cikadina Objavljeno Avgust 21, 2012 Deli Objavljeno Avgust 21, 2012 hilton tebi res gre marketing! sicer pa res ne vem kaj je narobe z njo. lusn ss motorcek je. lahko jo pa meni podaris se tvojo jo bom z ljubeznijo preganjala naokrog. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Avgust 21, 2012 Deli Objavljeno Avgust 21, 2012 hilton tebi res gre marketing! sicer pa res ne vem kaj je narobe z njo. lusn ss motorcek je. lahko jo pa meni podaris se tvojo jo bom z ljubeznijo preganjala naokrog. eh ena bjonda ze caka na njo ... tak da cikadina ne bo slo.. ker zadnji sedez ji ne odgovarja :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Avgust 21, 2012 Deli Objavljeno Avgust 21, 2012 no pol je ne prodajas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Avgust 21, 2012 Deli Objavljeno Avgust 21, 2012 :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno September 12, 2012 Deli Objavljeno September 12, 2012 Dokaz da daytonca ima res učkeeeee RobiRoberto, nejcgs, kewo in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno November 7, 2012 Deli Objavljeno November 7, 2012 že nekaj časa so zunaj slikice nove daytonce http://www.675.cc/675/viewtopic.php?f=5&t=13376 nejcgs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno November 7, 2012 Deli Objavljeno November 7, 2012 Lepa edino tej avspuhi ka se že spodi končajo so mi grdi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno November 7, 2012 Deli Objavljeno November 7, 2012 že nekaj časa so zunaj slikice nove daytonce http://www.675.cc/67...php?f=5&t=13376 Ti bejba kaj boš pa ti kej čarala na Dajtoni čez zimo? Morda bi skor eno uslugo rabil od tebe... za kakšen dan ali dva bi rabil chain protector..uno plastično zadevo nad ketno...se bo nekaj serij čez zimo naredilo v karbon izvedbi čaos Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno November 7, 2012 Deli Objavljeno November 7, 2012 mah ne vem če bom kej čarala ker bomo druge reči čarali čez zimo. no pokrov od alternatorja bo treba skončat, pa pol narest še za drugo stran od sklopke to pa bo tudi verjetno vse. mogoče žmigovce menjam bom vidla. uno pa lahko posodim (a pol dobim karbonskega nazaj ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno November 7, 2012 Deli Objavljeno November 7, 2012 (a pol dobim karbonskega nazaj ) Pa čemo se dogovoriti! cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno November 7, 2012 Deli Objavljeno November 7, 2012 Cika, mi lahko posreduješ en podatek? Zanima me razdalja med vijakoma za spodnjo zaščito ketne...razdaljo med sredinama lukenj. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno November 14, 2012 Deli Objavljeno November 14, 2012 evo se par slicic ta nove daytonce http://www.675.cc/675/viewtopic.php?f=5&t=13773&p=182338#p182333 takole pa pravi triumph o novi masinci Triumph Motorcycles The all-new Triumph Daytona 675 and 675R • Brand new, higher-powered triple engine with 126bhp (+2bhp), 55ft.lbs. (+2ft.lbs.) of torque and an increased 14,400rpm red line • New chassis with improved weight distribution and repositioned exhaust • New switchable ABS system with track mode • Slip-assist clutch standard • 3lbs. lighter • R version with race-inspired components and quickshifter standard U.S. pricing will be $11,599 for the Daytona 675 and $13,499 for the Daytona 675R upam da bo tudi po nasih cestah vozila kaksna (ce ne prej k cikadina zadane na lotu :lol: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno November 14, 2012 Deli Objavljeno November 14, 2012 evo se par slicic ta nove daytonce http://www.675.cc/67...=182338#p182333 takole pa pravi triumph o novi masinci Triumph Motorcycles The all-new Triumph Daytona 675 and 675R • Brand new, higher-powered triple engine with 126bhp (+2bhp), 55ft.lbs. (+2ft.lbs.) of torque and an increased 14,400rpm red line • New chassis with improved weight distribution and repositioned exhaust • New switchable ABS system with track mode • Slip-assist clutch standard • 3lbs. lighter • R version with race-inspired components and quickshifter standard U.S. pricing will be $11,599 for the Daytona 675 and $13,499 for the Daytona 675R upam da bo tudi po nasih cestah vozila kaksna (ce ne prej k cikadina zadane na lotu :lol: ) No ajde recimo, da je za prebavit, sam ko sem prišel pa do izpuha, sem pa zaprl vsa okna z slikami..groza res. Pa mnda ja ne razmišljaš, da bi menjala svojo ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno November 14, 2012 Deli Objavljeno November 14, 2012 kako nej menjam ce nism se zadela na lotu. no auspuh je kar je, se vedno ga lazje prebavim kot pr panigale. sej bo akrapovic kej lepaega naredu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno December 15, 2012 Deli Objavljeno December 15, 2012 nova daytonca na pisti Markko, ludiluka in lajbn 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno December 26, 2012 Deli Objavljeno December 26, 2012 Daytonca je dobila za praznike tudi nekaj novega. DAMI34 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno December 26, 2012 Deli Objavljeno December 26, 2012 O priden božiček (sam a je kdo opazu da božiček sam kose za motorje nosi ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno December 26, 2012 Deli Objavljeno December 26, 2012 Daytonca je dobila za praznike tudi nekaj novega. Zdej pa res nevem, al sva jih skupaj kupovala al kaj, ampak imam iste...in ne nisem jaz kopiral tebe, ker moji so že kakšen mesec na motorju Kaj imaš to zaeno firmo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno December 26, 2012 Deli Objavljeno December 26, 2012 Led žmigovce si kupu Jack? Ma kako, k se tako slabo vidijo... cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno December 26, 2012 Deli Objavljeno December 26, 2012 uf te mam jst ugledane že od kar je daytonca pr hiši samo sm počakala na primeren trenutek (popust) za realizacijo. Sicer pa itak na Daytonci prou drgači zgledajo kot na zzzzzzzzzzjčku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno December 26, 2012 Deli Objavljeno December 26, 2012 (popravljeno) Led žmigovce si kupu Jack? Ma kako, k se tako slabo vidijo... Da bi vidu kaj sem imel prej gor....original+crom žarnice, sem skor vsakogar dobil v rit...zato je padla odločitev uf te mam jst ugledane že od kar je daytonca pr hiši samo sm počakala na primeren trenutek (popust) za realizacijo. Sicer pa itak na Daytonci prou drgači zgledajo kot na zzzzzzzzzzjčku Brez skrbi, niso čisto isti....moje so LEPŠI! Popravljeno December 26, 2012. Popravil HyperJack Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno December 26, 2012 Deli Objavljeno December 26, 2012 Ah dej dej, sej vsi vemo da si original na zzzju ku od ATX-a tko da končno bo imel zzz ene lepe žmigovce. lajbn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno December 26, 2012 Deli Objavljeno December 26, 2012 Ah dej dej, sej vsi vemo da si original na zzzju ku od ATX-a tko da končno bo imel zzz ene lepe žmigovce. Pustimo detaile, da ne bo še komu slabo od ATX žmiglov...imaš že zmontirane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno December 26, 2012 Deli Objavljeno December 26, 2012 Ne niso še monitrani, zdej smo v povsem drugih vodah , zdej bo itak začela sezona vipavske burje in ne bo za na motor. Do prvih toplih pomladnih žarkov pa bojo gotovo zmontirani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Marec 3, 2013 Deli Objavljeno Marec 3, 2013 Ce bo se kdo menjal sam olje pri Daytoni gre dejansko notr 3,5l in je 2,6 kot pise v navodilih. hilton 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se