Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Lp! Imam kawasaki kle 500 letnik 2003, pa me samo zanima, če se da nekako predelati avspuh, da bi mel bolj globok glas? Sej veste kaj mislm ;).... Tale zvok zdaj, ko sem slišal par naked bikeou je edina stvar ki me moti na kleju... Hvala za odg..

Objavljeno
Lp! Imam kawasaki kle 500 letnik 2003, pa me samo zanima, če se da nekako predelati avspuh, da bi mel bolj globok glas? Sej veste kaj mislm ;).... Tale zvok zdaj, ko sem slišal par naked bikeou je edina stvar ki me moti na kleju... Hvala za odg..

Mogoče kaj takega? :naughty:

LP

post-779-1213952487_thumb.jpg

Objavljeno

:topic:

Imaš ti pravilno nameščeno pneumatiko?

Objavljeno

Sej jo ima pravilno, vsaj glede na profil :huh:

Objavljeno

Fireman ja zgleda hudoo! :worship:

Lahko malo več poveš, koliko si odštel za tale izpuh, si pridobil kaj na moči in kakšen je zvok? Imaš kak posnetek da se sliši zvok? In pa predvsem ali je to original izpuh za kle?

Pa še vprašanje, ali se da z original izpuhom kaj narediti glede zvoka?

Hvala za odg..

Objavljeno

Lep pozdrav

Danes sem šel pogledat enega KLE-a. Motor izgleda O:K: samo zmotilo me je, da ima ročko od zavore malo drugačno obliko kot ročka od sklopke. Ali je to normalno . Lastnik je prvi in trdi da je to original in da motor ni bil nikoli na tleh.

Objavljeno
Ročici naj bi bili enaki (vsaj moj KLE jih ima).

LP

Kot je rekel dmax, ročki morata biti enaki. Verjetno je bil motor samo položen in se je ročka zvila, ni potrebno dosti sile. Ravnati je pa tudi ni priporočljivo, ker poči in zato je verjetno tako pustil. Lahko bi pogledal bunkico na koncu ročke, in če je bil paden oz. kakorkoli položen bi videl, da je malo popraskano.

Lep dan!

Objavljeno
Lahko malo več poveš, koliko si odštel za tale izpuh, si pridobil kaj na moči in kakšen je zvok? Imaš kak posnetek da se sliši zvok? In pa predvsem ali je to original izpuh za kle?

Pa še vprašanje, ali se da z original izpuhom kaj narediti glede zvoka?

cena je bila cca 100.000 SIT!, To sicer ni original, ta je v omari. Avspuh je od Honde CB 600 z nekaj predelave na spoju. S tem sem pridobil 5 Km. Glede originala pa le to, da se da dušilec vzet ven in imaš takoj drugačen zvok :whistle:

LP

IZ

Objavljeno (popravljeno)

Kako si pa nameril teh dodatnih 5 konjev :krneki: ?To je cca 11%!?

Popravljeno . Popravil MiNa
Objavljeno
Kako si pa nameril teh dodatnih 5 konjev ?

Prešteješ kopita in deliš s 4. B)

Objavljeno

Pa ima, če dam dušilec ven dober zvok ali pa je razlika bolj tko tko? Da se ne matram brezveze.... :naughty:

Objavljeno
Pa ima, če dam dušilec ven dober zvok ali pa je razlika bolj tko tko? Da se ne matram brezveze.... :naughty:

Sam se vozim brez, ker je zvok boljši. ''Boljše'' je relativno.

LP

Iz

p.s. Konje smo pa pomerili na merilni mizi.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Pozdrav!

Mene zanima ali paše še od katerega modelnega leta plastika na mojga KLE-ja l.2003, ker mam levo počeno, desno pa opraskano! Pa kličem okol k zmešan pa nikjer ni za dobit plastike :unsure:

Objavljeno
Pozdrav!

Mene zanima ali paše še od katerega modelnega leta plastika na mojga KLE-ja l.2003, ker mam levo počeno, desno pa opraskano! Pa kličem okol k zmešan pa nikjer ni za dobit plastike :unsure:

2002, 2003, 2004 so identični, 2005 pa je nov model... Če se prav spmnim.

Objavljeno

Pozdravljeni, zanima me kje bi lahko našel uporabniška navodila (owners manual) za KLE 500. Ker jih zraven motorja nisem dobil, bi jih potreboval. Na netu sem našel Service manual vendar v njih nisem našel povsem banalne stvari - kateri bencin tankat.

Objavljeno

Ima kolega doma porihtan lonec na KLE-ju. Pa je zadeva bolj tako slišat... Se pravi pri prostem teku, nekako tako kot neidentificirano ropotalo, pri gasu pa spet žalost.. Če veš kaj delaš, potem morda tudi rata kaj, če ne, pa raje pusti tako kot je.

Objavljeno

Citiram iz navodil za uporabo:"Priporočeno gorivo naj bo brez svinca,z oktansko vrednostjo nad 91OCT!"

Drgač pa jest imam vse papirje,celo skripto o celotni sestavi-raztavi motoja do potankosti!post-10666-1219153215_thumb.jpg

Objavljeno
Pozdravljeni, zanima me kje bi lahko našel uporabniška navodila (owners manual) za KLE 500. Ker jih zraven motorja nisem dobil, bi jih potreboval. Na netu sem našel Service manual vendar v njih nisem našel povsem banalne stvari - kateri bencin tankat.

Karkoli 0d 90 oktanov naprej. S svincem ali brez (če boš kdaj v tej dilemi).

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Imam eno vprasaje: Po vožnji mi je zaradi moje nerodnosti KLE padel na desni bok, a na srečo na travi tako, da se ni nič poškodovalo. A že naslednji dan, ko sem hotel na vožnjo vidim, da se obe rdeči lučki (pritisk olja in tempertura antifriza) ne ugasneta, ko zaštartam motor. Pokličem znanca, ki pravi da se na KLE-ju lahko zgodi, da oljna črpalka trenutno ne uspe ustvariti zadosten pritisk, da bi se senzor za pritisk olja sprostil. Predlaga naj narahlo s plastičnim kladivom udarim ob karter na tistem delu kjer je izpust za olje. Tam naj bi bil iz notranje strani ventil (relief valve), ki se lahko zaskoči. Probam, vendar neuspešno.

Naj še omenim, da je nivo olja ostal nespremenjen (olje ni odteklo). Probal sem tudi odklopiti senzor pritiska in zaštartati motor. Pri tem ni gorela nobena rdeča lučka.

Zanima me ali je imel kdo podobne probleme in kako jih je rešil.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Pozdravljen

Brez panike,tudi meni se je zgodil podoben problem,ko sem bil neroden in položil motor na tla. :)

Kako najlažje rešiš problem? Pelješ se in po nekaj 100m lučke ugasnejo. Vsaj pri meni je delovalo.

• 3 tedne pozneje...
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno
Pri meni je blo enako kot je omenil kalisto!

Res deluje :)

Hvala!!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!