč mi je 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!