njofra Objavljeno November 22, 2011 Opozori Objavljeno November 22, 2011 Jaz pa še kar vztrajam, v Ljubljani zmrzuje, proti Zaplani je še hladneje... Do Postojne je treba malo stisniti zobe, temperatura -3 Ride samevajo... Na vrhu pa sonceeee Črnokalska cesta v jesenskih barvah Staro in novo gre lepo skupaj... Cilj: IVO pohvalno čuvaj si jajčke :grim eno gajbico kakijev bi mi pa lahko pripeljal... :naughty:
nemo Objavljeno November 22, 2011 Opozori Objavljeno November 22, 2011 @Nemo Sva se midva, mislim da je blo 12.11, srečala pri Lenartu? Midva z mojo sva se peljala proti Lenartu iz Mariborske strani, beli GT 1600 pa ga je šibal proti Mariboru ... to je bil tudi edini motorist, ki sva ga srečala ta dan Zagotovo nisem bil jaz, bi pa bilo dobro, da se srečava, glede na podobnost v zagrizenosti (pri čemer tvoja sopotnica prednjači pred mojo)
ataIBA Objavljeno November 22, 2011 Opozori Objavljeno November 22, 2011 Zagotovo nisem bil jaz, bi pa bilo dobro, da se srečava, glede na podobnost v zagrizenosti (pri čemer tvoja sopotnica prednjači pred mojo) ..in kolikor vidim, se to lahko zgodi še letos ... samo da sneg vrže pa bo ded z motorom tu . Slikice pa en sam užitek . Takooo paše...
MiNa Objavljeno November 22, 2011 Opozori Objavljeno November 22, 2011 Mi je najbolj všeč slika št.14.
nemo Objavljeno November 22, 2011 Opozori Objavljeno November 22, 2011 Mi je najbolj všeč slika št.14. Zagotovo je najokusnejša!
njofra Objavljeno November 22, 2011 Opozori Objavljeno November 22, 2011 Mi je najbolj všeč slika št.14. če slike niso oštevilčene... :grim
ataIBA Objavljeno November 22, 2011 Opozori Objavljeno November 22, 2011 če slike niso oštevilčene... :grim To so tiste kobilice??? Nisem vedel ali naj štejem pri originalu ali kopiji ...
nemo Objavljeno November 22, 2011 Opozori Objavljeno November 22, 2011 To so tiste kobilice??? Nisem vedel ali naj štejem pri originalu ali kopiji ... Nič šteti, bolje peljati
boych Objavljeno November 23, 2011 Opozori Objavljeno November 23, 2011 Zagotovo nisem bil jaz, bi pa bilo dobro, da se srečava, glede na podobnost v zagrizenosti (pri čemer tvoja sopotnica prednjači pred mojo) Ja ni problema, če boš kaj fural po naših krajih, napiši, pa se dobiva na kakšnem piru oz. čaju ... BTW, jaz nimam sopotnice, moja se kar sama vozi ...
PURPLE Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 Ob prebiranju slik sem dobil kr lušte, da bi Helgi daj nazaj vir življenja - akumulator . Boych kako kaže, smo zaključli za letošnjo leto al se bomo še kaj borili... Čaš je, da pridem kaj v Benedikt in kakšno rečemo...
boych Objavljeno November 26, 2011 Opozori Objavljeno November 26, 2011 @Purple Jaz si danes oblečem vse kaj najdem v omari in se zapeljem na Areh, da po 14-tih dneh končno spet vidim sonce ...
nemo Objavljeno November 26, 2011 Opozori Objavljeno November 26, 2011 To je prava odločitev, z obleko pa ne pretiravaj. Uživaj (-ta, če gresta dva)!
