Insallah Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 Pol ti je ziher rekel, da si mu postavil neumno vprašanje :hmm:
HHV Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Pol ti je ziher rekel, da si mu postavil neumno vprašanje :hmm: ← Ne, ni upal. Sem mu potem lepo razložil in vprašal, če na faksu tega niso jemali. In je bilo spet 2 urci miru. Ampak ne verjamem, da bo držalo še za danes. :angry2: Kakšno vprašanje naj mu postavim danes? :hmm:
bubamara Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Maš res. Danes sem za 2 uri zaposlil sodelavca, brihtnega gledalca in razpravljalca Bara. Vprašanje je bilo, koliko je 2 deljeno z nič. Kakor da rabim pri delu. Sem imel lepo 2 urci miru, nakar se mu je posvetilo. Narobe seveda! Menda naj bi bilo kar 2 :lol1: In dec ima faks :slap: Štromarski :eek: ← tole pa sploh ni smešn :eek: :nono: lahk ga vprašaš dans kolk je dva na nič :hmm:
Hanzi Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 @HHV, da nimate slučajno še kakega delavca "s faksom". Kolikor vem so jih nekaj že našli :wacko: , predvsem na višjih položajih :nono: Priznam gledam BAR: včeraj sem ga drugič gledam, medtem ko so bile na kanalu katerega sem gledal reklame in lahko rečem da sem pred koncem rekalm prešaltal nazaj (nekaj so se pregovarjali o vreščanju pri letenjui z padali :wacko: ). Najbrž sploh ne bi vedel da gledam BAR ampak je bila ena spica vmes a kaj je že bilo O:-)
Nagaya Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 jest sem pa uceri gledala slo1 o členu 7 :)
Funakoshi Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 jest sem pa uceri gledala slo1 o členu 7 :) ← A se je Alma slekla? :lol1:
Thundercat Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 a se ne bodo tipi danes slekli...oz. danes je erotični večer.....vstop moškim v bar po 22. uri prepovedan... :naughty:
Funakoshi Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Po mojem lohk dajo uno grdobo Cupi (al kwa je že?) pred wrata, pa noben dec bliz nau upu. :grrr
SiR Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Po mojem lohk dajo uno grdobo Cupi (al kwa je že?) pred wrata, pa noben dec bliz nau upu. :grrr ← Cupi te sesuje 100 na uro - savate, mawate ali pa karate... :P
Funakoshi Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Cupi te sesuje 100 na uro - savate, mawate ali pa karate... :P ← Po mojem ma bl Posrane gate. .)
SiR Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Po mojem ma bl Posrane gate. .) ← Ne sodi cupi po njeni frizuri :P PS: lepo je savate reku - da so rokabili hudi fajterji frenč boksa :P
pupa Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Moje ime je Pupa in ja priznam, gledam oddajo Bar na vsake toliko! :slap: :lol1: :whistle: a ni čisto vseeno kaj kdo gleda?
Thundercat Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 a ni čisto vseeno kaj kdo gleda? ← ne ni...če gledaš posnetke katere je posnel pedofil..... :hmm: no....ostanimo pri Baru.... :)
Sanda7 Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 jaz tud mal poškilim in včeraj koi so skakali s padalom je blo res odbito zdej vem da morem res to probat
Funakoshi Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Tudi Funakoshi bulji v Bar (občasno ali pa celo pogosto :blush: ). Žal nimam vedno oblasti nad daljincem. :( Več al manj so mi nastopajoči osebki fukjeni, ampak nadpovprečno fukjena mi je pa una grdoba Cupi :SS . Itaq pa skoz sam neki piska, pa cvil pa se cmizdi (tko kt wsi, sam še mal bolj).
Vale Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Tudi Funakoshi bulji v Bar (občasno ali pa celo pogosto :blush: ). Žal nimam vedno oblasti nad daljincem. :( Več al manj so mi nastopajoči osebki fukjeni, ampak nadpovprečno fukjena mi je pa una grdoba Cupi :SS . Itaq pa skoz sam neki piska, pa cvil pa se cmizdi (tko kt wsi, sam še mal bolj). ← Groza a ne, če ti je nekdo tako fuknjen in grd, sam pa si tolko mazohista, da pri tem uživaš, če jo gledaš in še bolj, ko jo lahko potem javno pljuvaš ... :OK: ... :slap: :glare:
Funakoshi Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 (popravljeno) Groza a ne, če ti je nekdo tako fuknjen in grd, sam pa si tolko mazohista, da pri tem uživaš, če jo gledaš in še bolj, ko jo lahko potem javno pljuvaš ... :OK: ... :slap: :glare: ← Frik šovi so zmer zabaval take preproste ljudi kot sem jest. :fredy: Sem se že probal dvignt na k'kšn bolj poduhovljen in intelektualn nivo :alien1: "Jest nikol ne gledam BARa, ampak vse vem..." , pa mi je moja draga daljinca zaplenila. Mi je pa že vrsto let v navadi, da ko se privlečem iz treninga, da obvisim za kakšno urco pred TV škatlo... Pa je glih BAR na sporedu, pa gledam. Kaj češ, simpl osebek. :blink: Popravljeno Oktober 20, 2005. Popravil Funakoshi
Lobo Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Tako je v življenju. Eno uro trpljenja pred TV sranjem za 10 minut domače naloge.
Vale Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Tako je v življenju. Eno uro trpljenja pred TV sranjem za 10 minut domače naloge. ← :OK: :004 :grim pri nekaterih žal resnično ... kot BAR .)
Vojč Objavljeno Oktober 20, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 še 13 minuta i kusur ... ← že komaj čakaš ha :D jaz tudi :grim
SiR Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 že komaj čakaš ha :D jaz tudi :grim ← Zdaj sem gleda Butalskega župana Vogrina ... ki je tudi moj župan :P
Nagaya Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Zdaj sem gleda Butalskega župana Vogrina ... ki je tudi moj župan :P ← no poročaj :doze: ....
Vojč Objavljeno Oktober 20, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Kdo je izpadu? ← zaenkrat še nihče. Največ minusov pa je dobila Rada :afro1: kdo bo pa proti kandidat na vročem stolu pa se še ne ve :alien1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se