Skoči na vsebino

Referendum o RTV

"Ali ste za to, da se uveljavi zakon o Radioteleviziji Slovenija, ki ga je na predlog Vlade Republike Slovenije sprejel Državni zbor RS 15. julija 2005?"  

133 članov je glasovalo

1. 1.

• Za!
      30
    • Proti!
      63
    • Neopredeljen/a!
      6
    • Referenduma se ne bom udele?il!
      32
    • Oddal bom neveljavno glasovnico!
      2

Priporočene objave

Objavljeno

...mene pri tem referendumu v prvi vrst moti to, da mi navadni smrtniki sploh nismo seznanjeni z vsebino novega zakona. namesto tega samo poslušamo mnenja janeza in mnenja toneta. :fight2:

saj v bistvu gre za merjenje moči med opozicijo in koalicijo.

če bi politiki res hoteli da se mi odličimo namesto njih, bi vsak državljan dobil v roke staro in novo verzijo zakona in se potem nekak po svoji pameti odločil.

<_<

Objavljeno
...mene pri tem referendumu v prvi vrst moti to, da mi navadni smrtniki sploh nismo seznanjeni z vsebino novega zakona. namesto tega samo poslušamo mnenja janeza in mnenja toneta. :fight2:

če bi politiki res hoteli da se mi odličimo namesto njih, bi vsak državljan dobil v roke staro in novo verzijo zakona in se potem nekak po svoji pameti odločil.

<_<

:OK:

Sam sej nc ne pomaga, oni bodo se kar o bunkerjih, pa partiji, pa vatikanu.....

Ocitno so nasedel politikom, ki so verjetno zeleli da se folk spet pogovarja o njih in se pregrupira.

Objavljeno
Joj no, govorite tko k da bo Jansa osebno sestavljal program, bajuk bo pa eno novo nadaljevanko reziru.

pardon :slap: Branko Grims :P no men vseeno samo da bo GP nazaj :yea2:

Objavljeno (popravljeno)

PROTI!!!

ker ne mislim gledati SDS TV... :SS

Popravljeno . Popravil netopir1930
Objavljeno

ej...dobra ideja....

ker res ne vidm druzga smisla...očitno so tam zato da mal mešajo zrak, obujajo spomine, in se potem ko ugasnejo kamere...zberejo u eni gostilni..... :huh:

mi pa to podpiramo....

sam...sj bi vsak k bi mel možnost živet na račun drugih to tud ...počel

Objavljeno

Sicer bo pa volilni molk in bo ta tema verjetno zaprta. Dejte si sedaj duška, kajti, če bi se sedaj pisalo leto 1980 in bi meli tako tehnologijo, kot jo imamo sedaj, bi nas nekaj že bilo v hladilnici. Ubogi Kitajci.

Objavljeno
Nasprotniki novega zakona mi še zdej niste odgovoril kaj na RTV označuje beseda BUNKER. Prosim za razlago...

Meni je sledeča obrazlaga zadoščala. Tebi ne? :?

:friend1:  a buci buc, saj bo no...

po mojih vedenjih:

bunker v obdobju do leta 1990 - prispodoba za prispevke ki niso bili za objavo, kar za totalitarni sistem ni bilo nič nenavadnega, se navezuje na cenzuro ! maš občutek da cenzura je na RTV !?

p.s.

Možino smo vidli, za Falcona tudi slišali, za JJ-evo orožje tudi ....

Objavljeno
PROTI!!!

oprost, a prej ti je bli pa kul gledat LDS RTV? <_<

Objavljeno

Upam, da je motor še doma in da ga ni zaplenila UM, kajti SONCE BO. :OK:

Objavljeno
PROTI!!!

A enga bolsiga razloga ne mores najdet. Matr si odprte glave. Kr po defoltu proti, ker je predlagatelj Vlada. Sorry sam si tipicn slovenc. Tko k ledo ni kul sladoled, samo zato k je hrvaski.

DANS BOMO PA NEMCE NAREZAL. PRENOS NA RTV SLO2

Objavljeno
oprost, a prej ti je bli pa kul gledat LDS RTV? <_<

Jaa, predvsem, ko mi je Medvedek Uhec bral zapisnike iz LDS sestankov.

