Nagaya Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 :grim playboy kupit zaradi ene Alme :slap: ← vemo da boš :yes: Včeri se je BAR infiltriral tudi v POP IN. Najprej sem pomislil :SS :SS :SS , pa sem si premislil. Prispevek je govoril o tem, kako so Almo slikali za Playboy. Zelo zanimiv podatek je bil, da so jo pripravljali oz. šminkali par ur.... Ja make up dela čudeže. Zato pa so v tej reviji vse bejbe tko hude in popolne. Za piko na i je bil pa stavek, da bodo izbrane slike še dodatno elektronsko obdelali, tako bodo popravili tudi najmanjše napake, saj mora bejba zgledat perfektno. No, pa bomo v Playboyu v bistvu gledali virtualno Almo :slap: :slap: :slap: Pa upam, da ne bo kdo ob gledanju slik pametoval v stilu: U kolk je huda bejba :ninja: HOWK! Tadej ← Vem, da so slike retuširane. Fora je v tem, da bodo iz Alme naredili neko uiber naj naj bejbo, v resnici ni pa nič posebnega. Že zjutraj, ko se peljem na šiht mimo srednjih šol, dijaških domov, študentskih domov, fakultet lahko tko izpod čelade opazim vsak dan kar nekaj ne retuširanih deklet, ki so "boljše" od opevane Alme.... Tadej ← bravo tadej :) Umij jim tisto fasado iz ksihtka, pa bojo tudi one ratale popolnoma povprečne bejbike. Potem jih daj pa še pred objektiv, pa bližnje posnetke, pa verjemi, da bi bilo treba tudi njih retuširat, pa čeprav se ti zdijo zdaj skoraj popolne. Sicer pa, po fotkah sodeč, ima Alma kar OK osnovo, čisto primerljivo ostalim modelom, ki se fotkajo za v revije. In po mojem ne bo rabila prav dosti več photoshop obdelave, kot ostale deklice iz taiste revije. Alla ← :yes: bolj res kot si marsikdo misli :) :photo:
pupa Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Fatih Akin: Z glavo v/ob zid - Gegen die Wand ... (priporočam :yes: ) ← da nisem mešala teme, sem mu že na privat odgovorila :004 .)
.T. Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Dej povej, mimo katerih šol/faksov/dijaških domov/študentskih domov se voziš, da ti nage babe skačejo naokoli, ← Evo Pupa samo zate sem prilepil zemljevid. Rdeče pikce so moja pot na šiht. Pa dober ulov ti želim :OK: Iz šihta grem pa po drugi poti. da ti nage babe skačejo naokoli, ← Niso nage, so pa skor nage. Še posebej tiste iz trgovske šole :naughty: Tadej
Brihta Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 (popravljeno) Jst hodim po isti trasi k Tadej. Moram rect, da je prvi september res poln napol nagih najstnic. Valda je treba pokazat barvo, katero so dobile na pocitnicah :D Pa Tadej, ce bi sel po streliski, bi mel blizi :whistle: Popravljeno Oktober 25, 2005. Popravil Brihta
SiR Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 Hočko, včer sm te vidu v Baru... ;)
bassko Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 Hočko, včer sm te vidu v Baru... ;) ← Pa ne da tut motosvetovci not hodjo :?