Popularna objava nemo Objavljeno December 15, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno December 15, 2011 naročeno: petek, 9. dec dobavljeno: sreda, 14.dec zmontirano: sreda, 14.dec preizkušeno: še ne aders, ciciban, BMWRIDER in 7 others 10
bmwslo Objavljeno December 15, 2011 Opozori Objavljeno December 15, 2011 Zgleda ko spejsšatl ciciban, BMWRIDER, janezkranjski in 1 other 4
rajkocotic Objavljeno December 15, 2011 Opozori Objavljeno December 15, 2011 nemo, kaj pa zvok lpp nejcgs 1
nejcgs Objavljeno December 16, 2011 Opozori Objavljeno December 16, 2011 nemo, kaj pa zvok lpp ja pa tako, da se sliši zvok pred in po montaži novih rorov :-))
nemo Objavljeno December 16, 2011 Opozori Objavljeno December 16, 2011 ja pa tako, da se sliši zvok pred in po montaži novih rorov :-)) Moram priznati, da ni nobene razlike v zvoku (mašina miruje ). trebor 1
sayo Objavljeno December 16, 2011 Opozori Objavljeno December 16, 2011 Moram priznati, da ni nobene razlike v zvoku (mašina miruje ). Kakšna pa je razlika v teži med originali in Akrapoti ? sayo 1
nemo Objavljeno December 16, 2011 Opozori Objavljeno December 16, 2011 Kakšna pa je razlika v teži med originali in Akrapoti ? Mislim da 3 KG
biker77 Objavljeno December 16, 2011 Opozori Objavljeno December 16, 2011 pri 350 kilogramih zelo nepomemben podatek no.. zgledajo fajn..
NejcN Objavljeno December 17, 2011 Opozori Objavljeno December 17, 2011 Zgledajo noro! DB killerjev maš 6 al kaj? Da to vn pa not daješ ti že vzame cajt...
BelaStrela Objavljeno December 18, 2011 Opozori Objavljeno December 18, 2011 (popravljeno) Živjo, kolegi bemvejaši. Mene pa zanima, če ima kdo "tadebeu" service manual od R1200R? Zanimajo me predvsem elektro sheme. Hvala in LP, BS Popravljeno December 18, 2011. Popravil BelaStrela
Bremzer Objavljeno December 18, 2011 Opozori Objavljeno December 18, 2011 Živjo, kolegi bemvejaši. Mene pa zanima, če ima kdo "tadebeu" service manual od R1200R? Zanimajo me predvsem elektro sheme. Hvala in LP, BS Kolikor je meni ta motor poznan ima že can-bus instalacijo in nimaš po njej sam kaj počet brez delavniškega računalnika pri okvari-prekinitvi pa ti nepreostane drugega kot dotični kos instalacije zamenjat ! !
BelaStrela Objavljeno December 18, 2011 Opozori Objavljeno December 18, 2011 Bremzer, hvala za dobronameren nasvet. Ker pa ne veš kdo namerava kaj počet oz. za kaj točno potrebujem te zadeve, mi prosim daj še bolj uporaben nasvet, torej kje to dobit? Hvala in LP, BS
Bremzer Objavljeno December 18, 2011 Opozori Objavljeno December 18, 2011 Bremzer, hvala za dobronameren nasvet. Ker pa ne veš kdo namerava kaj počet oz. za kaj točno potrebujem te zadeve, mi prosim daj še bolj uporaben nasvet, torej kje to dobit? Hvala in LP, BS Če bi to jaz kot avtoelektrikar potreboval bi se obrnil direkno na mojega prodajalca in serviserja Valentinčiča v Grosuplju on bi mi to poslal . Probaj z njim kontaktirat sicer pa nevem zakaj ti sploh to saj na Ebeyu dobiš instalacije od karamboliranih takih motorjev namreč te cam-bus instalacije so vedno vsaj iz treh delov tako da nepotrebuješ kompletne instalacije.Ena veja instalacije gre ponavadi na prednji del ena na zadnji del motorja ena pa iz računalnika na mašino,vsaj tako je narejeno pri novem K-aju za R-a pa nebi vedel!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se