Pa kamele iz National Geographics so jih mele med grbami zataknjene.

Arabela, zlata ribica je pa itak total rdeča. Prasica komunistična!

Objavljeno

<_<

Seznanjen si toliko, kolikor hočeš bit. Vsak dan imaš po TV in po radiju soočenja zagovornikov in nasprotnikov novega zakona. Je pa res, da te po radiju stalno bombardirajo z mnenji nasprotnikov zakona in so zagovorniki malce zapostavljeni. No popolnoma jasno je da je bil do sedaj RTV politično opredeljen in nikakor nepristranski. Spet naj spomnem na besedo BUNKER... Če bi bili ti ljudje politično nevtralni, bi bunker že zdavnaj odprli... O čem sta se že prepirala Tone in Borut? še zdej mi nihče od nasprotnikov zakona ni odgovoril? :D

Objavljeno

:lol1: , hude mas. Sam sej tut ce bo nov zakon spejet, ne bo velik drgac.

Objavljeno

Pa obdva sva Za, sam tako mimogrede.

tole samo dokazuje, da med "belimi" (če se še vedno ko mali otroci opredelujemo po navadnih barvah) brat brata v hrbet z nožem, če ima on koristi od tega...

:BUA: :BUA: :BUA:

bravo fantje!! :lol1:

Objavljeno (popravljeno)
O čem sta se že prepirala Tone in Borut?

Prepričana sem, da si večkrat prebral vso korespondenco in da si užival. :)

Popravljeno . Popravil Manu
Objavljeno
Seznanjen si toliko, kolikor hočeš bit. Vsak dan imaš po TV in po radiju soočenja zagovornikov in nasprotnikov novega zakona.

Ja samo se vedno niso seznanjeni, kaj za hudica se bo spremenilo. Vsaka stran tumbi svoje. Celo enake argumente imata. Eni pravijo, da bodo z novim zakonom novinarji dobili vecjo avtonomijo, drugi trdijo, da bodo z novim zakonom izgubili avtonomijo. Komu naj verjamem, ce pa oboji zelijo pridobiti cim vec volilcev. Naj napisejo clene zakona, katere se bodo spremenile in le-te obrazlozijo.

Objavljeno

Saj je vse logično in nič ne preseneča, vsi samo jokcajo in stokcajo, kako v Slo ni denarja, pa kako so ceste slabe, pa kako je program slab, pa kako vsi kradejo pa kako je vse politično, kako so kazni prenizke(za zločince), pa previsoke za CPP prekrške,pa kako je vse predrago ali pa prepoceni..........pa kako mi nogavice smrdijo, pa kako imam lahko rožice na puloverju, pa zakaj se vozim v zelenem avtomobilu.... in še razni bla, bla, bla, bla,bla in jokcat, jokcat,jokcat in se bolj jokcat.................Na koncu koncev, ko pa nekdo predlaga kakršne koli spremembe,pa naj bodo dobre ali slabe pa je vesoljna populacija slovencev(po možnosti starejša od 45 let) itak uiber base PROTI!!!!! :grim :SS :eek: :cry:

Lp :whistle:

Objavljeno
tole samo dokazuje, da med "belimi" (če se še vedno ko mali otroci opredelujemo po navadnih barvah) brat brata v hrbet z nožem, če ima on koristi od tega...

:BUA:  :BUA:  :BUA:

bravo fantje!!  :lol1:

Ce ti to resno, to samo dokazuje kok si blesava.

Ce se ti to mal hecas, pol pa hud joke :OK:

Serif :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

:BUA:  :BUA:  :BUA:

bravo fantje!!  :lol1:

Videš, ko ne razumeš, nismo samo beli in rdeči, mogoče je eden temno bel, drugi pa svetlo črn, sicer mamo pa še zelene, plave, rdeče, roza .... Skratka Jamaica. Če misleš, da bodo vsi enako mislel, pol se moteš, kajti Jamaica koalicaja ne more uspet. Pršli so cajti, ko se bodo barve mal menjale, in tudi rdeči se sedaj ločijo na svetlo rdeče, temno rdeče, vinsko rdeče itd. Skratka 100 Ljudi 100 Čudi.

