SiR Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Nobedn se ni pameten rodil,tak to je... ...drugače pa jeb. vam pas m..er kdo bo mene učiu kak pisat po forumu, pridte pa čete jesti govna, mamicu vam...pa poglejte se kaki ste, pa kak furate, sej nimate za burek... p.s.: a je zdaj kaj bolje :? ← :OK: "Make my day" .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Smešno je sam, da se nekdo "hvali" s tem, da ve, kdo je Camlek... Jst tut vem, kdo je Rossi, pa je Rossi hitrejš od Camleka - kaj pa zdej? Aja, zdaj pa gremo, od kerga fotr je močnejši :P ← Lahko pa gremo katera mama rajši da! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 ... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ... il dottore jz te pelem scat kadar hočeš in kjer hočeš :grim :grim :devil: :devil: :afro1: :lol1: :lol1: ... ← sam more bit po kolenu....drgac zihr ni dost hitr :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 berem za nazaj in vidim, da si se hudo zagrel za tale pir.. mah, seveda ga dobiš.. :OK: ← Aja, on pir :OK: , ostali pa mošt iz kislih in črvivih jabolk :SS ? Kje je tu pravica? Bom reku Docu naj vsem natala okne :angry2: . S polknami vred :glare: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Nagayi je zgleda dop****lo. Verjetno ma pametnejše delo. Kostanji bi tudi meni pasali. Hruškov "ta hitri" mošt pa ne. Samo če je jabolčni. ← A tut tebi grüška odpre turbine pa zalaufa drek-pumpo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 sam more bit po kolenu....drgac zihr ni dost hitr :) ← oo fak!! na zdej sem pa že izpadu iz boja :cry: :cry: :P :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 ... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ... il dottore jz te pelem scat kadar hočeš in kjer hočeš :grim :grim :devil: :devil: :afro1: :lol1: :lol1: ... ← Daj Cagiva pusti malinovca še malo živet. Bo se revež obesil za prvim ovinkom, ko ga boš nascal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Daj Cagiva pusti malinovca še malo živet. Bo se revež obesil za prvim ovinkom, ko ga boš nascal. ← še dobr da men noben nč ne reče glede na moja leta in motor :blush: :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
použek Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 (popravljeno) oo fak!! na zdej sem pa že izpadu iz boja :cry: :cry: :P :D :D ← itak, ti si si motor sam kupo....amater...mi ga lohka stoučemo pa bomo novga, pa še močnejšga dobil...ti boš pa še naprej ganjo to tvojo hondo... p.s.:mislim da se bo zdaj zdaj usul plaz...bo še použeka odneslo...trd je motosvetovski kruh, ni kaj Popravljeno September 30, 2005. Popravil použek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 oo fak!! na zdej sem pa že izpadu iz boja :cry: :cry: :P :D :D ← je boljš tko, kot da se neki probavas blamirat....Doc bi te eetaq zadi pustu, da tud za zenf ne bi mel :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 še dobr da men noben nč ne reče glede na moja leta in motor :blush: :D :D :D ← Počakaj. Boš že prišel na vrsto :devil: . Mogoče v kakšni drugi temi :devil: . Tako kot vsak :cry: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pissmonkey Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 vajeti prevzel slinast polžek.... :friend1: ali pa se je Doktorček reinkarniral v polžeka... :winkiss: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 še dobr da men noben nč ne reče glede na moja leta in motor :blush: :D :D :D ← Ja k sploh ne vem kaj se ti oglasas. Takrat k je bil tvoj motor narjen (kateri imam mimogrede televizorje namesto luci) se sploh se niso fural po kolenu. Tko da nimas kej za govort tle. Ti se lahko udelezujes le tem kot so referendum RTV, ljubezen, djevojke u ljetnima.., vomitorium in pa nasmeh. Ostale teme so rezervirane za prave motoriste :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
použek Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 vajeti prevzel slinast polžek.... :friend1: ali pa se je Doktorček reinkarniral v polžeka... :winkiss: :SS ← použek se samo skuša privadit na motosvet, sem mislil da bo lažje, pa vidim da moraš bit pol :devil: lep pozdrav od ne toliko slinastega kot počasnega použeka! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Ja k sploh ne vem kaj se ti oglasas. Takrat k je bil tvoj motor narjen (kateri imam mimogrede televizorje namesto luci) se sploh se niso fural po kolenu. Tko da nimas kej za govort tle. ← sej res cagiva :slap: ..mogoce pa zato ne gre na kolen, ker je napačen letnik? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 itak, ti si si motor sam kupo....amater...mi ga lohka stoučemo pa bomo novga, pa še močnejšga dobil...ti boš pa še naprej ganjo to tvojo hondo... ← kako pa veš da sem si ga sam kupil??... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 sej res cagiva :slap: ..mogoce pa zato ne gre na kolen, ker je napačen letnik? :hmm: ← vidš to pa tud še nisem pomislu na to,... :hmm: :blush: Brihta: kaj pa če je vse res!! :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
použek Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 (popravljeno) kako pa veš da sem si ga sam kupil??... ← :OK: pol si pa naš :OK: p.s.:šala Popravljeno September 30, 2005. Popravil použek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 doc pa použek se pa mogoče enmal poznata :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
použek Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 doc pa použek se pa mogoče enmal poznata :P ← ali pa tudi ne :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pissmonkey Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 doc pa použek se pa mogoče enmal poznata :P ← To je verjetno njegov predstavnik za tisk, ker on zdej na Marički trenira :lol1: No moreš zgrešit.... mar ne použek... :oops: doktorček... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 al pa tud sploh nima veze, ker en mulo s preveč hormoni pa premal vijugami gor al pa dol :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 jst sm dans tok treniru, da mi je ducati crknu ... brez serviserja ne bi mogu dons sploh nikamor ... matr, mi je vroče tuki u službi u ledru sedet pa čakat, da bo ura 17.45 ,da štartam, da bom pravočasno, ob 18h, tam :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
použek Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 (popravljeno) ah :SS mulo :OK: Popravljeno September 30, 2005. Popravil použek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 čakat, da bo ura 17.45 ,da štartam, da bom pravočasno, ob 18h, tam :P ← 15 min? si ga greš še švrknit vmes a kaj, da bo tolk časa trajalo? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se