HHV Objavljeno Maj 18, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 18, 2005 :eek: Komu qrcu na čast so se pa tole spomnili? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno Maj 18, 2005 Deli Objavljeno Maj 18, 2005 Taki psi videni tudi na kongresnem trgu. In otroc jih še božajo :slap: :lol1: Crownless Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolfe Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Zelo zanimivo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beli Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Tukej je treba enga jagra... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Danes bil v Conradu in nabavil piščalke... v petek montiram... v soboto stestiram... :OK: Pravzaprav upam, da jih ne bo treba testirati in ugotoviti, da ne delajo... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 Danes bil v Conradu in nabavil piščalke... v petek montiram... v soboto stestiram... :OK: Pravzaprav upam, da jih ne bo treba testirati in ugotoviti, da ne delajo... :blush: ← tab test bo tako enostaven, saj vrdno ni teh stirinoscev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 tab test bo tako enostaven, saj vrdno ni teh stirinoscev ← Seveda... mišljeno je bilo kot šala... .) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matičko Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 Včeraj mi je na cesto prletela......kobila in žrebiček.....no ni glih divjad ..... ampak na štirih nogah pa je.... Mamca k je fotr dajala je bla pač premal pazljiva!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 zaradi včerajšnje srne in današnjga psa bom danes tukaj malce pobentil.. "benti" :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matičko Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 Zadnje čase res velik bližnjih srečanj........ko smo bli pa na žegnanju v Novi Štifti, ko sva se z ženo peljala domu, mi je pa srnjak na odprtem polju skor na motor skoču !!! sva se potem pelala domu kot po jajcih.... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akashi Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 Učeri kupu anti divjad mehanizacijo v Conradu, še montaža pol pa konc letečega golaža :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matičko Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 Učeri kupu anti divjad mehanizacijo v Conradu, še montaža pol pa konc letečega golaža :yes: ← In prjatu napiš mal kventa košta? kulk miljard??? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desert Soul Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 Zadnje čase res velik bližnjih srečanj........ko smo bli pa na žegnanju v Novi Štifti, ko sva se z ženo peljala domu, mi je pa srnjak na odprtem polju skor na motor skoču !!! sva se potem pelala domu kot po jajcih.... :xx: ← A je mislil, da je tvoj motor srna? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matičko Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 A je mislil, da je tvoj motor srna? :D ← Ne vem kaj je mislu.....ampak je odvil zadnji meter.......po moje bo moral optiko zamenat..... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 In prjatu napiš mal kventa košta? kulk miljard??? :D ← Natanko 2.390 milijard.. mislim.. SIT :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Denny Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 kupil in zmontiral :OK: Opazil sem samo reakcijo konjev. Samo konji so pa res občutljivi na ta zvok. Ovce ne reagirajo ama nič :D Kar se pa tiče srnjadi, pa jih nič ne vidim,zdaj pa ne vem, če to vse tak hitro zbeži ali pa imam glih tako srečo hehe :D Bomo še opazovali... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 28, 2005 Deli Objavljeno Maj 28, 2005 In prjatu napiš mal kventa košta? kulk miljard??? :D ← Gospod Marauder je že nekaj namigoval. Resda megleno, vendar, če imaš občutek za finese... :whistle: : v conradu so po 2.390.- SIT ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 13, 2005 Deli Objavljeno Junij 13, 2005 vceraj povozil majhno srnico, je bilo se v redu, ostal na kolesih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Junij 13, 2005 Deli Objavljeno Junij 13, 2005 Zadnje čase res velik bližnjih srečanj........ko smo bli pa na žegnanju v Novi Štifti, ko sva se z ženo peljala domu, mi je pa srnjak na odprtem polju skor na motor skoču !!! sva se potem pelala domu kot po jajcih.... :xx: ← PA ne se vozit po "odprtih poljih". Pojdi raje po cesti. Ni srnjakov:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Junij 13, 2005 Deli Objavljeno Junij 13, 2005 Po moje najbolje delujejo odprti rori! Jaz sem že videl teči ovce, koze, konje, srnje, zajce, veverice, policaje,....vsi so že tekl....AKRAPO LEGAL ITAQ DA NE! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 13, 2005 Deli Objavljeno Junij 13, 2005 Po moje najbolje delujejo odprti rori! Jaz sem že videl teči ovce, koze, konje, srnje, zajce, veverice, policaje,....vsi so že tekl....AKRAPO LEGAL ITAQ DA NE! ← potem izgleda da ti nasi stirinosci slabo slisijo, po podrtju srnicesva bila 2, odprtih rorov pa tut nisva imela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 Včeraj zvečer se je bratranec ob 22 uri vračal z moto zbora v Ilir. Bistrici, nakar je na cesti po Šembijah naletel na srno sredi ceste....njegova hitrost pred zaviranjem okoli 110 Km/h...srno je dobesedno razpolovilo, njeno drobovino je razmetalo po motorju, na motorju veliko vsebine črevesja, malo krvi, hlače polne krvi, poškodbe na motorju minimalne(kos blatnika fali)...sreča, da ga ni prevrnilo... slike ... motor: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 pa še cesta naslednji dan.... naj povem, da mu je uspelo motor obdržat....torej ni padel z njim, kljub temu, da je bila hitrost ob udarcu okoli 70 km/h.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 a tista rjava špura je od tega ,ker se je srna od strahu usrala? A jo je zbil al ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 povozu jo je...zadel v sredino telesa in nato po 20 metrih vožnje še povozil.... rjava špura je pa vsebina črevesja.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se