Objavljeno
:lol1: , hude mas. Sam sej tut ce bo nov zakon spejet, ne bo velik drgac.

točn tko...za pogledat bo program isti....ker eikoli ne veš česa ne veš, dokler ne zveš, da nečesa ne veš :doze: :blink:

gre sam za stolčke....

je prodajanje buč, da bomoi manj plačevali in hkrati imeli bolši program...

<_<

Objavljeno

Zdej pa še ena... Velik se je pisalo o cestnih dirkališčih in o tem kako ljudje divjajo po cestah. Horjo a se nisi ravno ti zgražal nad Planinskim ovinkom in norci ki tam tiščijo? Prejšna oblast ni imela posluha za pravo dirkališče. Tud RTV kot vseslovensko sredstvo obveščanja je motošport črtala iz svojih programskih shem. Vedet je treba, da na Eurosportu ne bojo prenašal SLO motošporta. Za to bomo moral sami poskrbet ampak pod starim zakonom nimamo niti najmanjše možnosti ker ni možnosti kandidature. Po novem je. In če ni podpore s strani medijev, ni denarja za uveljavitev perspektivnih dirkačev, ni množičnosti, ni dirkališča, če ni dirkališča, se ljudje pobijajo po cestah... Glede na to, da smo tu gor več al manj motoristi, bi lahko pokazal malce solidarnosti do tega, da se tudi šport omenja na tej nesrečni RTV. O motoristih se itak že dolgo delajo samo negativni prispevki. Edino tako si lahko pomagamo, da gremo na referendum in obkrožimo ZA za spremembe.

Objavljeno

Ja, Horjo, kretino, kwa ba klobasaš?

LDS rdeča? Ja pišuka, pa saj ta rdeči so rekli da je treba vsem po njihovih potrebah dajat!

Jaz pa še sedaj nimam novega mopija pa vikenda na morju :cry:

Tete in strici iz LDS-a, s katerimi smo skup ribe lovil pa na MDA hodil, (Pa un stric iz SDS je bil tud zraven) jih pa imajo.

So oni qrac komunisti! So le izgovor, da bi nekateri guncnco, uno na vago na črno prevagal, da bi si iz "rdeče" strani še več na njihovo stran pretresli! Sam to se ne sme videt, zato je treba TV program naštelat tako, da bojo ljudje ves čas na TV gledal, pa sklonjenih glav rokice sklepal. In potem seveda z odpustki prek televizije direkt v nebesa leteli. Z razbolelimi ritkami sicer, a vendar direkt med oblake po bele oblekce in krilca. Gosja!

Objavljeno

Manu ampak a se strinjaš z mano da sta se pogovarjala o tem katera stranka je imela večji vpliv na RTV? Torej se strinjaš da politizacije RTV po novem zakonu sploh ne more bit, ker je ta že itak politizirana s strani ljudi iz njunih strank?

Objavljeno
A enga bolsiga razloga ne mores najdet. Matr si odprte glave. Kr po defoltu proti, ker je predlagatelj Vlada. Sorry sam si tipicn slovenc. Tko k ledo ni kul sladoled, samo zato k je hrvaski.

DANS BOMO PA NEMCE NAREZAL. PRENOS NA RTV SLO2

ne samo zato, ker je predlagatelj vlada ampak zato, ker če je sedanji zakon imel odprta okna za vstop politiki v RTV ima predlagani novi zakon na stežaj odprta glavna vrata za vstop vladajoči koaliciji v javni zavod RTV Slovenija, katerega mimogrede tudi jaz financiram z RTV naročnino!!! :devil:

tega si pa sam ne želim in hkrati povdarjam, da mi tudi stari zakon ni všeč in ga je treba nujno popraviti...

ledo sladoled je pa vsekakor zanič sladoled... :SS

Objavljeno
točn tko...za pogledat bo program isti....ker eikoli ne veš česa ne veš, dokler ne zveš, da nečesa ne veš :doze:  :blink:

gre sam za stolčke....

je prodajanje buč, da bomoi manj plačevali in hkrati imeli bolši program...

<_<

Gre tudi za nadzor porabe sredstev, ki jih plačujemo davkoplačevalci.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!