kalimero Objavljeno Februar 27, 2008 Opozori Objavljeno Februar 27, 2008 Če bodo kritike kot od Angleških policajev,potem jih nebodo dolgo imeli jih boste lahko drugo leto poceni kupili. :worship: A ti misliš da bom naredil zbirko Fjr ali kaj :naughty:
bladzo Objavljeno Februar 27, 2008 Opozori Objavljeno Februar 27, 2008 A šteješ tudi že 10 policijskih zraven!!!!! :whistle: 14 naj bi jih bilo! In verjamem, da bodo ti mopedi dobri vsaj tako kot RT-ji!
Barth Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Sem gledal spisek pri Bmw pa se vpisujejo vsi ki imajo motorje Bmw :naughty: zakaj pa nebi mi šteli v elito tudi policaje :whistle: Mal heca Je pa res da bodo ti fantje najbolj objektivno občutili razliko med Fjr in Bmw pa upam tudi kaj napisali o tem :worship: Saj ne bo fer, ker se BMWjaši vpisujejo vsi po vrsti, pa ni važno kaj imaš izmed bmw seznama, mi smo pa elita (FJR) od elite (Yamaha). :evilgrin:
Zdrawc Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 mi smo pa elita (FJR) od elite (Yamaha). :evilgrin: zame nič več, zato ker imate od zdaj plave kljukce v svoji druščini :doze: saj wem, niste si sami krivi :evilgrin:
Barth Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Ah, tudi policaji imajo zadnje čase dobr nos za dobre avtomobile in motorje, saj so si začeli take makine, kot so Tourani, kupovat. Še malo, pa bodo tudi na Cayenih. Respect. :worship: PS: čudi me, da se ni še nihče našel in me spljuval, ker sem pred kratkim obelodanil svoje misli o presedlanju na GS Adventurja, ki slučajno nosi tudi znamko bmw. :krneki:
gogi5 Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 nemc je nemc ps. kako se že stopnjuje:? dober motor,boljši motor,BMW
Barth Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 (popravljeno) drag, dražji, najdražji, ..............................................................bmw vzemi viagro, je cenejša. :evilgrin: . . . . . . . . . ne, saj se hecam, gs-i so prav fajn, čeprav včasih delajo probleme pravim avanturistom. Popravljeno Februar 28, 2008. Popravil Barth
gogi5 Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 jaz se tudi zafrkavam samo nekak je pa treba temo gor držat pozdrav vsem
dotem Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 nemc je nemc ps. kako se že stopnjuje:? dober motor,boljši motor,BMW kar pomembno je vkateri smeni , je izdelan moped, prva smena.....najboljši delavci druga............nekaj slabši. tretja nočna.......sami turki. no, iz katere pridejo motorini na balkan?
PERO58 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 zame nič več, zato ker imate od zdaj plave kljukce v svoji druščini :doze: saj wem, niste si sami krivi :evilgrin: Mogoče pa gdaj prav pride! :naughty:
bmwslo Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Saj ne bo fer, ker se BMWjaši vpisujejo vsi po vrsti, pa ni važno kaj imaš izmed bmw seznama, mi smo pa elita (FJR) od elite (Yamaha). :evilgrin: Ja kaj češ. Pri nas (BMW) je pač tako, da ni važno kateri model voziš si že BMW-jaš - beri elita, pri Yamahi pa moraš furat FJR da si FJR-aš :whistle:
BAnToN Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 jaz se tudi zafrkavam samo nekak je pa treba temo gor držat pozdrav vsem Da nebomo samo temo gor držali kar se mi zdi butasto :headbang: bi lahko povedali kaj bol zanimivega :hmm: Naprimer 24.marca je blagoslov v Mirni Peči in bi se lahko FJRjevci dogovorili za skupinsko vožnjo do Mirne Peči, bi se malo prešteli in spoznali. Pa še BMWjeašem bi pokazali da se znamo tudi mi sestati. No kdor pozna dobro zemljepisno lego okolice bi določil kje bi se prej sestali da bi potem šli v skupini na prizorišče ker ob 10 uri je maša ob 11 uri pa žegnanje motorjev, Po blagoslovu pravijo da je zabavni program s pogostitvijo :beer2: :drunk: ps: To je samo ena od nešteto idej o katerih bi lahko nakladali v teji temi lp: Toni
kalimero Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Da nebomo samo temo gor držali kar se mi zdi butasto :headbang: bi lahko povedali kajbol zanimivega :hmm: Naprimer 24.marca je blagoslov v Mirni Peči in bi se lahko FJRjevci dogovorili za skupinsko vožnjo do Mirne Peči, bi se malo prešteli in spoznali. Pa še BMWjeašem bi pokazali da se znamo tudi mi sestati. No kdor pozna dobro zemljepisno lego okolice bi določil kje bi se prej sestali da bi potem šli v skupini na prizorišče ker ob 10 uri je maša ob 11 uri pa žegnanje motorjev, Po blagoslovu pravijo da je zabavni program s pogostitvijo :beer2: :drunk: ps: To je samo ena od nešteto idej o katerih bi lahko nakladali v teji temi lp: Toni To pa ni slaba ideja :worship: bi Bmw-jašem pokazali kako se elita pripelje :naughty: jaz sem za poznam še nekaj Fjr-ašev jih bom malo pobaral če so tudi za stvar
klimbra Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Nisem za stvar.....ko jebe BMW-jaše :evilgrin:
bmwslo Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 (popravljeno) Nisem za stvar.....ko jebe BMW-jaše :evilgrin: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Februar 29, 2008. Popravil bmwslo
motoristek Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Mater :headbang: sploh jih ne moremo v vojno spravit... :lol1:
bmwslo Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Mater :headbang: sploh jih ne moremo v vojno spravit... :lol1: Motoristek, to pomeni, da so vsaj tko dobri kot smo mi :whistle:
gody01 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Motoristek, to pomeni, da so vsaj tko dobri kot smo mi :whistle: Kaj te moremo. Ko se vi spomnete in začnete provocirati smo mi že kilometre naprej :whistle:
gogi5 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Nisem za stvar.....ko jebe BMW-jaše :evilgrin: ja eni so res elita eni pa samo FJR vozijo :naughty: ps.se dobimo v mirni peči pozdrav
PERO58 Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 (popravljeno) Ja fantje tale vikend bo pa slabo vreme :BUA: :angry: :headbang:Sreča ,da za dežjem vedno posije sonce :kva2: Popravljeno Marec 1, 2008. Popravil PERO58
DRmare Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 (popravljeno) Motoristek, to pomeni, da so vsaj tko dobri kot smo mi :whistle: Misliš malo elitnejši...... :naughty: Tak BMW pa že sodi med elito...... Popravljeno Marec 1, 2008. Popravil DRmare
bmwslo Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Misliš malo elitnejši...... :naughty: Vsak BMW pa že sodi med elito...... :whistle:
TONTO Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 Jas si bi pa tudi rad kupil BMW-ja, samo ne spadam v ta rang ljudi tako da ostajam na Yamahi. :naughty: :OK: :winkiss: Pač nisem prestižneš in ne privatnik in TO je TO. :whistle: Ala lepo se imejte VSI SPLOH :worship: :beer2:
TONTO Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 Ko bom velik bom vozil BMW-ja Še sreča da sem nehal rast
kalimero Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 Kaj je elita zaspala :naughty: ali pa so vsi FJR-aši na motorjih :worship: ????? V vasi pod Kriško goro se je pričelo dogajati :worship: in tako ste vsi vabljeni na prvi motozbor v Križah Seveda vabilo velja tudi za BMW-jaše in vse ostale motoriste
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se