SiR Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 Pa ne da tut motosvetovci not hodjo :? ← Valda, da ujamejo svojih 5 minut slave ... Naša adutka je odslej naprej Sara :P Ažbe je pa nadut kreten, ki ne zna piva postrečt, ko vidi dva olikana čedna fanta vstopiti v Bar. ;)
Vojč Objavljeno Oktober 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 Naša adutka je odslej naprej Sara :P ← :grim najbolj "pohotna" BAR-ovka :naughty: da nebi nagaya
Vojč Objavljeno Oktober 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 besedni izrazi "menedžerja" :SS a se ta človek sploh zaveda, kdo ob tej uri vse gleda TV :? A res nima od odgovornih POP Tv-a nobene besede :fight2: malo že prekoračujejo meje z besednimi izazi :slap:
Funakoshi Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 ...z besedami, s pijačo... meje so prekoračene! :ninja:
pupa Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Bar je res postalo leglo neolikanih, zahojenih, pijanskih kretenov, ki ne znajo besede izreči brez pizda, kurac, jebemti itd.......... mislim, da res presega vse meje dobrega okusa. Če ta samozvani "meneđer" misli, da je hud frajer, naj si danes pogleda ponovitev oddaje, da vidi, kak bedak je izpadel. Res, prav porazno :BUA:
Brihta Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Kaj se je pa zgodl. Jst sem sam zadnjo minuto ujel. Se mi zdi da zur brez alkota ni uspel :grrr
Pravokotar Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Res, prav porazno :BUA: ← Se strinjam. Yst sem recimo pričakoval nekak klub intelektualcev, ki bodo z Braslavom Rabarjem izmenjavali šahovske komentarje, kot je to v podobnih lokalih v navadi. Hja, takle mamo... :doze:
Funakoshi Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Bar je res postalo leglo neolikanih, zahojenih, pijanskih kretenov, ki ne znajo besede izreči brez pizda, kurac, jebemti itd.......... mislim, da res presega vse meje dobrega okusa. Če ta samozvani "meneđer" misli, da je hud frajer, naj si danes pogleda ponovitev oddaje, da vidi, kak bedak je izpadel. Res, prav porazno :BUA: ← Pa je prišel ta dan -> :kva2: končno se 100% strinajm s Pupo. :004
Nagaya Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 :grim najbolj "pohotna" BAR-ovka :naughty: da nebi nagaya ← siva eminenca sem :)
Brihta Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 siva eminenca sem :) ← Spet sem 2 minuti buljil v tvojega geparda. Jst bi ga tut mel :blush: Sam mi gre pa tok na kurac :angry2: Neki cudenga je v tem gepardu :huh:
Nagaya Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Spet sem 2 minuti buljil v tvojega geparda. Jst bi ga tut mel :blush: Sam mi gre pa tok na kurac :angry2: Neki cudenga je v tem gepardu :huh: ← :) mal šteka vsake tolk... :)
SiR Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 ...z besedami, s pijačo... meje so prekoračene! :ninja: Popivat so mal nehali ;-)
Perla Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 ajajaj ... :grrr Popivat so mal nehali ;-) ← paja, zdej so pa nervozni in se bojo začel kregat ... :BUA: Kaj se je pa zgodl. Jst sem sam zadnjo minuto ujel. Se mi zdi da zur brez alkota ni uspel :grrr ← nč nis zamudu. :grrr šef lokala jih je mal skritiziral (z grožnjo, da jih bo nagnal, podkrepljeno z izbornim besednjakom). žur brez alkota bo šele danes (posnetek torej jutri ... danes pa minuski :lol1: - jaz vsem skupaj dajem en velik - ). naj dodam, da mi zadeva ni všeč, je pa tu in tam zanimivo videti vzorce obnašanja posameznikov, ki jih je srečati v vsaki združbi. :grim :grim Lp, D.
pupa Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Se strinjam. Yst sem recimo pričakoval nekak klub intelektualcev, ki bodo z Braslavom Rabarjem izmenjavali šahovske komentarje, kot je to v podobnih lokalih v navadi. Hja, takle mamo... :doze: ← nikakor ne, vseeno pa vsaj malo olike, da ne govorimo o zavedanju, da to gleda mladina, ki je ko vileda goba, ki vse vpija vase....... To so "carji", ki pač ne znajo biti idol drugim ampak samo sami sebi....
master 007 Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Kot je že nekdo prej omenil - nobeden ne gleda, vsem je zanic... vsi pa vse vedo kaj se dogaja v vsakem delu. :) :D Aja, jaz pa pogledam vsake tolko cajta, pa mi je včasih prav zanimivo. :) :krneki: Upam, da ne bo izzid testne skupine kot v Das Eksperiment. :D
SiR Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Aja, jaz pa pogledam vsake tolko cajta, pa mi je včasih prav zanimivo. :) :krneki: A jih to gledaš na netu al TV?
master 007 Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 :D Na TV-ju. Tolk mi pa niso pri srcu, da bi jim plačeval, da jih gledam.
Hanzi Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Gledam na netu in na Tv da lsučajno kaj ne spregledam. Komentar: si prebral :?
master 007 Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 @hanzi: Pol pa tvoje zasebno življenje fejst trpi, če skoz visiš pred Tv ali PC! :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se