peter1 Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 zaenkrat še nihče. Največ minusov pa je dobila Rada :afro1: kdo bo pa proti kandidat na vročem stolu pa se še ne ve :alien1: ← Men je pa Rada najbolj všeč :kva2:
SiR Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 dr.Rugelj v baru :lol1: ← To moram pa gledat :P
eMBe Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 dr.Rugelj o baru :lol1: ← dobro jih je spljuval :lol1: :lol1: tastr je car :afro1:
SiR Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 Kdo je izpadu? ← Rada ostaja, una bjonda (V al neki tazga) pa že poka kufrčke ...
Brihta Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 Pa rada je ful kmetica. Men je bla ta bjonda se najboljsa. Skoda.
Vojč Objavljeno Oktober 22, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 dobro jih je spljuval :lol1: :lol1: tastr je car :afro1: ← saj oni Ažbe mu je tud vrnil milo za žajfo :grim
Nagaya Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 alma se dogovarja s Playboyem :) pa ne za pisat članke :nono:
Wobewt Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 alma se dogovarja s Playboyem :) ← Kaj nepričakovanga? <_< Točn tak tip ženske po reglcih...
Nagaya Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 Kaj nepričakovanga? <_< Točn tak tip ženske po reglcih... ← nič nepričakovanega...:) samo širim info ;)
Vojč Objavljeno Oktober 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 ponavad jih večina pride dobro skoz :grim glej onega cimeja&co. so na plakatah in TV-ju, "sanjska" tud ma hasek(video spote snema :SS ), tud Alma ga bo mela, sigurno :grim je pa res da je slovenija premala za take šove .) pa nihče nikogar ne sili, kaj kdo naj gleda :eek: če že gledam Tv, rajš gledam te šove, kot pa že stokrat videne nanizanke, nadaljevanke in filme B) ← alma se dogovarja s Playboyem :) ← sem bom pa slekla drugje :grim je rekla, ko je odhajala iz bara :yes:
Jure007 Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 Pa rada je ful kmetica. Men je bla ta bjonda se najboljsa. Skoda. ← Brihta zaqwa pa sprašuješ kdo je izpadu, sej je očitno, da gledaš to, če veš da je bla bjonda najbolša, Rada je pa kmetica :hmm:
Nagaya Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 (popravljeno) mimogrede....sem zadnjič na SLO gledala par prima dokumentarcev.. ....enega o svetem gralu, drugega o alamutu, šiitih, sunitih in seldžukih pa tretjega o ...no koroški člen 7 sem pa že nekje omenila :) v bistvu sem na slo v treh dneh našla več zanimivega kot na POP tv v cele, mesecu :) ..sem šla kuj račun za rtv plačat :) Popravljeno Oktober 23, 2005. Popravil Nagaya
Wobewt Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 mimogrede....sem zadnjič na SLO gledala par prima dokumentarcev.. ..sem šla kuj račun za rtv plačat :) ← Ewo, se že pozna nov zakon o RTV... Z veseljem plačujemo račune. B)
Brihta Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 Brihta zaqwa pa sprašuješ kdo je izpadu, sej je očitno, da gledaš to, če veš da je bla bjonda najbolša, Rada je pa kmetica :hmm: ← Nikol nisem reku da ne gledam. Samo ta teden pa nisem imel časa pa me je zanimal. Kaj si tečen :doze:
peter1 Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Pa rada je ful kmetica. Men je bla ta bjonda se najboljsa. Skoda. ← Kmetice so tabol :OK: :OK:
Funakoshi Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 (popravljeno) Zdaj sem gleda Butalskega župana Vogrina ... ki je tudi moj župan :P ← SymRu Butalec? :alien1: dobro jih je spljuval :lol1: :lol1: tastr je car :afro1: ← Začuda, sem se prvič s tastarim strinjal. :hmm: Popravljeno Oktober 24, 2005. Popravil Funakoshi
pupa Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Jaz bi si pa želela, da bi "tastar" kaj bolj pametnega povedal. Žal je bil čisto premalo oster - očitno res z leti na ostrini izgubljaš... škoda...... :doze: :closedeyes:
Funakoshi Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Zgleda, da so jih mal prtisnl zarad pijančevanja. :drunk: Sej je prow. Če se ga v privat lajfu zapijajo.. so be it, če pa to počnejo na TVju, pa to zihr ni najbolš. So slab zgled mlajšim. Sploh pa je tisti Ažbe en patetičen pijanec. Bi kr neki galamu, pa joku, pa živciru prisotne. :BUA: Nej raj sok pije.
Brihta Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Kdaj pa je bil Rugelj v oddaji? Kaj pa je kej povedu? Porocite no mal. A se da to se kje vidt?
Insallah Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Zgleda, da so jih mal prtisnl zarad pijančevanja. :drunk: Sej je prow. Če se ga v privat lajfu zapijajo.. so be it, če pa to počnejo na TVju, pa to zihr ni najbolš. So slab zgled mlajšim. Sploh pa je tisti Ažbe en patetičen pijanec. Bi kr neki galamu, pa joku, pa živciru prisotne. :BUA: Nej raj sok pije. ← Zakaj pa ne bi smeli popivati na TV. Saj to je vendar reality show. Jebesh reality brez popivanja in kurbarije. Če je to naša reality, se bom kar izselil. :)
Kölm Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 mimogrede....sem zadnjič na SLO gledala par prima dokumentarcev.. ....enega o svetem gralu, drugega o alamutu, šiitih, sunitih in seldžukih pa tretjega o ...no koroški člen 7 sem pa že nekje omenila v bistvu sem na slo v treh dneh našla več zanimivega kot na POP tv v cele, mesecu ..sem šla kuj račun za rtv plačat Evo končn en poleg mene, ki je to sprevidu. Priporočam še kdaj kak npr. iranski film, ki ga ponavadi vrtijo ob dokaj neuglednih časih. V njem sicer ne bo Švarcenegerja in Angeline Džoly, sam garantiram, da ga dolgo ne boš pozabila ( za razliko od Holivudskih na POP in A ).
SiR Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Zakaj pa ne bi smeli popivati na TV. Saj to je vendar reality show. Jebesh reality brez popivanja in kurbarije. Če je to naša reality, se bom kar izselil. :) ← alkoholizem se trenutno ne prodaja dovolj dobr :) če ne bi že imeli namesto BAR ... oddajo z naslovom Brunarca :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se